Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • сред люляците
У дома за вечря:
Хляб по рецепта на Илрей(много вкусен!)

Здравей! Виждам, че си направила един голям хляб или греша?  Simple Smile Получи ли се хрупкава коричка така?

# 256
Да един хляб е.Когато го изкарах от фурната беше хрупкава.След това омекна.Но е много вкусен- сладък е.Благодаря за рецептата!
Следващият път ще направя два малки хляба Grinning

# 257
 Много вкусна стана, гордея се със себе си, първа ми е  Blush

# 258
  • забравих си мисълта...
Честит празник и от мен.   bouquet

Много е вкусно отново тук.

Козунак с пълнеж от извара + сладко от вишни + още работи Wink

Козуначни кифлички с мармалад от сини сливи

# 259
  • ГОре на черешата...
Хайде и аз след Вени  Heart Eyesда се цопна с един козунак - моят е с локум, портокалови корички и орехова плънка.

kathrinne_avon , браво на теб - наистина супата изглежда страшно вкусна! Продэлжавай в същия духи очакваме още вкусотии от теб  bouquet!

# 260
  • Варна
Честит празник  newsm51
Мари ета супер козунак
Вяра,Мама,Луча,Илрай,Мам,Катрин много вкусно
Аелис прекрасна рошла
Маги,Пепи,Вени всички ви е разкошно,богато,апетитно
Вени голяма си подстрекателка...търсих ти рецептата за бял хляб с мляко и намерих млечни питки,супер станаха.Хляба по тази рецепта ли го правиш?
Днес обяд навън с приятели и за вечеря питките на Вени,палачинки с финети и ягоди.

# 261
Зелен фасул с яйца по Гуинет

Зеленчукова супа

Леля Ог,vanillla,много нежни торти!   bouquet
Меганс,пеп-чо,Вени,mama Tin,Mam and wife, mari_eta,Фани,nudel33,Лебрекс,превъзходни трапези,момичета!   bouquet

Честит празник на всички!

# 262
  • забравих си мисълта...
Вени голяма си подстрекателка...търсих ти рецептата за бял хляб с мляко и намерих млечни питки,супер станаха.Хляба по тази рецепта ли го правиш?

Megansg, разкошни млечни питки си направила. Рецепта, която си ползвала е също много сполучлива.
Хляба обаче аз го направих по рецептата за oбикновен бял хляб, но вместо вода, прибавих прясно мляко. След второто втасване на  bouquetмазах отгоре с прясно мляко и затова получи такъв подстрекаващ златист цвят.
А кръглият хляб със сирене си има точно вкус на питка със сирене, не е като тутманик, защото между пластовете не съм прибавяла мазнина, а само намазних пръстите си, да разтегна кората, след това сирене и другата кора отгоре и така докато свърши тестото. След това усуках, след второто втасване намазах с прясно мляко и изпекох.

# 263
  • Варна
Вени благодаря ти,ще пробвам и хлебчето и със сирене. newsm51

# 264
# 265
  • Sofia
и трицветен кекс:
[/color][/b]

magi,
страхотен ти се е получил кекса - припомни ми, моле те, чия беше рецептата, пък ако дадеш и линк, грешка няма да имаш!

# 266
Ееее,най-после да се доредя до любимата ми тема! wavey

Роце,благодаря ти,мила,за вниманието! HugРоцев да ти е жив и здрав,а чийза е убийствен/аз нали съм им фен отвсякъде Crazy/!
Леля Ог,с тази торта пак ми събра погледа ето така #Silly!Финна работа! Peace
Мари-ета,и баницата,и козунака са страхотни! Peace
Пепи и Вени направо ме сразиха с изобилие,а как от всичко ми се прияде да не ви разправям Party Crazy! Hug
Взимам си и от мидите на Иланг,от Рошлата на Аелис  Stuck Out Tongue Winking Eye,и от трицветното кексче на Маги,и на Деликате от бобчето с яйце!  Yum
И не на последно място много агнешко,много нещо ooooh!,е не сте честни пък хич Crossing Arms!

Да се запиша и аз с едни бутерки ,за които отново сърдечно благодаря на Лабрекс,че ни ги представи,безсрамно вкусни са!   thumbsup

Спорна седмица на всички! Hug

# 267

Ауууу - тук пак е вкусно и прекрасно  Hug

Взимам си  смело от козунаците на Venetta и mari_eta от питките на megansg и бутерките на еликсирчето и бързам да покажа моите Пилешки инволтини "Капрезе" с прошуто и чери домати   и бягам обратно, че ще ме извОлнят  Blush

и поглед отвътре:

Успешна седмица на всички   bouquet

# 268
Angellove, това пилешкотор със сложното име направо ми разкъркори стомахчето.  #Crazy
megansg, mari_eta кифлите и козунакът изглеждат вълшебно
пеп-4o, нямаш умора ей, с нетърпение чакам мъжо да стане ловджия, та да изпробвам дивечовите ти рецепти. Глиганското е убиец!   bouquet

При всички е много вкусно и красиво!  bouquet

У дома вече за не знам кой път приготвям питка /коледен кравай/ по Ева Тонева, само дето сега с фотографски цели ги префасонирах на питки с нигела  Mr. Green Много вкусни, много мекички и на конци.

Пожелавам на всички успешна седмица и нови кулинарни вдъхновения!

# 269
  • София
Здравейте, невероятни кулинарки!
пеп-4o, е тези хапки с пастет и сирена направо ми възбудиха апетита. Страхотна идея.
3xi, viara.an , Дес , пеп-4o , megansg, magi71 , разнообразно и вкусно
ilrai78[/b], кексчето е супер
 Роца, много апетитен чийзкейк
Леля Ог, уау, каква торта!
viara.an , браво! Уютно и красиво!
  *Галка* , и твоят кекс изглежда прекрасно
nudel33 , страхотни млечни питки
vanillla, много нежна торта
Venetta , какво изобилие!
megansg, нямам думи за питките - невероятни са
аз се записвам с печени ребърца

и супа с листа от цвекло