чета ви когато имам възможност!С Вани бяхме в болница....по ирония на съдбата се разболяхме точно,когато нашата педиатърка отсъства от страната
Вдигна ми температура,отказа да яде, супер крив...помислих си,че може да е зъби,но за да ми е мирна главата го заведох на преглед при друга педиатърка.Резултата беше леко зачервено гърло...изписа ни витамини,понеже на този етап не бил за антибиотик.Но вечерта не спали от ревове и писъци,отказа всякаква храна.На своя глава му пуснах пълни изследвания, появи се белтък в урината,завишено РУЕ...потърсих 2 мнение от дръг педиатър и така се озовахме в частана клиника на Лисичкови. След поредица изследвания се установиха бактерии в урината...днес и утре са последните вливания антибиотук и в сряда сме на контролен преглед
Ще си взема и епикризата и ще разбера точната диагноза,че всеки доктор май имаше различно мнение...Дано не ни се раболяват дечицата,че няма по гадна гледка от тази
Глезанчото се събуди ще трябва да ставам..по късно ако мога ще се включа пак

Тия дни се сещах често за вас , но пусто време не остава да си измия зъбите , а за форума да не говорим.Само да си кажа , че за сега всичко е ок при нас.Алекс тежи 9,250 кг и е 75 см.Голям калпазанин е.Не иска да пълзи , предвижва се от единия край на леглото до другия със завъртане от една страна на друга .Ама то и няма как милото да се учи да пълзи.Т.е няма къде.Излизаме сутрин в 9 и се прибираме в 8 вечерта.Постоянно е или на ръце или в количката.Голям бяс е , не застава мирно и една секунда, но пък върши всички дяволии с такава широка усмивка, че да не можеш да му се скараш
Плодове обичаме всякакви , по възможност сурови - банани , круши , череши ..... направо трепери за диня и пъпеш
Нищо от готовите пюрета не му се понрави , та сега си варим зеленчуковото пюре у дома и пасираме та да хапнем поне малко.За мръвките претенции няма.Яде всичко шо е на на хип , милупа и алете....Май имах още нещо записане , ама после ако успея да се добра до компа....Сега ще гледам да ви метна няколко снимки във фейса 

Така че, цицата в устата и това е
. Нищо по натам ще пробваме пак, а з аутре ще мисля какво да дам като нов зеленчук