Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 152
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Аха,ах,ах!Тук си трябват железни нерви и воля ,ако диетуваш и разглеждаш!Нали,Зиче?! Wink
Ти поне назад не гледа,а аз на всичко се ококорих! Shocked Crazy

Как да не ти се прииска козунак,като видиш тези няколко на Венетта,направо шеметно изкушават! Peace thumbsup
И кренвиршките на Мина много ги искам  #Silly,особено след тази красноречива снимка в разрез,ама няма да е скоро! Tired  bouquet Heart Eyes
Добре,че поне апетитна фокача като на Бъни ми се полага Crazy!
На сладкиша на Илианка,Лина каз и този на Луча попреглъщах доста! Hug
А колко питки сте измесили,браво на всички майсторки! Peace
Пепи,в скоро време ще врътна и аз една торта мюсли,като гледам твоята,дано успея да се спра да не я омотам цялата! Crazy Crazy

Аз се записвам с пържени сиврии с меден дресинг :

и фунийки "по чешки" Grinning

# 662
От мен само едни мекици

# 663
ilrai78 разбира се че сме доволни  Hug
Женя 83, verabel,lu4a
много хубави питки
kasier интересен е този пай ще го пробвам с череши
еликсир вече хапнах,но не бих отказала  една фунийка Crazy
днес сме на
 заешко бутче с картофи

# 664
  • Някъде на път....
Едни еклерчета от мен.....

# 665
Ох а аз искам да отслабвам-ами как като ви гледам вкусотиите и мен ме хваща музата да готвя и тя става една  Rolling Eyes  Хайде пак да се разпиша Wink

сладки розички

Един крем-карамел без карамел Laughing

и любимото на моя мъж- макарони на фурна

# 666
  • Бургас
Тиквички с прясно мляко- това беше нашата вечеря. Много леко лятно и евтино ястие.

За десерт вкусен кекс с парченца ябълки и стафиди

А по повод Задушницата- рогчетата на Пина. Няма по-вкусни рогчета от тези!

# 667
При megansg както винаги - всичко е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesbouquet
Женя 83 , разкошна пита!  bouquet  chef
Едни съблазнителни милинки виждам от  natali_ivanov_a  bouquet, с  kasier сме на една вълна - вкусния пай на тина-рина Peace  bouquet, verabel пак с цял куп вкусотии  bouquet, lu4a, страхотно изглежда сладкиша, скоро не съм го правила!  bouquet еликсир, и чушките и фунийките много апетитни!  bouquet Pety пък как ме залепи за монитора с тия мекици посред нощ, чудни са! Heart Eyes  bouquet
J_M_M , бутчето е много апетитно!  bouquet Вземам си еклерче от  t_ilieva Heart Eyesbouquet, макароните на  natali_ivanov_a много привлекателни! Heart Eyes  bouquet
ninfil , и при теб всичко от вкусно по-вкусно! Crazy  bouquet

Вкъщи любимата картофена запеканка на мастърчето  bouquet с кюфтенца, вишневият пай на тина-рина  bouquet, разкошен. Peace Направих го с малко по-рядко тесто, но вишните пропаднаха. Затова пък беше с невероятно нежна структура. Heart Eyes

# 668
  • Bulgaria-Italia
Лабрекс,невероятен е пая-да.
За една седмица го правя втори път вече.
Първият път наредих вишните отгоре ,а вчера ги натисках да потънат навътре,естествено наредих и отгоре  Grinning Вторият вариант ни допадна повече  Peace

# 669
# 670

Лабрекс,невероятен е пая-да.

kasier, така е, невероятен е, че и става от минимум продукти. Grinning Много е добра рецептата! Peace Правила съм го и със сини сливи, сега мисля с ягоди да пробвам. Днес ми се размина, защото реших да правя топено сирене, то пък не щя да се разтопи. Thinking И за да не ми ходят зян продуктите, мразя да хвърлям, смотах един кексо-сладкиш с тях, вкусен стана. И супичка от домашно пиленце, същото и с ориз.

# 671
  • София
Здравейте,
тука пак е неустоимо вкусно.
megansg , леле каква питка и какъв пай!
viara.an , J_M_M , verabel , labrex , вкусно и разнообразно меню
nudel33, чудни питки и кифлички
ЗИЧЕ , обожавам чушки със сирене
пеп-4o, взимам си и от сандвича и от чорбичката, мммм
SteiN , харесват ми тези тортелини
Angellove , кифличките с кринвирши изглеждат невероятно
lu4a , взимам си и от твоето сладкишче
еликсир, чудесни фунийки
от мене лятна зеленчукова супа

бутер панделки

бутер кифлички със сирене

и салатката

# 672
Привет на всички момичета!!

Галина 74, ilrai78, Mam and wife, megansg, еликсир - благодаря ви за милите думи  Hug

Галина 74 – чудни пържоли с гъбен сос
ilrai78 – много ме изкусяваш с тоя кекс
Бъни – страхотна фукача
natali_ivanov_a – ммм, че са ти готини милинките Simple Smile и са ти много сладки, сладките розички!!
megansg – много обичам тиквичките така  Mr. Green ама зверски ме мързи да ги приготвям – твоите са божествени!!
Женя 83 – невероятно готино е това нещо – погача или пита  Peace!!
kasier – фантастичен е паят – и аз май вече ще минавам на вълна череши  Heart Eyes
Mam and wife – палачинките ти са един път!!
keisi-f – страхотно шоколадов сладки6  Peace
verabel – умопомрачително меню  Crazy!!!
lu4a – бива ли така с тоя сладкиш – потресаващо вкусен изглежда!! Че и питка  Heart Eyes
marabu – много авангардно и много изкусително изглежда пицата
еликсирче – не знам кремвиршките ми, ама тия твои фунийки така са ми влезли в ума  Crazy, а чушките – задължително ще пробвам също!!
Pety – супер са мекиците!!
J_M_M – много крехко изглежда заешкото – супер!!
t_ilieva - Не бих отказала някои и друго еклерче с кафето  Simple Smile
ninfil – кексът ти ми взе очите  #Crazy!!
labrex  - гледай сега какъв си подстрекатели и ти – ще ме карате да правя този вишнев пай на тина-рина  Hug

От мен една много вкусна Бисквитена торта с Швейцарски маслен крем и орехов крокант

И спорна и вкусна седмица   bouquet

П.П. И бързо си отмъквам от кифличките на Madla, че без малко да ги изпусна, защото сме писали явно заедно Simple Smile

# 673
  • София-Младост
От мен една вариант по "Ястие в керемида" на ilrai

От снощи панирани калмари  любимият ми свински език Simple Smile

Angellove тортата изглежда...мммм   bouquet

# 674
Благодаря на всички мили дами,дето ми харесахте предложенията,и най-вече фунийките! Hug
Аууууу,Мина,точно в деня ми за торти как ми прасна това парче под носа не е истина newsm03 newsm53!Направо ще глътна монитора!Тортата е умопомрачителна,и с колко много пластове и крем,направо бих убила за това парче,дето позира! Crazy
Решено е вече Naughty,довечера ще правя нещо сладко,ти поемаш вината! Crossing Arms Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт