Монодиета - 3 част

• 88 414
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
glezla89 кураш мила избирай диета и започвай  Hug разбирам те много добре миналата година бях 55 кг и само си казвах колко съм дебела колко трябва да сваля и бях като в  омагьосан кръг  smile3511 smile3515 smile3516 а сега какво да кажа . Такаче успех и воля и ще стане не са ти много килограмите   bouquet

# 106
sunika,благодаря ти мили4ка Hug,твардо сам ре6ена само дето о6те се 4удя коя диета да запо4на newsm78,благодаря ти за курайа,успех и на теб,няма да се предаваме я Hug  bouquet  love001

# 107
  • София
Здравейте, момичета! Hug
glezla89 Hug никакво отчайване! С него нищо не правиш! Вземи се в ръце и само след някое друго килце свалено ще имаш съвсем друго самочувствие!
Другото е да изпаднеш в депресия, която да потушаваш с много сладки неща и тогава килограмите хвърчат нагоре и се чувстваш още по-ужасно!!! Затова - избираме първия вариант!!!  Laughing
Коя диета ли... имам една 7 дневна, с която винаги съм сваляла по 5 кг, но после е много трудно задържането - аз съм я публикувала - първия ден беше прясно мляко, после яйца, кисело мляко, месо, зеленчуци, плодове, вода. Намери я, огледй я... харесай си нещо.
Няма значение какво - всички тези диети дават резултати. Но са драстични и после трябва много внимателно!
t1na Hug здравей, добре дошла и успех с диетата. Само кажи коя е, за да помислим за захранване. Ако няма плавен преход - много бързо се губят резултатите от скорошните монодиети. Всичките ти въпроси зависят от много неща - колко имаш да свалиш, коя диета избираш, на колко години си, как се храниш след това.... Сподели малко повече, за да мога да ти кажа какво мисля.
Успех!  Hug
Аз от днес започвам диетата на Хер! Sunglasses Тя е 5 седмична, нямам отзиви за нея, ама нали все обичам да съм като морските свинчета, само дето не съм морско  Joy
Отивам да си ям суровите зеленчуци  Laughing
sunika Hug
На всички  Hug

# 108
snow4e, Hug  bouquet,благодаря мила,бях се спряла на тази диета,но това което ме спря е прясното мляко ooooh! ooooh! ooooh!,ненавиждам го,а за това с депресията и сладкото си много права Joy

# 109
Привет, момичета  Hug
Аз изкарах един ден на макарони/1/3 пакет за деня-ама си умрях от  глад  Embarassed/,но ориза го пропуснах и направо минах към кюфтетата.Вчера изядох 1 кюфте на обяд с домат и за вечеря 3 бр. със салатка и винце.Днес и утре ще е същото само салатите ще са други.
Ще се тегля след последния ден с месата.
Хубав ден на всички и  да е с много минуси  Praynig

# 110
Snow4eva ,да споделяш резултати.аз много обичам зеленчуци и кис.мляко,и мога да се прешия към теб..попаднах и на друг вариант зелева супа,който ми харесва много..и след него,въпреки,че се покриват двете диети, с разлика във варенето..
само ягодите и черешите ме изкушават..
glezla89 ,и аз искам нещо бързо ,за да олекна и да се почувствам човек..а после амбициозна и стимулирана ще продължа..но и ми е трудно след толкова тъпкане ,да бъда на строга и ограничена..
за първите дни ми се иска без ограничения в количеството..за това се спрях на зелевата,а като видя  резултатите на опитното зайче на хер,може и там..
успешен диет ден на всички!

# 111
ina15 Hug,аз не оби4ам зелева супа ина4е досега да сам я по4нала,не ми влиаят мн добре драсти4ните диети,но немога да 4акам цял месец,ве4е едва се понасям вапреки 4е видимо неми ли4ат толкова килограмите,но аз несе 4уствам добре в кожата си,успех мила  bouquet

# 112
  • София
snow4e, Hug  bouquet,благодаря мила,бях се спряла на тази диета,но това което ме спря е прясното мляко
Ами... то няма да е никакъв проблем да го замениш с кисело, например.  Sunglasses Или с нещо друго, но това е най-близко. Може първият ден да изкараш само на таратор, например   chef Варианти - много! Важното е да почнеш!  Hug

..... а като видя  резултатите на опитното зайче на хер,може и там..
...морското свинче!  Joy
Ина, ще споделя, разбира се! Това са си 5 седмици, обаче! Аз съм по дългите неща! Laughing
МоРсКа СиРеНа  Hug можеш спокойно да увеличиш кюфтетата - около 6 - по 3 на обяд и 3 вечерта. А защо не се премериш утре - трябва да знаем как ни действат храните - дали отслабваме, дали задържаме. Или пък на трите дни след кюфтетата, после след рибата... просто да си наясно  Sunglasses

# 113
1ден 3 кисели млека
2ден зеленчуци на корем (по възможност без или с малко сол)
3ден 5 варени картофа
4ден 5 варени яйца
5ден 600 до 800 г варено или печено месо (пилешко по възможност)
останалите 5 дни вървят в същата последователност- от киселото мляко към месото.

Snow4eva, благодаря за отговора. Това е диетата. Тук я има същата,но с 6 яйца и 6 картофа.. Иначе аз съм на 16 и искам да сваля 12-15 кг. Единственото,което ме радва е,че тялото ми е стегнато [до колкото е възможно] тъй като седем години съм тренирала баскетбол,а сега ходя на фитнес ! Много минуси на всички !!   bouquet  bouquet

# 114
SNOW4E мисля да по4на твоята 7 дневна диета Hug,имам оба4е няколко вапроса ако нете затруднявам Praynig,наистина ли мога,да пия таратор вместо прясното мляко,за6тото ватре нали има крастеви4ки,сол,а ина4е обожавам таратор smile3508,за 7 дни ли сваля6 5 кг или при повторение,и дали и киселото мляко мога да заменя с таратор4е.благодаря предварително  bouquet

# 115
  • София
Здравейте пак. Изкарах 2-та дни на кисело мляко и се чувствам много добре. Вкъщи всички пазят диета, че ги тръшна летен вирус, което ме принуждава да не ги изкушавам с месо. Така че разместих и днес и утре ще съм на 2-та картофени дни. Логиката ми подсказва, че това няма да се отрази фатално на резултатите от 24-дневната диета. От неделя почвам 3-те дни на кюфтета, ако всички са здрави. Как ви се вижда моят план?

# 116
браво за волята клер продалйаваи все така,успех

# 117
  • София
t1na  Hug малко ме притесняват годините ти... съвсем съм честна! Тези диети са много драстични, а все пак ти все още растеш. Страх ме е да не ти се обърка нещо хормонално и вместо да изпишем вежди, да извадим очи, както се казва....
Много добре трябва да си помислиш и да прецениш нещата. И да ти кажем - "не", ти ако решиш - ще спреш да пишеш тук и ще си направиш каквото си решила. Но, повярвай ми, че крие доста опасности такава драстична диета на твоите години.
Защо не помислиш за по-лека форма, която да съчетаеш с фитнес, тренировки, ограничение на някои неща. Например 24-дневната е по-мек вариант, по-дълга е, но пък се отслабва стабилно и всеки ден си имаш и месото, и салатите. Повярвай ми, правила съм я няколко пъти и не бих те посъветвала, ако е тежка и непълноценна. Въпреки че... всичко е диета и най-добре да ограничиш някои неща, но не да се подлагаш на такива изпитания. Няма да стане веднага, но няма да си навредиш, а опасностите са големи...
Пак помисли много внимателно!

# 118
  • София
Клер Hug мисля, че е добре така, пробвай.. все пак се консултирай и с кантара как вървят нещата.   bouquet
glezla89 Hug ами... какво да ти кажа... най-близкото до прясното мляко е киселото. Ако можеш да минеш само на 2-3 кисели млека през деня е чудесно, но ако ще ти е трудно - направи си таратор /по-редичък/ и мисля, че пак ще имаш към 1 кг минус за първия ден. Аз понякога покрай луната минавам на айряни, случвало се е да се подплатя и с таратор и пак съм отслабвала. Пробвай. Hug
ina15 Hug сетих се нещо.... в Хер може по 2 ябълки на ден. Какво ли пък ще стане, ако са 2 шепи череши или ягоди за деня?! newsm78 Аз поне.... смятам да пробвам  Sunglasses Laughing

# 119
Предположих,че годините ми ще са проблем,но все пак и друг път съм правила диети или съм гладувала и съм яла само вечер. Така като гледам няма и да чувствам глад. Имах една приятелка, която една седмица беше само на някакъв сироп и си мисля,че ще рискувам с тези 10 дни,а след това си мислех да направя 24 дневната като един вид захранване. Просто вече нямам никаква идея какво точно да правя,защото съм пробвала 350 неща !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт