Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Да се запиша и аз с едни бутерки ,за които отново сърдечно благодаря на Лабрекс,че ни ги представи,безсрамно вкусни са!   thumbsup

еликсир-че, страхотни са! Искам за обяд супичката с цвекло на Madla, инволтините на Angellove с питките на vanillla и за десерт бутерките!  Crazy Heart EyesДа пиша ли адрес за куриер?! Grinning Или ще е размечтала се гладна кокошка за просо......... Cry

Вълшебни ръчички имате, момичета!  bouquet  chef  bouquet

# 271
Лабрекс,бих ти пратила от сърце,мила,ама допускаш ли,че остава нещо за изпращане Laughing.То като ги направя троха не остава още докато са горещи.Само един път успях да заделя 2-3 да занеса на баща ми,и моите умърмориха,че съм им направила малко. Mr. GreenКато казвам,че са безсрамно вкусни,считайте,че е така на 100%. PeaceТо повечето тук го знаят това де,ама аз пак да кажа,за който още ги отлага Wink!

Мина,отново нещо засукано и цветно при теб,ама чудничко изглежда! Crazy

# 272
Здравейте, кулинарки! Големи вкусотии сте приготвяли по празниците. Посдравления за всички!   bouquet
Някои неща от мен от последните дни:

Панетоне с шоколад

Малко испански тапас

Хлебчетата на Лабрекс

Фондю

Омурташки тутманик

# 273
Tук отново е умопомрачително вкусно.
Apr,последните ти изпълнения са страхотни.Панетонето и тутманика ми взеха акъла,дай рецепти ако може Praynig
Деликате,търсих рецептата на зеления ббоб с яйца при Гуинет,но не го намерих.Ще споделиш ли?
Мариета,Мег,Мадла,Ванила,Мина,Еликсир всичко е прекрасно и си крадвам някоя идейка Hug

# 274
  • Пловдив
МОМИЧЕТА НЯМАТЕ СПИРКА  Hug  bouquet  bouquet
Толкова хубави неща видях пак ,че ме е срам да си покажа моите прости нещица..
Мег,Мадла,Ванила, Apr ,Мариета,3xi, viara.an , Дес , пеп-4o , megansg, magi71 ,ilrai78,Роца, Леля Ог, viara.an , *Галка* , nudel33 , Venetta , labrex ,megansg...... ПРЕКРАСНИ НЕЩА  СТЕ СЪТВОРИЛИ:hug:
Мина,Еликсир ВИЕ СТЕ  МОИТЕ ФАВОРИТИ  Hug  bouquet  bouquet Така ми галят очите  всички вкусотии направени от вас.... Hug  bouquet  bouquet

ГЮВЕЧЕТА

здравословно* ЗАПЕКАНКА

*здравословно* "СУТЛЯШ"

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 18:43 от ЗИЧЕ

# 275
Дес,ето я рецептата - http://www.bordovsky.net/index_files/page0352.htm
Гуинет ми даде идеята за яйцата като гнезда.

# 276
  • Русе
Момичета, разгледах само последните две страници, но много апетитни неща сте приготвили!

Apr, тутманика изглежда много апетитно. Ако може да ме насочиш към рецептата....   bouquet
Tari Tasartir великолепен кекс, така и не се пробвах да го направя. Вижда ми се много трудно.
Венета, Мориета, Меганс, Ванила, много, много апетитни кифлички, козунаци и питки   bouquet
Нелина, и аз откога й се каня на тая купа, ама все си мисля, че ще се разтопи бързо на масата и не смея да я направя.

Аз вчера правих ето тези неща за една абитуриентка

http://dimana.snimka.bg/hobby/bal-24-mayi-2010-g.504727.23597619

# 277

mama1+2 ,  СТрахотна софра, браво!
Всички гозби са чудесни, коя от коя по-изкусителни...
У дома, скромно - постнички тиквички с ориз:

# 278

Apr, панетонето е  Crazy Heart Eyes, омурташкият тутманик също, има ли го нейде написан? Радвам се, че харесваш хлебчетата! Peace  bouquet
ЗИЧЕ, май ще си спретна здравословното ти сутляшче, не щото е здравословно, ами щото ми хвана окото! Grinning  bouquet
mama1+2, резултатът е превъзходен!  bouquet  chef
pepelia6kata, толкова апетитно изглеждат скромните ти постни тиквички! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи понички, мекици с плънка и без плънка от същото тесто, шоколадовият сладкиш с майонеза на сладка хапка  bouquet във вид на мъфини и баничка с прясно мляко.

# 279
  • Русе
 labrex , с кое тесто ги направи тези вкусотии.   bouquet

# 280
  • Sofia
magi,мооля те пусни рецептата за този прекрасен кекс!  Praynig

# 281
  • Австрия
У нас днес микс от питки:

1. Кифлички по рецепта на  marabu (само че моите станаха с форма на питки) Страшно хубаво тесто!!! Мога само да го препоръчам.

2. Питки с PARMIGIANO  пак по рецепта на  marabu.

3. Питки с черен сусам и розмарин  по рецепта на Toni.

# 282
Здравейте момичета!
Няма да изреждам поименно, за да не пропусна някого, но невероятни неща сте сътворили. Много вкусни и богати трапези във всеки дом:))) Само не знам кога намирате време... аз приготвям много неща само в почивни дни, ако имам такива:)))

Записвам се със снощната трапеза и изчезвам:))

Пиле с картофи:
Сладкиш с шоколад и орехи по Аелис:
Ягодово парфе:
Имаше и пържолки на скара за големия син, но не стигнаха до снимка:)) Rolling Eyes

И закуската днес: Баница- бюрек:

Хубав ден на всички!

Редактирам се, че забравих: Apr, би ли споделила рецептата за Омурташки тутманик?

# 283
Мина,Еликсир ВИЕ СТЕ  МОИТЕ ФАВОРИТИ  Hug   Така ми галят очите  всички вкусотии направени от вас.... Hug    bouquet  bouquet
[/b][/color]

Зичка,верно ли?Е как ми стопли сърцето с тези думи,благодаря ти,мила! Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet
Дес,букет и за теб!   bouquet
Пепеляше,това скромното как ми се усмихва,много го обичам! Peace
Лабрекс,най-после се върна към големите снимки да мога да ти разглеждам подробно красотите! Peace

# 284
Здравейте кулинарни феи! Много вкусно е при всички, чудесни менюта! Simple Smile  Hug

От мен кексче с жабка (отново) и декорирани захарни бисквитки

Пържени пролетни картофки сподправки

Крем супа с авокадо и тиквички пак във връзка с 90 дневната ми диета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт