"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Пеперудке, какво доплакване,... Аз си рева като идиот.

Чин, Ана2, да са ви живи и здрави Никола и Явор. Незнам какво друго да напиша... Просто  и аз така се развълнувах!

Ани, ти сънува себе си, а то другата излезе.   bouquet

Боже колко е хубаво!

# 646
  • София
Да ви призная, и аз си поревах малко Blush  Ама много се развълнувах!

Ани2, честита рожбичка и на теб!  Да расте голям и силен Явор! Hug

Загубих ума и дума, не знам какво повече да напиша и пожелая Crazy

# 647
Честито на родилите мами!!!!! да са ви живи и здрави слънчицата, големи да растат и много много да ви радват! а на вас - бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 648
Да са честити малките мъже на нашите горди мами Чин и Ани2!   bouquet Е на това му се казва супер старт на деня!

# 649
Леле,какви прекрасни сутрешни емоции. Grinning
Чин,да ти е живо и здраво малкото зайче Никола.(хубаво име) Hug
Ана 2 ,браво на теб и Явор.Да се гушкате много. Hug
Чакамеееее снимки на малките мишлета. Heart Eyes

# 650
Ана 2, честито! Думи нямам! Да ти е живо и здраво момченцето...много хубаво име сте му избрали!

Момичета, ако от сега до края на юни е така, то май всеки ден ще се реве  Flutter

# 651
  • София
Какви новиниииииииии  Heart Eyes

Чин, честит син Никола!

Ани2, честит син Явор!

Да са ви много здрави дечицата, да растат силни и щастливи и с много любов да си ги гледате!

Гачони, честита годишнина!   bouquet

Много ме развълнувахте, момичета, страхотно е  Heart Eyes ;

При мен нищо ново, нямам контракции и болки, решила съм днес нищо да не правя, да почивам, че има един семеен ангажимент тези дни.  Ама съм и аз  Simple Smile Но каквото бебчо реши.

# 652
'ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЧИН И АНА2,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО РАДОСТ ПОКРАЙ ТЯХ.
Леле влизам за секунда и не мога да изляза,толкова хубави новини.Майчета бързо въстановяване,а на татковците наздраве.  newsm44 newsm44 newsm44

# 653
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА МАМИТЕ-АННА2 И ЧИН-ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНООООГО ЩАСТЛИВИ С РОЖБИТЕ СИ И ТАТКОВЦИТЕ ИМ!ЕМИ И АЗ СЕ РАЗРЕВАХ-МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ Hug

# 654
Ани2, честит да ти е Явор!  newsm51

# 655
  • Пловдив
ЧИН, честит да ви е големия юнак Никола! Да е жив и здрав, и да ви носи само радост и щастие!!!

АНА2, честит ви Явор! Да расте здраво, умно и будно дете и да ви носи много радост!!!

Признавам си, че и аз се просълзих... Такива хубави новини Heart Eyes Дай Боже вече всеки ден да пускаме по някоя сълза от радост Hug Hug

ГАЧОНИ, честита ви годишнина! Желая ви много щастие!

# 656
Лелеееее, почна сеееее !!!!!!!!!!!!!!

Ана 2, да ти е жив и здрав малкият сладур, много съм развълнувана, незнам какво да напиша....

# 657
  • софия
Момичета Анна2, по спешност ли са и направили секциото, нищо не беше казала, не че има значение, важното е да са добре, тя искаше нормално да роди.
Моята девойка се вълнува в корема с мен, голямо мърдане става, поздравява наборчетата Simple Smile
Днес ми беше много странно сутринта влизах само да проверявам какво става, не ми се пишеше сякаш очаквах нещо и то се случи. Heart Eyes
Има бебе бум , онази вечер са казали че в Шейново за12 часа са се родили 20 бебета, а в болницата имало 70 Shocked

# 658
Момичета,извинявам се че нахлувам при вас така изневиделица Blush Blush Hugно много се развълнувах като прочетох..
Чин-Да ви е жив и здрав юнака Никола-да ви радва и прави щастливи ден след ден
А на теб бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet

Ана2-честита радост и на теб  bouquet
Здрави,пухкави и весели бебчовци Hug Hug

# 659
Цвети и аз като гледах по новините и като казаха,че се чудят къде да слагат бебетата си викам...ей сега ако тръгна да раждам и в тая навалица...изгърмя ми и залата и всичко...
Една приятелка ми се обади тази сутрин,че вчера са ги изписали 4 дни след секцио,явно наистина им трябват места.

Общи условия

Активация на акаунт