ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 87 662
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Даам, съгласна съм с предходните мнения относно Парюр Екстрийм. Има някакъв жълтеникав отенък, но като цяло е един от най-издрържливите ФДТ, който съм имала.

# 121
Даам, съгласна съм с предходните мнения относно Парюр Екстрийм. Има някакъв жълтеникав отенък, но като цяло е един от най-издрържливите ФДТ, който съм имала.

При моята кожа жълтеникав отенък на Парюр-а е меко казано, дори и за най-светлия тон .Даже младежът-консултант в БЗ се потресе и не посмя да ми го продаде  Laughing  Наистина задължително трябва да се тества обстойно.

# 122
  • Torino,IT
Благодаря на всички за мненията, от Аквата се отказах въпреки че за лятото ме изкушава,но не е за мен, ще пробвам още някои нюанси на Линжери и ако ми хареса ще го взема него. Ако пък се откажа от Гуерлейн, мисля да пробвам Виталюмиера на Шанел, имам добри отзиви за него, а не съм го пробвала досега как стои дори и на ръката.

# 123
  • София
Дали Colour Stay Revlon цапа яките на ризите и саката? Вчера пробвах варианта за нормална и суха кожа и си уцелих цвета от раз, а освен това ми се видя фин и незабележим (на врата го пробвах). И колко е покривен?

# 124
Искам да попитам разбиращите дами за минералната пудра на Буржоа- дали е   поне прилично покривна и дали лъсва Т-зоната с нея? Евентуално да ми препоръчат такава пудра...  bouquet

# 125

Аз имам тестер на номер 1 и тези дни ще го пробвам  Grinning
Наподобява тониран крем. Дори една продавачка ми каза, че това било новата версия на някакъв стар тониран крем на Clinique.
Като го пробвам, ще разкажа за впечатленията ми от него.

# 126
Искам да попитам разбиращите дами за минералната пудра на Буржоа- дали е   поне прилично покривна и дали лъсва Т-зоната с нея? Евентуално да ми препоръчат такава пудра...  bouquet

Аз ползвам тази и съм супер доволна http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 0%BD-Blondie.1711. Ако се нанася правилно е много покривна, без да стои като маска.

# 127

Аз ползвам тази и съм супер доволна http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 0%BD-Blondie.1711. Ако се нанася правилно е много покривна, без да стои като маска.
Искаше ми се да си избера цвета в магазина, никак ме няма в улучването на цветове..

# 128
Аз днес видях минералната пудра на ARTDECO  и имаше и по-светли цветове.  Grinning
Също открих и Hydra Mineral Compact Fundation.
За съжаление бях гримирана и нямах възможност да я пробвам, но другият път като ходя до магазина, ще я пробвам.  Simple Smile

# 129
Аз съм с тен, но си имам златна среда, с която се харесвам- и много черна и много бяла не ми ходи...Пробвала съм като се гримирам върху Т-зоната са сложа бебешка пудра( малко) и кожата ми се държи доста прилично...

# 130
  • София
Някоя от вас, дами, да е ползвала базата на Арт Деко?
http://www.parfumi-market.net/baza-grim-artdeco-make-base-pi-6159.html

# 131
  • София

Аз съм доволна от минералните пудри на Лореал и Ревлон. Тази на Лореал ми е доста светла и я ползвам зимата, сега лятото съм с по-тъмен тон на Ревлон. За лъсването не мога да ти отговоря - моята кожа не се омазнява кой знае колко много... Иначе ми харесват и двете за всекидневен грим - придават свеж вид, изравняват приятно тена, но не са особено покривни  Peace

# 132

Аз съм доволна от минералните пудри на Лореал и Ревлон. Тази на Лореал ми е доста светла и я ползвам зимата, сега лятото съм с по-тъмен тон на Ревлон. За лъсването не мога да ти отговоря - моята кожа не се омазнява кой знае колко много... Иначе ми харесват и двете за всекидневен грим - придават свеж вид, изравняват приятно тена, но не са особено покривни  Peace
Благодаря   bouquet

# 133

Много ми хареса и сее чудя дали да рискувам  Thinking Може ли да се ползва върху ФДТ или само самостоятелно? Видях, че има и каял за очи, някой ползвал ли го е, как е като продукт?

# 134
Искам да попитам разбиращите дами за минералната пудра на Буржоа- дали е   поне прилично покривна и дали лъсва Т-зоната с нея? Евентуално да ми препоръчат такава пудра...  bouquet

Много ми хареса и сее чудя дали да рискувам  Thinking Може ли да се ползва върху ФДТ или само самостоятелно? Видях, че има и каял за очи, някой ползвал ли го е, как е като продукт?

Ако си от София, може да се тества пудрата в магазинчето на Зоя.бг на Аксаков. Самостоятелно се ползва, много е покривна. Но съм пробвала и върху ФДТ - пак става, ако се сложи само един слой. Аз минах на нея след като години се опитвах неуспешно да намеря заместител на Дабъл Уеър на Есте Лаудер. Открих, че си има "трик" за прилагане - нанасям с четка кабуки един слой (слаба покривност), напръсквам леко с вода, изчаквам да изсъхне, след това втория слой дава по-добра покривност. Ако искам съвсем силно покритие - повтарям процедурата с напръскването и слагам трети слой. Получава се много добре и изобщо не стои като маска.
Ако мога да те ориентирам цветово - аз съм с доста светла кожа ("фреско" на Дабъл Уеър поради липса на по-светъл цвят) и от тази пудра "блонди" ми е перфектно попадение. Четох в разни други форуми, че смесват масово цветове, за да получат по-подходящи. 
За каяла - имам го и него (доста се чалнах на тема натурална козметика напоследък). Не е никак лош, много плътен черен цвят, леко лютиво/изстудяващо усещане при апликация, но малко ми се размазва.

Общи условия

Активация на акаунт