Монодиета - 3 част

• 88 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
*Весси*, не съм я правила в такава последователност и не знам как се отразява в това отношение. Мисля си, че яйцата не случайно са сложени в началото и смятам, че идеята е 4 дни последователни да са протеиновите продукти. Така я видоизвеняме много и не ми се иска да правя прогнози. При първоначалния вариант, който съм написала винаги резултатите ми са били към 5 кг. Ако държиш яйцата да са в събота... не знам какво би се получило. Поне ги премести в четвъртък, или в сряда. Ако пък не става - карай така Simple Smile

# 166
  • София
Аз пък мисля, че при монодиетите няма значение последователността. Натрупването на протеинови дни важи, когато диетата е изцяло или предимно протеинова - така се влиза в кетоза и организмът почва да разгражда мазнини. За 3-4 дни, обаче, това е невъзможно. Действието на монодиетите се основава на натрупването и пресищането на организма с определен продукт, така че той вече не се усвоява изцяло.

# 167
здравеите и от мен Hug,аз запо4нах диетата от днес,днес сам на таратор4е,аз даржа да си спазвам диетата стриктно Naughty,никакви размествания Naughty,захванала сам се сериозно,диетката и мнооооого ходене,хва6там коли4ката с бебока и цял ден разходки,утре ме 4акат яи4ицата,това е от мен засега,мн минус4ета на вси4ки,snow4e,ina 15 Hug  bouquet

# 168
  • София
Клер Hug може би си права! Вече не знам човек от какво отслабва! За себе си мога да кажа от какво не отслабвам! Joy
glezla89 Hug успех, мила! Важното е, че си се захванало сериозно! Стискам палци да постигнеш това, което желаеш!  bouquet

# 169
  • София
Snow4evaq понякога на организма му писва от лишения. Тези 2.5 кг, дето ги целиш, едва ли са фатални. Защо не се поотпуснеш лееекинко и не се насладиш на новата си фигура и лятото! Напр. да ядеш месо, млечни и зеленчуци само - вариантите за храна са много, а едва ли се пълнее от това. Hug

# 170
  • София
Клер Hug отново си права, но само в първото изречение  Laughing
Те не са фатални и не са теглото ми до мечтаната фигура, а за да вляза в нормално тегло - почти 25 BMI /това е горната граница/. Т.е. аз не съм се вманиачила. Искам да тежа 75 кг при ръст 175см, въпреки, че мечтата ми /за годините е да стана 69 най-много/ което значи поне още 8 кг трябва да махна. Но първата ми цел е .... цели 75 кг, които на някого могат и много да му се видят  Grinning
Моето притеснение е, че теглото ми варира в големи амплитуди и понеже ми се е случвало на няколко пъти да смъкна 25 кг и после да ги кача, знам, че опасността е много реална това да стане, ако се отпусна и успокоя. А не мога да си го позволя, защото от миналата година, през февруари започнах това смъкване и ще е грехота пак да стигна стоте кила за пореден път.
Та... затова  Laughing
Правя една последна монодиета от четвъртък и след това ще те послушам - минавам на салати и протеин - което е според Сонома и Папе. Още другата седмица!
 Hug

# 171
Сноу, и ти си герой като мен  Laughing, последното беше минутка реклама.  Wink

Да те питам zа монодиетата с която свали 10 кг. За колко време и с коя точно? С таzи от темата ли? Колко пъти я прави?  Hug

# 172
  • София
*Весси*  Hug десетте кг ги смъкнах на 3 пъти тази година с 24-дневната диета, като всеки път качвах по нещичко и затова са само 10-тина. Четвъртият път като я направих - почти никакъв резултат нямам.
Нужно е да си правим и реклама понякога  Laughing Заради самите нас!

# 173
Нужно е да си правим и реклама понякога  Laughing Заради самите нас!

А каква е теzи 24 дневна диета?

Ама щом си я правила три пъти по 24 дена би трябвало да си свалила повече. Много дни ми се виждат Whistling.

АЗ си пийвам прясно мляко в момента и отивам да полегна, че след час страшен маратон ме чака до късно вечерта.
Надявам се след МЦ килата да тръгнат ряzко надолу.  Praynig

Днес ми е любимата тренировка - Body fit. Яко муЗика и упражнения Heart Eyes . jump cow

Цял ден чакам колежката с монодиетата на доклад, но никаква я няма. Явно теzи, които не сме на кюфтаци се смахнахме  hahaha.

Приятен ден мономадами  Hug

# 174
  • София
Тя е 24-дневната диета на Ренета. Има я на първата стр. към крайните диети. Е тя е въпросната диета с кюфтетата  Laughing Не 3, а 4-ти пъти я правих по 24 дни от 4-ти януари тази година. Аз на практика от началото на тази година съм си все на нея  Laughing
Ами, тя не е толкова драстична и максимумът при нея е 5 свалени кг. Но колко ще се задържат като се отпуснеш мъъъъничко....  newsm78 ooooh!
Хубав ден и лека тренировка!

# 175
  • София
Snow4eva , подкрепям те и те разбирам, макар че при мен става дума за други килограми и други цели. Така или иначе не може да няма някакъв постоянен начин на хранене, който да не е абсолютно ограничаваща диета, с който ако не да се свалят, поне да се задържат свалените килограми. Пробвала ли си ВМ НВХ - в темата има обнадеждаващи резултати за дълготрайно задържане и дори сваляне на килограми?

# 176
  • София
Благодаря ти, Клер!  Hug
Преди време, около Дюкан пробвах и ВМ НВХ, но не е моята диета. Най- ми допадат Сонома и Папе, като намирам общите за двете неща и ги спазвам, но то ще е вече за задържане и за нормално хранене, към това смятам да се придържам от другата седмица. А дотогава - един последен моно-опит за няколко дни  Laughing
Благодаря ти още веднъж!  bouquet
PS  Клер, ти ме накара отново да погледна ВМ НВХ. Ще помисля как да взема есенцията от него и да успея да го съчетая с другите 2. Наистина е интересно.... Благодаря ти!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 16:43 от Snow4eva

# 177
*весси*,ето ме бе Hug,аз дадох от4ет о6те на обяд,ааааа пропуснала си ме Crossing Arms  Laughing  bouquet

# 178
  • София
Аз утре заминавам. Пожелавам успех на всички. Ще пиша като се върна - какви поражения ще има. Язък за свалените 2 кг. за 6 дни!

# 179
*весси*,ето ме бе Hug,аз дадох от4ет о6те на обяд,ааааа пропуснала си ме Crossing Arms  Laughing  bouquet

мацка, бъркам те с една друга форумка и явно съм те пропуснала. Sad Hug Хем гладна, хем в цикъл, хем недоволна zнаеш как е  hahaha.

Дайте моля сбито инфо zа теzи диети, които споменахте. Сноу, zащо не ти допада Дюки? Аz го приzнавам човека. Помисли е и zа по ящните като мен, които не мо0гат да паzят диета, а хапват на корем и слабеят Party. Но ми втръсна и zатова малко и поплодувах, а сега и раzнообраzие с моното. Wink А какви са другите диети, които спомена?

Общи условия

Активация на акаунт