Монодиета - 3 част

• 88 390
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
честит празник,момичета! Hug
ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДОСТОЙНО
ТОЗИ ПРАЗНИК НА ПРОСВЕТИТЕЛСКИЯ ДУХ И СВОБОДНАТА ВОЛЯ!
ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ,  ДОСТОЙНО НОСЕЩИ ТОВА ИМЕ!
хубав ден ви желая!

# 91
Snow4eva   Hug мерси за подкрепата продължавам с пълна пара  Laughing Laughing
glezla89 избра ли вече диетаа  Laughing Laughing че идва лято топло време  #Crazy Успех на всички и Честит Празник  Heart Eyes

# 92
sunika,ina15,snow4e Hug,ами уж се спрях на 24дневната суника,но все я отлагам от понеделник ,трябва да се взема в раце 4е лятото верно си доиде а тя си е далги4ка  #Crazy #Crazy,4естит празник и  Hug на вси4ки

# 93
Привет мацки  Hug
Snow4eva благодаря за бързите отговори  Hug за сега издържах втория ден на картофи,общо за двата дена килограм,направих си ги задушени с малко чесън и копър,сложих и съвсем малко солчица  Blush за утре на яйца  Crazy,дано да има ефект ...  Rolling Eyes
само с водичката съм малко зле докарвам го до към литър литър и нещо  Rolling Eyes
Лека вечер  Hug

# 94
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Мона  Hug със сигурност ще има ефект! А водата трябва да е повече!
glezla89  Hug не отлагай... почвай я веднага, тя не е свързана с нищо специално. Първият ден няма и да усетиш, че си на диета със спагетите! Аз дори и вторият ден/ориза/ го правя спагетен ден. А после следват 9 дни, в които е съвсем лесно - месо със салата!
Аз малко ще променя днешния и утрешния ден и ще остана само на айряни. Това съвпада с фазата на Луната и тъй като нещо не маго да си сваля каченото покрай МЦ кило, май така ще е най-добре!
Хубав ден на всички и леко да минат няколкото работни дни!
На всички Hug

# 95
Привет момичета Hug
Snow4eva   bouquet -за прекрасната тема...
Аз със срам си признавам,че от свалените 5 кг -3 си върнах скорострелно....голямо ядене падна  Embarassed
И пак съм тук-започвам 24 дневната/дано имам същия успех като първия път/.
Успех на всички и хубав ден от мен!

# 96
  • София
МоРсКа СиРеНа  Hug Не се ядосвай... като се върнем към предишния си начин на живот, особено след диета, се получава така... И при мен има винаги момент на връщане на нещо. Както виждаш - пак съм тук! Laughing Успех с 24-дневната! Надявам се, че резултатите ще са същите!  bouquet

Наскоро някой даде идея за една диета - на Хер. Днес го обмислям, но почти го реших - така че - от понеделник я започвам! Около 5 седмици е, като първите 2 са трудничките! Но много обичам млечни храни и направо ми липсват в 24-дневната, затова с радост ще я започна!

# 97
каква беше тази на хер?
че аз обожавам млечни,плодове и зеленчуци..и отговаря на стилът ми..
днес пробвах летни дрехи и ми се доплака..ужасен ужас..

# 98
snow4e,права си няма за кога да отлагам.тези дни непременно запо4вам Peace.между другото  snow4e без да те познавам мога да кажа 4е си страхотен 4овек,винаги си отзив4ива и дава6 кура6,намира6 време да напи6е6 по някоя добра дума за всеки,малко са хората като теб Hug.аиде 4е маи много се отплеснах,хубав ден на вси4ки  bouquet

# 99
  • София
каква беше тази на хер?
че аз обожавам млечни,плодове и зеленчуци..и отговаря на стилът ми..
Ина Hug ето я: http://lechitel.info/index.php?option=com_content&view=artic … eti&Itemid=26
glezla89  Hug благодаря ти много за милите думи!  bouquet Радва ме, ако така го чувстваш! Опитвам да помогна с каквото мога, то май само с добра дума, или съвет, на база на опит.
За съжаление, понякога правя пропуски, някои неща вече забравям... Надявам се, че ще ме извините!  Laughing Както се шегувахме с една колежка... и в главата съм отслабнала!  Joy

# 100
 hahaha,ами 4овек неможе да огрее навсякаде

# 101
  • София
Здравейте и от мен. От днес планирано почвам 24-дневната. Но, тъй като не се чувствам добре, реших първите два дни да са на кисело мляко, че не ми се помисля за спагети и макарони. Според мен едва ли ще е проблем, още повече, че принципът ще го спазя - 2-3 дни на една и съща храна. Имам въпроси:

1. Случвало ли се е да размествате дните - напр. ако ми се налага излизане в определен ден да направя 3-те дни на месо и салата, така че в тях да влезе денят на излизането, а дните на плодове или на зеленчуци да са след или преди това? Като последователността от няколко дни на едно и също да не се прекъсва.

2. Слагате ли зехтин или олио в салатата?

3. Как овкусявате варените зеленчуци и картофите?

# 102
  • София
Клер  Hug
Чак сега успявам да ти отговоря. Двата дни можеш да ги направиш на кис. мляко спокойно.
1. - възможно е, просто се опитвай да спазваш доколкото е възможно по-стриктно диетата, за да не се получават непрекъснати размествания. Въпреки, че е хубаво 9-те дни /когато са сюфтета, риба месо/ да не се разкъсват с дни на плодове или зеленчуци между тях.
2 - слагам всякакви подправки, зехтин и балсамов оцет на салатите
3 - с подправки някакви, каквито искаш. За картофите използвам самардала /това е любимата ми подправка за яйца и картофи/ Често правя зеленчуците с 1-2 лъж. лютеница в йена - направо в микровълновата, както са замразени. Понякога слагам хрян... въпрос на вкус и настроение.
Гледам да не прекалям много с тези неща, но иначе е малко безвкусно и затова.
Желая ти успех!  Hug
glezla89  Hug
На всички -  Hug и хубав ден!

# 103
Здравейте ! Днес започнах една монодиета.. но преди да я продължа имам няколко въпроса !
Какво точно е захранването след една такава диета ?
След като свършите с нея връщате ли обратно свалените килограми ?
Ако свалите доста килограми получава ли се увисване на кожата ?
Благодаря на всички и успех !   bouquet

# 104
здравеите моми4ета Hug,днес отидох малко на 6опинг терапия,и останах краино разо4арована от себе си,еските в които преди да родя се побирах сега ми се виждаха на половината на мен smile3511,а като трагвах видях една ком6иика която сега роди второ и изглежда 100 пати по добре от мен,та както си седях в пробната и се гледах в огледалото си казах,стегни се моми4е на 22 години си,този пат ми доиде такав стимол,4е ни6то няма да ме спре,сега раз4итам на ва6ите савети Hug,24дневната ми е доста далга,трябват ми по барзи резултати Thinking,имам да свалям 8кг,моля ви посаветваите ме за дита с по барзи резултати и не много далга,дано несам ви досадила,snow4e Hug  bouquet,хубава и отслабва6та ве4ер на вси4ки  love001

Общи условия

Активация на акаунт