ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
По принцип съм ЗА естественото, не си падам много по мазилцата, но като всяка жена от време на време ми харесва да се разкрасявам. На мнение съм, че колкото повече е естественото - толкова по - добре, затова слагам само фон дьо - тен и спирала. Спиралата ми е на Мейбълин и съм много доволна, а фон дьо - тенът ми е на Лореал (True Match N7). Прекрасен е, много фин и не си личи, освен ако не прекаля. Само, че не се чувствам добре като се намажа, имам чувството, че това не съм аз и където и да се пипна ще омажа, затова избягвам гримове.
На вас гримирането създава ли ви такива проблеми?
Плюс това, много трудно си улучвам цвета. Сега съм с този, но ми идва леко розов, а аз съм в жълтата гама, а другите по - жълтите ми идват прекалено бели. Чувствам се адски изкуствена и фалшива... защото като се изкъпя не изглеждам така  newsm78

# 556
  • София
и съм много доволна, а фон дьо - тенът ми е на Лореал (True Match N7). Прекрасен е, много фин и не си личи, освен ако не прекаля. Само, че не се чувствам добре като се намажа, имам чувството, че това не съм аз и където и да се пипна ще омажа, затова избягвам гримове.
На вас гримирането създава ли ви такива проблеми?
Плюс това, много трудно си улучвам цвета. Сега съм с този, но ми идва леко розов, а аз съм в жълтата гама, а другите по - жълтите ми идват прекалено бели. Чувствам се адски изкуствена и фалшива... защото като се изкъпя не изглеждам така  newsm78
Смени фдт-на,хем казваш че е прекрасен,хем не се чувстваш добре като се намажеш,хем не си личи,хем пък ти идва леко розов Laughing Това може би не е нито твоята марка фдт,нито твоят цвят,пробвай с други Peace

# 557
Да, не си личи, покрива перфектно, и стои супер, но психически не се чувствам добре, понеже не мога да имам самочувствие от изкуствена красота. Незнам. Това не съм аз...
Иначе фон дьо - тенът е просто великолепен. Но аз съм си по естественото и колкото и да се опитвам не мога да понеса гримовете или да ги приема за нормално нещо.  newsm78 Tired Луда работа  Laughing

А фон дьо - тени съм имала, какви ли не...

Ето тук съм с този на Лореал, горе долу пасва, смесила съм го с друг, иначе един тон по - светло ми е светъл, а по - тъмния ми е тъмен и не мога да угодя....
http://prikachi.com/images.php?images/787/3964787N.jpg

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 12:53 от ^Pink.Star...

# 558
  • София
Да, не си личи, покрива перфектно, и стои супер, но психически не се чувствам добре, понеже не мога да имам самочувствие от изкуствена красота. Незнам. Това не съм аз...
Иначе фон дьо - тенът е просто великолепен. Но аз съм си по естественото и колкото и да се опитвам не мога да понеса гримовете или да ги приема за нормално нещо.  newsm78 Tired Луда работа  Laughing

А фон дьо - тени съм имала, какви ли не...

Ето тук съм с този на Лореал, горе долу пасва, смесила съм го с друг, иначе един тон по - светло ми е светъл, а по - тъмния ми е тъмен и не мога да угодя....
http://prikachi.com/images.php?images/787/3964787N.jpg
Щом не се чувстваш добре не слагай,или си купи пудра ако искаш просто да изравниш тена,имаш хубаво лице съдейки по снимката,можеш да си позволиш да не ползваш фдт

# 559
Аз имам за прикриване само тъмните кръгове, но не мога без фдт.Много ми е бяла кожата с жълт отенък и ако не си сложа малко цвят съм като мъртвец.ФДТ, руж и червило са нещата без които не мога, чувствам се добре с тях, а спирала вече не нося, само кафява и то не всеки ден.
Като си сложа изброените три неща се чувствам супер, но ако ти не се възприемаш не носи, може да пробваш и с тониращ крем.Имаше доволни от тях и могат да ти препоръчат момичетата.

# 560
Аз имам за прикриване само тъмните кръгове, но не мога без фдт.Много ми е бяла кожата с жълт отенък и ако не си сложа малко цвят съм като мъртвец.ФДТ, руж и червило са нещата без които не мога, чувствам се добре с тях, а спирала вече не нося, само кафява и то не всеки ден.
Като си сложа изброените три неща се чувствам супер, но ако ти не се възприемаш не носи, може да пробваш и с тониращ крем.Имаше доволни от тях и могат да ти препоръчат момичетата.

Мила, с грим съм добре, като го махна пълна скръб, имам червенини по бузките и съм бледа..... затова го слагам, но ми се искаше да съм добре без него...
Май ще продължа да си се мажа...
А пудрата ми стои като брашно, така че по - добре това, ще свикна. Просто няма да прекалявам. Притеснявам се, че ще ми се съсипе кожата рано, но наистина без грим съм като мъртвец и аз...

# 561
  • София
Благодаря,Елинор  bouquet
От 4 години ползвам само Radiant, но ми се иска да разнообразя малко  Simple Smile
Приятна вечер!

А кой фдт на РАДИАНТ ползваш и можеш ли да дадеш малко повече инфо  Praynig   bouquet

# 562
Момичета, каква е разликата между тези две пудри на Лореал
и

# 563
Момичета, каква е разликата между тези две пудри на Лореал
и
Първото е ФДТ, а второто е пудра. ФДТ съм го имала и го намирам за ужасен.

Аз гледах ФДТ на Gosh.....не ми се видя много покривен, цветовете са ужасни и не си купих. Предполагам, че ако си намерите подходящ цвят, което е многоооо трудно при този избор и като се има предвид, че не е много покривен, може би ще стои наистина естествено.

# 564
Аз бях решила че и първото е пудра. Значи дилемата е никаква  Mr. Green

# 565
^Pink.Star... Тру Матч има 3 отделни линиии с цветове във серията - една 'топла'  за по-жълтеникави кожи, една 'студена' за по-розови и една неутрална. Това е ФДТ с една от най-големите и добре организирани цветови линии, не само в този ценови клас, ами въобще. Просто потърси магазин който предлага повече от цветовете им и гледай топлата линия. Няма начин да не си напаснеш нещо. АКо ти е тежко усещането от него, пробвай да го смесваш наполовина с крем и така да го нанасяш, може да е по-комфортно. А че ще ти скапе кожата - няма нужда от такива притеснения. Ако не правиш алергична реакция към него и кожата ти да се изпъпчва, по друг начин няма как да ти навреди. Мит е, че с ФДТ кожата не дишала. Просто трябва вечер да се почиства добре, това е достатъчно.

Мус ФДТ
- всички, които съм пробвала са били по мое мнение доста несполучливи. Кремообразните ФДТ са много по-добри като изпълнение, но пък там не мога да препоръчам нищо, което се предлага на масовия пазар така че нищо конретно не мога да кажа.

# 566
фон дьо тенът ми идва тъмен и ще се наложи да си купя по светъл номер , та въпросът ми е ще бъде ли проблем да го оставя за 2 - 3 месеца във фладилника ?? newsm78 newsm78 дали ще се развали , а не ми се изхвърля защото не е от най- евтините (на естии лаудер дабъл уеар е) пък така или иначе ще ми потрябва този цвят след време. Освен това не ми се занимава да го смесвам с по светъл номер искам като си взема да си слагам и да не се занимавам със примесване на цветове

# 567
Аз слагам в хладилника единствено хранителни продукти и козметиката ми няма място там.
Ако един ФДТ на който пише, че е годен 12 месеца, не се използва 2-3 месеца, след тези месеци няма да му има абсолютно нищо и отново може да се използва.
Моят съвет към теб е да го затвориш добре и да го прибереш в някой шкаф.

# 568
Впечатления за новия Guerlain Lingerie ? Компактен,наречен мус от консултантката, в комбинация с втори цвят -коректор . Благодаря!

# 569
  • София
Аз слагам в хладилника единствено хранителни продукти и козметиката ми няма място там.
Ако един ФДТ на който пише, че е годен 12 месеца, не се използва 2-3 месеца, след тези месеци няма да му има абсолютно нищо и отново може да се използва.
Моят съвет към теб е да го затвориш добре и да го прибереш в някой шкаф.
Абсолютно продкрепям! Peace
Не мога да си представя, пък, после да сложа нещо измръзнало/студено на лицето си. Close

Общи условия

Активация на акаунт