Clinique

• 80 450
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/repairwear-intensi … eam/34437/#DETAIL Идея този околоочен за каква възраст е подходящ? Rolling Eyes За под 25+ става ли? Този http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes/13241/#DETAIL май е подходящ-пише леки бръчки, но кой от двата е по-добър за 25+, суха кожа и тъмни кръгове (без торбички)?

Серията Repair е за над 35 години, но зависи и от състоянието на контура. Вторият крем е подходящ.
Тествай околоочните задължително. Лично аз не бих се спряла на Клиник за тази зона, но от Аll Аbaut Еyes има много доволни.

# 406
http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/repairwear-intensi … eam/34437/#DETAIL Идея този околоочен за каква възраст е подходящ? Rolling Eyes За под 25+ става ли? Този http://bg.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes/13241/#DETAIL май е подходящ-пише леки бръчки, но кой от двата е по-добър за 25+, суха кожа и тъмни кръгове (без торбички)?

Скрит текст:
Мисля, че е за всякаква възраст (superdefense spf 20 age defense eye cream), но аз не го харесвам и според мен не си заслужава парите.  Rolling Eyes
Младите момичета, които се нуждаят единствено от лека хидратация могат да си купят All About Eyes, но при по-сериозни проблеми и изисквания, кремовете на Clinique не са добри и не стават за нищо.  Rolling Eyes
Като стана въпрос за околоочните кремове се сетих за Repairwear....бях си го купила и малко след като започнах да се мажа с него, получих някакво възпаление на очите - подуха ми се, зачервиха се и започнаха да ми сълзят.  ooooh! В първият момент реших, че възпалените се е получило от нещо старо и изхвърлих едно доста голяма част от гримовете ми  Rolling Eyes, но в последствие се оказа, че проблемът не е бил в гримовете, а точно в това кремче.  Twisted Evil Разделих се с една голяма част от сенките ми и изхвърлих една почти нова спирала, спрях да се гримирам, накрая спрях и крем да си слагам, а вместо крем си слагах капки за очи  Rolling Eyes Очите ми се оправиха и щом си сложих отново от този крем възпалението се появи отново.  Twisted Evil
Аз окончателно приключих с околоочните кремове на Clinique и вече въобще не ме интересува какво ново е излязло на пазара - техен крем повече няма да попадне върху кожата около очите ми.  Naughty

# 407
Ох, идиот съм...исках да кажа за над 25+...ще ми се под Laughing Да речем, че търся нещо за първи бръчки...не са съвсем незабележими, но не са и големи де Wink Благодаря за отзивите Hug
*Bubble*, нямам подпухване и торбички...а превенция от тъмни кръгове...ами имам си ги от край време Crazy Не е ли прекалено бързо попиващо това ролонче...не ми се ще после трудно да нанеса коректора Rolling Eyes
didaka, ти на какво би се спряла за очи? Ако искаш може и на ЛС, да не разводнявам темата на Клиник Simple Smile
B & C, благодаря за отзивите за Repairwear  bouquet. Моите очи са чувствителни, та дори от млека за чувствителни очи се "разревавам" Laughing

# 408
На мен ми бяха казали, че се получава подарък ако се купят два продукта.
Последния път си купих 4 неща, но получих само един подарък и понеже кремовете са ми на привършване, ще трябва пак да пазарувам, но този път мисля да отида два пъти  Mr. Green
Аз вчера бях със  Superdefense и много ми пареше  ooooh! Забелязах, че много ми пари когато навън е топло и грее слънце  Rolling Eyes През мрачните и студени дни не ми пари, но вчера имах чувството все едно съм се намазала с киселина.  Sad

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 18:12 от B & C

# 409
  • София
Момичета, как ползвате city block - върху крем, самостоятелно или когато сте на плаж? newsm78 Много ми хареса перленият му финиш и мисля да се разберем с него, та се чудя как се ползва.  Laughing

# 410
Момичета, как ползвате city block - върху крем, самостоятелно или когато сте на плаж? newsm78 Много ми хареса перленият му финиш и мисля да се разберем с него, та се чудя как се ползва.  Laughing
Нанасям го върху крема и след него нанасям ФДТ, но може да се ползва и като краен продукт.
Ако съм с ФДТ не го подновявам, но ако съм с ББ крем (моят е без защитен фактор), го подновявам, но не винаги.  Confused
Какво стана с кремчето за очи? Как ти се отразява?

# 411
  • София
 Hug  Мерси!

Кремчето за очи (repairwear) се държи много добре, като за две намазвания - не ми дразни очите, срванително лек, аз очаквах да е по-тежък и добре хидратира. Засега ми харесва, ще видим след по-продължително ползване как ще се държи. Peace

# 412
Момичета, някой може ли да ми каже ориентировъчна цена на Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm?   bouquet

# 413
  • Варна
Някой пробва ли вече Клиник от Enzo. Цените са много добри, но дали е редовна работата newsm78

# 414
здравейте!

може ли една бърза консултация? за възраст 29 и кожа с пори и леки зачервявания 3 стъпки и Turnaround Overnight Radiance Moisturizer ще свършат ли добра работа?

благодаря предварително!

# 415
  • София
Искам да споделя, че съм много разочарована от Superpowder Double Face Makeup   . На обяд вече съм лъснала, като тиган и лицето ми е станало на петна.  Sick  С фон дьо тен издържам къде, къде по-дълго.  StopЩе я използвам само за ретуш на грима.

# 416
Интересува ме дали ще пуснат ФДТ Redness solutions в България?
Някъде бях чела, че щели да го пуснат.....има ли такова нещо?

# 417
  • Варна

В Дъглас ми казаха, че може да дойде към Коледа.

# 418

В Дъглас ми казаха, че може да дойде към Коледа.
Това сигурно ли е? При мен в Австрия не са чували за такава възможност  Thinking
Аз си го купих от ebay - два различни цвята си взех, но имам чувството, че единия е стар и не ми се иска да поръчвам козметика от еbay  Confused

# 419
  • Варна
Така ми отговори момичето, но дали ще стане... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт