Момичета, защо слагате масло и зехтин в готовите пюрета? В тях нали си има рапично олио?
И аз това се зачудих
Раши как стана така че пропи вода с какво я даваш водата ?
Ох кога ли ще видя мойта да цока водица ....
все още с лазене и търкаляне
. Днес вечерта се опита да се изправи но бързо успях да реагирам че мястото не беш изобщо подходящо за това и щеше да си направи още някоя рана
Но пък не ѝ личи, че яде по толкова. Онзи ден я мерихме и теглихме вкъщи и е 6800гр и 63 см, наддала е 550гр и 1см за 20-ина дни. Във вторник сме на ДК и ще видим с колко точно е пораснала.
Да ми е живо и здраво
Вики яде по 190 гр. Рядко обаче издържа 3 часа до следващото хранене след като е ял пюре. Дали не му е малко се чудя. Понякога продължава да зяпа за още, но ме е страх да не му претоваря стомахчето. Иначе тежи около 8 кг. и е 73 см., но е много енергичен и изразходва всичко явно. Вие по колко дни въвеждате нова храна?
. Ние започнахме съвсем от скоро. За сега е ял само картоф, тиква и морков, къде домашно, къде готово. Карам по 5 дни от всяко ново. Започвам от лъжичка-две достигам до 50-60 гр., дохранвам с АМ. Ама чета тук , че давате по 190, 200гр. пюре, та се чудя дали не съм в грешка. Кога се дава такова количество за едно ядене, постепенно при всяко ново пюре се достига до това количество или чак когато говорим за заместване на хранене изцяло или практически изцяло? 

Супер зву4иш, добре сте си изкарали!
Пробвах и с домашни, с купешки, на разл.марки, по разл.време-отказва диването.
Днес пробва по БЛУ пе4ено пиле на грил. Сму4ка малко бяло месо, естествено не успя да го изяде.
Утре ще му направя попара.
, а де да беше така!