Монодиета - 3 част

• 88 387
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
мерси  snow4w Hug  bouquet,хубав ден и много минус4ета на вси4ки Hug

# 76
Snow4eva  Hug адмирации за твойте свалени кг виждам че ти остават малко успех   bouquet
Аз започвам пак зелевата супа от 64 стартираам. Ще се подкрепяме  Hug
глезла 89 защо не опиташ със зелеватаа супа  Laughing детата на боряна е трудна много аз се чудя предния път как устисках  #Crazy Успех

# 77
  • в колонките
Миличкиии,я прочетете това :   http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p13917.html  .Възможно ли е да се свалят 3кг/седмица ? Дайте по едно мнение.  bouquet  bouquet

# 78
sivila  определено може  Peace аз миналата година правих 90 дневната за 1 месец и ядях кафяв ориз и винаги имах - след варивата въпреки че го хапвах в много големи количества  Shocked  Laughing

# 79
Добър ден на всички  HugАз продължавам с диетата .Чувствам се добре,въпреки че 10-ти ден ям по около 300 ккал.МЦ вече си отива и тази сутрин се претеглих-56 кг.както и очаквах.Това прави точно 4 кг.по-малко за 9 дни.Ще се опитам да сваля още 1 кг.като постепенно увеличавам калориите до 800.Да видим дали ще се  получи.Както ме посъвeтва  Silvia,към досегашното хранене ще вкл.яйца и месо Simple Smile
А относно диетата с кафявия ориз-ами зависи колко излишни кг.имаш ThinkingИ повечето ще е вода.Нали знаете,че ориза изчиства излишната вода от тялото.

# 80
  • в колонките
Paia4e_54,скъпа  Hug.Сетих се за една супа дето си правих вечер и много ми помагаше срещу глада.Та настъргвах 1-2 картофа,1морков,кромидче и пил.филе /150-20гр/.Картофите след настъргването им ги миех обилно с вода да изчезне нишестето.И си я правих по-рядка.Застройваш си я с яйце/аз само белтъка/,овкусяваш с лим.сок,магданоз или каквато подправка ти харесва.Хапвах я топичка-страшно ме засищаше.Аз сол въобще не употребявам.Но ако ти се иска сложи малко,само,че може да задържаш течности от нея.Опитай тая супичка-няма да съжаляваш.Успех на теб и на всички девойки,които мислят както за здравето си,така и за външния си вид.  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • София
Добро утро!  Hug
sunika  Hug благодаря ти! Успех със зелевата супа, стискам палци! За мен на супа, би ми било много трудно. А относно ориза - сигурно е ефективна, но заради ориза мога да имам проблем със запичане.
Аз днес продължавам на зеленчуци.
Paia4e_54  Hug sivila  Hug glezla89  Hug
На всички Hug и много хубав ден! Hug

# 82
здравеите моми4ета Hug,обмислям дали да запо4на 24 дневната диетка,бихте ли споделили колко кг сте свалили с нея и за колко време,и ако може да ми поясните каква е тази диета сас зелева супа 4е не разбрах newsm78,дано неви досаждам с тези вапроси Hug,sunika,snow4e Hug,хубава ве4ер на вси4ки

# 83
# 84
Добро утро  Simple Smile
От днес мисля да се присъединя и аз към вашата темичка,но още не съм решила коя от монодиетите да почна,лошото при мен е,че не обичам кисело и прясно мляко а почти в всяка на която се спирах ги имаше... могат ли да се заместват с нещо друго ?
Другото което ми се иска е да е нещо от порядъка на седмица 10-тина дни,да не е по дълга,че волята ми не е много силна и да не се изложа да края  Blush
Ще се радвам на съвет от ваша страна  Hug
Иначе като килограми стартирам на 64,3кг. цел определена нямам,колкото повече толкова по добре   Mr. Green
Хубав ден за сега от мен,имам още час два до обяд да го измисля с коя монодиетка да почна  Laughing

# 85
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Мона  Hug добре дошла!  bouquet Мисля, че мога да предложа диета без млечни - това е 24 дневната. Знам, че не са 10, както би искала, но с нея няма да усетиш, че си на диета, а пък би могла да се разделиш с 4-5 кг от теглото си. Огледай я и прецени, лека е и ефикасна.
glezla89  Hug правила съм я 3 пъти, в момента за 4-ти вът. Резултатите ми от трите пъти са  5, 4.5, 4 кг. Времето е 24 дни  Laughing
Днес съм на зеленчуци.
Хубав ден на всички! Hug

# 86
Мерси мила   Hug аз също мислих за 24 дневната,но не знам волята колко ще ми издържи  Rolling Eyes,мисля да пробвам тази,но дали ще е проблем вместо к.мляко да ям примерно сирене  newsm78

1,2 ден-варени картофи
3,4ден-варени яйца (кам 8 бр)
5,6 ден-кисело мляко не повече от 1% масленост (4 кофички)
7,8ден- пил.месо и риба (печени или варени)
9,10ден-плодове и зеленчуци

И другото ми въпросче е дали може да се хапва и салатка примерно с картофилте или с месото?

# 87
snow4e, Hug,благодаря ти за инфото,аз имам да свалям 8кг,но и 5 са по добре отколкото ни6то Laughing,ина15 каде се загуби,докаде стигна ти Hug,на вси4ки    bouquet

# 88
тук съм..
лутам се м/у диетите..

# 89
  • София
Мона  Hug Тази диета, която си я избрала е добра. Но няма нищо друго освен написаното - т.е. никакви салати и нищо друго. Аз затова обичам 24-дневната, защото не тежи, а и не се лишавам от витамините.
glezla89  Hug права си, ме по-добре малко, отколкото нищо! Joy Времео си минава бързо...
Вчера бях с една приятелка, която обмисля след десетина дни море... Изведнъж си дадох сметка, че то лятото почти дошло!  Sunglasses
Радвам се, че през тези няколко месеца все пак нещо направих, въпреки че нагоре - надолу - не винаги се получава както искам като прогнозиран резултат, но поне тенденцията цялостно е надолу и по-добре така, отколкото да не бях успяла да задържа смъкнатото от миналата година /правила съм го много пъти и го мога!!! Laughing /
Затова и препоръчвам 24-дневната. Резялтатите й са по-бавни, но пък е и по-дълга. Възможностите за прегрешения са повече, но пък е по-лека и няма драстични ограничения.
Вие ще прецените какво ви се хапва и коя диета е най-подходяща.
Правила съм многократно една седемдневна, винаги съм сваляла по 5 кг, но никога не успях да ги задържа задълго. Все пак, всичко е индивидуално!
А.... ЧЕСТИТ 24-ТИ МАЙ! Hug  bouquet
Да ви е радостно, светло, слънчево, пролетно!
На всички хубав ден и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт