Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА
Честито на всички празнуващи!
Днешната закуска бе:
Сандвичи с масло,деликатесно роле и овчи кашкавал

Бри

и камембер със спанек,ядки и мариновани доматки

и десерта-палачинка с шоколад

# 211
иланг-иланг , Меганс, nudel33 , delicate , Гуинет, при вас отново е много, много вкусно   bouquet
Умбра, заинтригува ме с този ревен, ще погледна тук дали го има   bouquet

Снощи правих
салата (без снимка), хапки с картофи и пастет от сирена и мечи лук, вкл. и песто от магданоз, солени филета от чернокоп

пълнен заек

много, много вкусния Ябълков коблер на Йоли    Heart Eyes невероятен е - много бърз и лесен - прави се за 10 мин ( пече 20) и се изяжда отново за 10 мин.  Laughing

днес сутринта хапнахме топли сандвичи, за обяд вече е готов боб с ушЕта

Хубави празнични и почивни дни, момичета   bouquet

# 212
  • Русе/София
Чесит празник на всички носещи имената на св.св.Константин и Елена.Бъдете живи и здрави.
Пеп-4о,Venetta,Labrex както винаги летвата при вас е много високо вдигната     chef.Адмирации  bouquet.Иланг-иланг страхотно меню си представила #Crazy.Apr,Viara.an,delikate,Umbra,nudel33,marabu,megansq,esy,miriams28,Madla,FRESA,zornitsa,nolita,ditsan,Ала-Бала,Аелис невероятни предложения мили момичета.
спанак с пуешко месо,супа от шаран свинско със зеленчуци
Весели празници. Party

# 213
  • сред люляците
Пепииии, не се издържа... крадвам си от зайчето Whistling
иланг-иланг , ммм, какво меню!
Мег, от теб си взимам тиквички  Hug
3xi , много вкусно при теб!

Кекс с бадеми правих аз днес.

# 214
Пепи ,комплименти ,прекрасни снимки

# 215
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен!
Лелее, Пеп-4о, събра ми очите качество и количество вкусотии!  Hug За мен от хапките, моля  Laughing
Nudel33, много ми харесаха твоите питки! Както и тези на Венета! И сирената на Иланг-иланг, и Червенокадифенити бисквити на Еси тпреди няколко страници, и кекса на Илрай!
Umbra, страхотна идея за сладкиш с ревен!
Еликсир, прекрасно гостуване при Angellove!
Анук, не помня дали ти честитих публикацията в списанието (старост-нерадост). Затова, за всеки случай, честито!  Grinning

Аз ви показвам преди лягане едно зеленчуково къри с кокосово мляко, снимано на залязващо слънце:

И по случай рождения ден на Роцев преди два дни - чийзкейк с бял шоколад и малинов сос със шампанско и дълъг пипер

Лека вечер!

# 216
Роца, чийзкейкът изглежда невероятно!Отивам да видя рецептата!  bouquet

# 217
Добро утро, мили момичета!  Hug Прелитам през първите страници и виждам отново разкошни ястия – вкусни и красиви!   bouquet за всички кулинарки!

Макар и  със закъснение искам да честитя вчерашния прекрасен празник и да пожелая на всички, носещи имената на Св.Св. Константин и Елена много здраве, късмет и много щастие!

mari_eta, Umbra, ilrai78, ditsan, Madla, verabel, pepelia6kata, megansg, Angellove , FRESA, Венета, радвам се, че сте харесали охлювчетата ми, благодаря!
ilrai78, едните охлювчета са с портокалово сладко – намазвам бутертестото със сладкото, ръсвам малко канела за аромат, навивам на руло, режа и пека. Нищо специално. Другите са нещо като бутер-баклавички – наръсвам настъргани орехи върху бутер тестото, малко канела пак, навинам на руло, режа на охлюви, пека. Като истинат напълно, ги заливам със захарен сироп, топъл. Рецептата за сиропа ми я даде Пепика – литър вода, 700 гр. Захар, лимонтузу или лимон и малко ванилия. Вариш, заливаш и на следващия ден са разкошни!

Мила Краси, макар и със закъснение, искам да ти честитя рождения ден! Бъди здрава и винаги усмихната, винаги вдъхновена и удовлетворена от това, което правиш и това, което те заобикаля! За тортите ти нямам думи! Особено плодовата изглежда невероятно! Вчера в жегата си я представях, заедно с чаша плодов сок! Останалите две торти също изглеждат много красиво, вкусно и оригинално! Страхотна си ти!
Мила Венета, да са ти живи и здрави Ели-тата! Предай им поздрави от мен и най-сърдечните ми пожелания за здраве, късмет и много поводи за радост и празнуване! разкошни питки- слънца, много красиви и на форма, и на цвят! Любимото ми кексче с радост пак го опитвам... ммм!
Роца, да ти е жив и здрав съпругът и много да те слуша! Чийзкекът ще ми се привижда днес цял ден, разкошен!

Пепика, питките ти са страхотни, до една! Тутманикът и той!
esy , и заешкото, и кремчето с ягодите изглеждат зашеметяващо!
pepelia6kata , много красиво и апетитно ягодово тирамису! Снимките в поста с барбекюто много ми харесаха, носят страхотно настроение, цветни и много красиви! Впечатляващ е и рибният пилаф!
megansg, страхотно изглежда тутманика! Ох, взимам си и от тиквичките от предната страница!
lu4a, много ти е красива и апетитна баклавата, с тези лешничета изглежда много добре!
Nas, взех си едно еклерче, много вкусно!
Tari Tasartir, страхотни са ти сладкишите!
Лулу! Съвсем правилно си я сложила тази удивителна след името си! Правиш възхитителни неща, тортата е прекрасна!
Lina dm, искам от сладкиша със сладко!
Аелис, прекрасно изглежда кекса с орехи!
labrex, мъфинките с боровинки са чудни, много ми де приядоха!
delicate, патладжанените ти рулца изглеждат много добре – шаренки и вкусни! Също и кексчето няма да откажа!
Пепчо, знаеш, че съм ти фен и винаги с удоволствие разглеждам ревюто ти от ястия! Прочетох, че си била закъсала с готвенето (умрях от смях!  Laughing) и че ще идваш на гости! Добре си дошла! Само кажи кой ден, че да не видиш аз как съм закъсала – хладилникът е празен и нищо не готвя вече, защото детето приключи училище и ще бъде на бабина градина, а мъжэт ми закъса с жлъчката и яде само бисквити, а аз съм вече сто и петдесет кила и трябва да се сложа в приличен вид, че пак ще търся безлюден плаж  hahaha
Umbra, много красив сладкиш с ревен, снимката е също много красива!

От мен само една много шоколадово-ягодова тортичка:

Приятни празнични дни на всички!

# 218
Ресторанта  в очакване на първия абитуриент .

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 19:48 от viara.an

# 219
  • Русе
Пепчо, останаха ми очите в това плато от мезета. А картофите какви са, печени ли?

Леля Ог, "само" тортата е невероятна   bouquet

Аз вчера приготвих ето тези неща за един абитуриент

http://dimana.snimka.bg/hobby/bal-24-mayi-2010-g.504727.23555117

# 220
Лелеее.. момичета, страхотни неща сте сътворили. Кога успявате да приготвите толкова много храна Simple Smile)))
Записвам се да ви следя с Кекса с масло и орехи на Аелис. стана чудесен, много вкусен и ароматен. Аелис,   bouquet

и бухтичките за закуска:

Извинявам се за огромните снимки, нещо не се справих с намалянето:(

# 221
  • Варна
Галка, би ли дала рецептата за бухтичките  Praynig

# 222
  • сред люляците
Леля Ог, благодаря за изчерпателния отговор!   bouquet Записах си вече, ще пробвам.
Галка, кексът е върховен!

Днес правих хляб. Получи се фантастичен. Горещо го препоръчвам на всички. Хрупкав хляб без месене Нямаше нужда от друго. Хапнахме си с огромно удоволствие. Трябва да ви кажа, че с такъв кеф не съм яла хляб от дете.

# 223
Агнешка чорба .

Агнешко печено .

Сандвичи с първите доматки и краставици от оранжерията на мама .

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 19:35 от viara.an

# 224

Леля Ог, Нина, невероятна си!
viara.an, много вкусотийки показваш днес,  Crazy Heart Eyes  bouquetmama1+2  и тя. Много сте се потрудили  ,момичета, но резултатите са чудесни! Peace  bouquet  chef
Галка, разкошен кекс!  bouquet
ilrai78, такава вкусна снимка си сложила... Crazy Heart Eyes  bouquet

Пудинговите мъфини, принцеси и сладолед с вишни и шоколад за днешните горещини.

Общи условия

Активация на акаунт