Clinique

• 80 438
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, искам да споделя, че съм направо във възторг от нощния Repairwear за суха към много суха кожа - като маска е и на сутринта кожата ми изглежда супер, успокоена, много гладка и подхранена. Наистина е перфектен, невероятен нощен крем. Много се радвам, че мога да ползвам нещо anti-age, което да не ми дразни кожата; преди да открия Клиник бях само на успокояващи хидратантни кремове.
В момента пробвам (от тестери) дневния Youth Surge за суха към смесена кожа (по препоръка на Дидака - много благодаря) и също много ми харесва, това вероятно ще бъде следващата ми покупка, защото отново - за мое най-голямо учудване - изобщо не ми дразни доста чувствителната кожа.

Купих си най-новото чудо на Clinique - Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream 
B & C,
Аз също съм много заинтригувана от този крем, отдавна си търся околоочен крем с висок слънцезащитен фактор - ти сигурно вече си го пробвала - как ти се струва, доволна ли си?

# 286
Момичета, направих си преди 5 мин. теста на кожата в официалния сайт на Clinique и в резултат ми излезе този крем, искам да попитам за вашите оценки (като имате предвид, че съм със смесена кожа): http://www.clinique.com/product/1691/6008/Skincare/Redness/Prote … SPF-15/index.tmpl

М/у другото, didaka, при определянето на фондьо ми излезе Stay True MakeUp ,само за инфо Wink
В Ягодата най-накрая са пуснали още няколко цвята, вие нали казвате, че така на сляпо не бива, ама... как да се въздържа...

# 287
MANGO-DIESEL, това не е крем а е база и е зелена на цвят. Използва се за неутрализиране на зачервявания. Според мен не е лоша и от всичко, което съм си купувала за заличаване на зачервявания, тази база ми харесва най-много, но държа да отбележа, че върху нея не се нанася много лесно ФДТ. Аз я ползвах през зимата и я нанасях върху носа и част от бузите. Ако се нанесе върху цялото лице не стои добре - лицето ми зеленееше  Laughing
Не е лоша базата и аз не съжалявам, че си я купих. Кожата ми я понася много добре.  Simple Smile
Аз лично не бих си купувала продукти на базата на тест в Интернет, особено на Clinique .  Peace

Ana Trapattoni, кремът е отвратителен. По-добре не си го купувай!
Дори не те съветвам да го пробваш, но ако си любопитна и не ми вярваш, то може да отидеш до някой магазин и да го разгледаш.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:08 от B & C

# 288
  • София
Момичета, направих си преди 5 мин. теста на кожата в официалния сайт на Clinique и в резултат ми излезе този крем, искам да попитам за вашите оценки
Може ли да ми дадеш линк към теста?
 От Ягодката някой може ли да ми обясни кога нещата отиват на митница,кога се плаща ддс,много ми е объркана системата им.
Благодаря Simple Smile

# 289
  • София
 Ползвали ли сте серията Acne Solutions Clear Skin ? Имате ли отзиви? Thinking

# 290
Може ли да ми дадеш линк към теста?
Отиваш на страницата на Clinique

http://www.clinique.com/index.tmpl

След това трябва да кликнеш на MY SKIN DIAGNOSTIC
намира се горе

# 291
Ползвали ли сте серията Acne Solutions Clear Skin ? Имате ли отзиви? Thinking

и аз искам инфо за тази серия, защото точно ми е попаднало супер предложение и много се чудя (кремът от 50мл ми предлагат на смешната цена от 20лв! Просто е поръчван мисля от официалния сайт, където там е към 18 долара)
В С мерси за изчерпателния отговор (и за това, че си отговорила за диагностиката на кожата)   bouquet

# 292
  • Варна
Тестът на страницата е добър. Правила съм го отдавана и ми посочи продуктите, които вече харесвах.
За ФДТ бих пробвала на място. Няма как да се прецени от компютъра.

# 293
Момичета, Клиник най-евтино от ибей ли излиза да се купи?

# 294
има евтини неща в Ибей, но мен от там лично малко ми е завъртяно положението... я кажете наистина коя от вас е пазарувала от там? то ако има как да се комбинираме...  newsm10

# 295
Аз си купува продуктите предимно от една аптека. В аптеката до сега винаги са ми давали разни подаръци и минита на продукти и цената става доста изгодна  Mr. Green Другото място от което съм си купувала  продукти на Clinique е летището. От еbay аз лично предпочитам да не купувам, но ФДТ за съжалени само там го намерих и от там го купих  Rolling Eyes 

# 296
  • София
има евтини неща в Ибей, но мен от там лично малко ми е завъртяно положението... я кажете наистина коя от вас е пазарувала от там? то ако има как да се комбинираме...  newsm10
И аз съм съгласна да се комбинираме,дори и да не е за ebay.От официалният сайт дали има как да се поръча?
 Ще ми се да разбера и как стоят нещата с Ягодката  newsm78

А от теста на мен ми излезна този продукт,аз действително имам проблем с порите и като ми се свърши Идеалиста на Estee Lauder,ще се замисля и за серума.Някой ползвал ли го е?
http://www.clinique.com/product/4034/15636/Skincare/Serums/Pore- … -Serum/index.tmpl

# 297
За мен най-евтините продукти и в същото време с гаранция са продуктите от летището.
Преди време една стюардеса ми ги купуваше, която ползваше отстъпка и цената падаше още повече.  Mr. Green
В ebay никога не се знае какво точно се купува и от там бих купила само в краен случай.

# 298
* Bubble * от официалния сайт май може само в САЩ и Канада да си пазаруват(което е кофти, но така са решили). Аз от Ягодата съм поръчвала само веднъж (Водеше се пълнител за пудра, на Биотерм - за съжаление не улучих цвета, дойде ми супер светъл; абе пак ми се преливаше, но имаше дни, в които ми стоеше много кофти на кожата. И не знам на мен ли ми се струваше така, но имаше невъобразим мирис.  newsm78 В началото помислих да не е с изтичащ срок на годност, но нали уж би трябвало да са нови продуктите. Както и да е, така и не разбрах какво й е, изхвърлих я наскоро). Иначе и аз не съм наясно с ДДС-то и митниците, но май отиват там ако самата стойност на поръчката е много висока...

B&C, ти от кой град си? Питам, защото казваш, че купуваш от аптека, а нали Clinique би трябвало само в селективни магазини се продават? Аз съм от Пловдив и само в Мола и в Леро ги има, но не и в аптека... (и да попитам в тази аптека правят ли ти някакви отстъпки, промоции и т.н.?)   bouquet

(Айде да си допия кафенцето, че от тоя Clinique ми бръмна главата!!!) Wink))

# 299
Ana Trapattoni, кремът е отвратителен. По-добре не си го купувай!
Дори не те съветвам да го пробваш, но ако си любопитна и не ми вярваш, то може да отидеш до някой магазин и да го разгледаш.

B & C, благодаря! Помолих да ми пресипят малко в кутийка в Сефора, но още не съм го пробвала, а сега съвсем загубих ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт