Монодиета - 3 част

• 88 450
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добре де... t1na , казваш че си пробвала 350 неща. Къде е проблемът? Не отслабваш ли? Или после качваш? Какво се получава?
Питам те, за да се опитам да си обясня къде е проблемът ти. А по-скоро - за да предизвикам ти да помислиш... Така, като направиш разбор, може би ще си отговориш на въпроса къде е проблема...
Каквато и диета да започнеш - тя ще даде някакъв резултат. Някои са бързи и драстични, други - не толкова. Въпросът е след като си отслабнала 5 кг какво правиш нататък... Може би след диетата става т.н. йо-йо /след като си отслабнала и вместо да задържиш, отпускаш края и качваш същото + още малко. Така ли е при теб?
При мен беше така цял живот. Трябваше да стана на 45-46 год. за да установя /след като няколко пъти бях отслабвала по 25-30 кг и после ги бях качвала/, че няма да стане по старият метод.
Сподели..

# 121
Еми преди година г/д бях на една диета и отслабнах 4-5 кг. Обаче точно тогава трябваше да ходим с класа в чужбина и естествено единственото,което ядохме бяха бургери и подобни,защото нямаше какво друго.. след това пък бях на море с родителите ми и си върнах килограмите. После все си виках започвам диета, но не успявах. И така наскоро пак свалиха 3-4 кг, но беше преди Великден и  естествено си ги върнах. Тогава имах стимул,но изведнъж се изпари. Искам да направя тази диета,защото не е толкова дълга и не мисля,че ще я наруша. От друга страна точно заради това,че доста се отслабва с нея за кратко време,а аз нямам много време и без това. И някак си, ако резултатите и при мен са такива,каквито са при останалите мисля,че след това ще успея да спазвам и някоя по-лека и дълга диета. Имам нужда да видя,че нещо наистина действа.. Знам,че след това килограмите могат да се върнат,но поне ще знам,че съм опитала.... 

# 122
snow4e,мерси за вниманието Hugмн си мила,а само да ми каже6 за 7 дни ли свали 5кг или при повторение newsm78

# 123
  • София
Здравейте!
И аз ще се включа с 2 диети
Диета 1
1, 2 ден - прясно мляко
3, 4 ден - кисело мляко
5, 6 ден - плодове
7, 8 ден - зеленчуци
9, 10 ден - сухари

Диета 2
8ч. - чаша топла вода
10 ч - варено яйце
12 ч. - пилешка пържола
14 ч. ябълка
16 ч. кисело мляко
18 ч домат
20 ч. чаша прясно мляко

И двете диети ми ги каза една фитнес инструкторка и ми каза, че и с двете за 10 дена се отслабва с 5-6-7 кг. в зависимост от началните килограми. Пробвала съм лично и двете, но за по-малко време. Сега с ваша помощ съм решила да изкарам първата за начало.Моля ви помагайте:)!

# 124
  • в колонките
Tinkatink,а какво е количеството?

# 125
  • София
Ами тя ми каза да не съм гладна:)! Прясно мляяко към 1.5 л съм пила, киселото към 3-4 кофички обезмаслено и т.н. Някакви нормални количества за този тип диети. Аз и двете съм ги спазвала по 5 дена и имат голям ефект:)!

# 126
  • в колонките
Tinkatink, newsm10  love001

# 127
Tinkatink,а колко кг си свалила?от колко първоначални?

# 128
  • София
Не мога точно да кажа,но при необходимост от 2-3 кг(толкова имах да свалям тогава) свалих за 5 дена 3 кг. с първата. С втората само след прясното мляко и талията ми става 62-3 см.Отлично действа на талията:)!

# 129
  • Под люляка
Здравейте   bouquet
 аз искам да попитам Tinkatink относно  диета 2 менюто е  едно и също 10 дена, така ли да го разбирам

# 130
  • София
Здравейте   bouquet
 аз искам да попитам Tinkatink относно  диета 2 менюто е  едно и също 10 дена, така ли да го разбирам
Да:)! Ако изяждаш всичко няма да си гладна:)

# 131
  • София
snow4e,мерси за вниманието Hugмн си мила,а само да ми каже6 за 7 дни ли свали 5кг или при повторение newsm78
glezla89 Hug за 7 дни - 5 кг.
Правила съм я много пъти преди години и винаги резултатът ми е бил такъв.

Tinkatink  Hug горски букет Hug Добре дошли!  bouquet
t1na Hug Звучи ми познато всичко това... Действай тогава, но все пак преценявай рисковете и се наблюдавай. Нали знаеш, че каквото и да ти кажем - ще направиш каквото си решила! Sunglasses Аз поне - така си мисля, че ще стане. Но огледай после другите режими, с които ще можеш да задържиш. Аз много харесвам Папе, Сонома... хвърли им един поглед - те са дълготрайни, поддържащи и с тенденция към отслабване, което би ти свършило работа.
Хубав, лек и усхешен ден на всички!  Hug

# 132
  • Под люляка
Tinkatink благодаря за отговора
Snow4eva  благодаря за топлите приветствия  smile3525
От известно време ви чета , но все не ми остава време да пиша и да се представя. Допадат ми монодиетите и смятам да се пробвам само да видя с какво ще заменя пилешкото , че съм вегетарианка. Решила съм да започна от понеделник а също и луната да спазвам пък да видим какво ще излезе на края  Simple Smile
Хубава вечер момичета и успех на всички в начинанията ви  Hug
п.п. 
Snow4eva ти си изключително позитивен и отзивчив човек.Радвам се когато срещна такива хора пък било то и виртуално  Simple Smile

# 133
  • София
Snow4eva ти си изключително позитивен и отзивчив човек.Радвам се когато срещна такива хора пък било то и виртуално  Simple Smile
  bouquet Благодаря ти за милите думи! Hug Особеното при мен е, че не правя разлика между реално и виртуално! Joy Хората ме познават без да са ме виждали и интернет не е параван, аз стоя зад ника си твърдо и в продължение на години.  Sunglasses На Луната ще сме заедно - ще съм на айрян тогава. Аз бих заменила пилешкото с извара - много добър протеин е. Или изварата на мястото на яйцето, а яйцето за обяд.... помисли го.
Аз си продължавам на суровите зеленчуци и таратор. Днес имам някакви грамчета надолу, но не е съществено.
Хубав почивен ден на всички!  Hug

# 134
девойки Hug
в една друга тема ме посъветваха да прочета книгата за една диета,вместо да уча клавиатурата наизуст и аз от обида се заврях в собствената си библиотека да преброя колко книги за диети имам и съм прочела.Имам само около 30,съвсем малка част от библиотеката,но не ми е това специалноста.Но благодарение на преброяването открих една диета,която е по-скоро монодиета,известна е във Франция,но мисля е непозната в България
Авторката е Madeleine Gesta,режима е известен като метода Жеста и обещава минус от 3 до 5 килограма за 10 дни.Нямам собствени наблюдения,защото преди години като я правих издържах само 3 дни заради прясното мляко,което ненавиждам Sick
 1 ден:преди ставане 500 мл вода,бавно на глътки с почивка
              след ставане:сока от един цитрусов плод
             закуска:прясно мляко с чисто какао и една кафена лъжичка мед
             до обяд 1 литър вода
          обяд:200 г риба или бяло пилешко/пуешко месо и 300 г от варените зеленчуци
                                                                                                      (рецептата   накрая)
           2 часа след обяда: един плод или 100 г кисело мляко
            17-18 ч хидромел (рецептата накрая)
            19-21 ч 500 мл вода от варените зеленчуци на 3 пъти с интервал от 10 минути
                     и след това от варените зеленчуци на 3 пъти с интервал от 20 минути
           преди лягане:100 г кисело мляко с маааалко мед
2 ден  пие се на всеки половин час по 250 мл едно от 1,5 л вода, 1 мляко с какао,1 сок от
            цитрусов   плод или 500 мл зеленчуковата вода
             15 ч:100 г кисело мляко с маааалко мед
             17 ч: хидромел
             19 ч:200 г риба с 300 г от варените зеленчуци
от 3 до 7 ден сутрин като първият ден
              обяд:250 г извара със 100 г кисело мляко  и
                        125 г малини или ягоди
                  или  зелени подправки (магданоз,копър...)
                  или 1 л кафе или какао
                  или малко канела и варена ябълка (круша)
                  15 ч:1 сушена слива или кайсия на всеки час до 16 ч
                  17 ч: хидромел
               вечеря:200 г риба или бяло пилешко/пуешко месо и 300 г варени зеленчуци
               преди лягане:кисело мляко с мааааалко мед
8 и 9 ден като 1 и 2 ден
от 10 до 13 внимателно въвеждане по малко и на други храни

хидромел:250 мл вода,сока от 1 лимон и една кафена л.мед
варени зеленчуци: 1,5 л вода,1 кг праз,500 г моркови,500 г домати,клонки целина и мащерка.Вари се 20 мин и се отделя водата от зеленчука.Водата се пие 1 и 2 ден и накрая 8 и 9 ден,а зеленчука се яде с рибата/месото в дните,когато ги има.
ДА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА МЕДА:ползата е много голяма,а количеството незначително.
Този метод е и за пречистване и злите езици говорят за известна артиска,която се подържа слаба и красива с този метод Mr. Green
има и за след това,но ще го напиша,ако има интерес.
И да добавя,че тази дама казва:нормалният обем на стомаха на зрелия човек е около 500 мл и обема на храната не трябва да е по-голям или това са 2 китайски купи/ 2 черпаци
  bouquet
добавям:когато пиете зеленчукова вода през 10 мин и ядете през 20 минути зеленчуци или си останете в къщи или си носете тоалетната с вас!

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:11 от tania6

Общи условия

Активация на акаунт