Монодиета - 3 част

• 88 474
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Да си кажа честно-много съм се отчаяла с тези мои килограми Sad Sad, а лятото вече не чука, а направо е влязло! Имам да свалям 12-13 кг Embarassed. Пазила съм и други диети и миналото лято бях в перфектната си форма,но какво стана и аз не знам...
Сега започвам диетата на ina15,която ще повторя и се надявам,че на края й резултата ще е задоволителен. Пък за после-английска диета. Тя не е монодиета, но дава много добри резултати.
Мно-о-ого се надявам до края на месеца да съм свалила 10 кг,а ако това стане направо ще умра от щастие. Пък после ще си избера и друга диетка, с която да достигна желаното тегло, а лятото-движение и здравословно хранене. Мечтата ми е да вляза във форма веднъж за винаги.Просто сега трябва да се стегна малко за месец,месец и половина-два,а после да поддържам свалените килограми.
От утре съм на кисело мляко, а за резултати(които,надявам се, ще са на лице) ще пиша на всеки 5 дни. Само стискайте палци, защото трябва да  издържа до край. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 151

кажи каква е английската диета  Flutter

# 152
  • София
...Освен да спазвам принципът месо -салата, пък нищо, че няма да е едно и също три пъти на ден. Поне ще задържа резултатите от първите 7 дни, нали така?
Клер, мисля, че това ще е най-доброто.  Hug
d_i_dka  Hug добре дошла! Английската е доста "гладна" диета. Ако не се лъжа, се редуваха някакви млека по 2 дни с други неща.....
Стискам ти палци да успееш!
Herzen Hug

# 153
1 и 2 ден

Закуска: чаша мляко u парче хляб.
13.00 часа: чаша мляко.
16.00 часа: чаша мляко u парче хляб.
19.00 часа: чаша мляко.
Вечерта преди сън - чаша доматен сок.

3 и 4 ден

Закуска: кафе с мляко без Захар, парче хляб, половин супена лъжица масло, половин лъжица мед.
13.00: чаша месен или рибен бульон, 150-200 г варено месо, риба, 2 супени лъжици зелен грах, 1 парче хляб.
16.00: една чаша мляко или чай, половин лъжица мед.
19.00: 2 яйца или 50 г кашкавал или месо (риба), или постна шунка, или чаша мляко, 1 парче хляб.

5 и 6 ден

Закуска: два портокала или две ябълки.
13.00: зеленчукова супа без картофи, подправена с 1 с. л. растително масло, салата с растително масло, 1 парче хляб.
16.00: плодове без банан.
19.00: салата, половин лъжица мед, чаша чай.

След това започва повтаряне, до 21 дни.
При това първите два дни остават без изменение, а 3 и 4 и 5 и 6 могат да се сменят, т.е. вместо 3 и 4 да се използва менюто за 5 и 6 дни (за да има разнообразие в някакъв смисъл).

Съвети:

•В млечните дни хлябът може да се препича;
•В рибно-месните дни храненето е доста насищащо, затова избирайте малко количество от порциите;
•Ако не харесвате зеления грах, можете да не го използвате.
•Приема на съответната храна в определен час може да го адаптирате така, че на вас да ви е удобно. Например, вместо обед в 13.00 часа да го изместите с 1 час напред или назад и т.н.

Как да излезете от диетата?
След провеждането на диетата е най-добре да излизате постепенно от нея, като използвате млечния ден.
Желателно е и по-нататък да се придържате към приема на храна по часове. Това ще ви помогне да дисциплинирате и себе си, и организма си, дори да не сте постигнали желания резултат, а също ще се приучите да спазвате умереност при храненето строго по часове и може да отслабнете още с някой килограм.

По принцип това е английската диета,но аз не правя дните с млякото или ако ги правя,то само 2 дни. Освен това си правя и други промени: гледам след 12 часа да не ям плодове и разпределям ххраната в 5 хранения и резултата винаги е на лице. Не съм я спазвала точно както е представена, но като цяло ям само това,което е написано в диетата. И винаги ям в точно определени часове-през три часа,което ми помага,защото знам,че след кратък период от време пак ще хапвам,което ме успокоява малко или много... Но при всички положения препоръчвам тази диета. Обикновено с нея свалям към 7 кг,което напълно ме удовлетворява.Особено ако сега с диетата на ina15 сваля повечко, след тази се надявам да вляза във форма. Може би не се изразих правилно като казах,че ще правя английската диета,защото тази,която аз правя малко се различава от нея,но като цяло моята е долу-горе като тази. Wink

# 154
Привет на всички !
Голяма групичка се заформяме.Дано дружно се отървем от нежеланите килограми Praynig.
Snow4eva права си,че е хубаво да се теглим по-често,за да видим накъде вървим,ама с този пусти механичен кантар....много се изнервям като видя,че не мърда   Sad Иначе аз след кюфтетата се теглих и бях -1 кг.Днес ми е втори рибен и като приключа с рибката пак ще се тегля.Днес почвам и коремни преси да правя и по 5км на ден да вървя и дано се размърда кантарчето.
Много минуси на всички дами в групичката  Hug

# 155
Бре мацки, какви са теzи кюфтета ?  ShockedМоля ви, някой хора са на кисело мляко и им се е zалепил корема отzад  hahaha.

Сноу, плодовете и zелен4уците от един вид ли трябва да са като ми дойдат дните? Например в деня на zелен4уци само краставеици да ре4ем или може и домати?

Оф, аz всеки момент си 4акам МЦ и дано не zадържам килограми само, 4е бая ще се от4аям.   Peace

# 156
*Весси* eй тва си е диета с кюфтаците  Joy Joy JoyПоловинката много харесва диетата ми и когато съм на кюфтета и той диетува с мен.
А иначе аз съм на 24 дневната на Ренета.Snow4eva ми я препоръча като се лутах коя монодиета да избера,за което съм и мнооого благодарна /Snow4eva   bouquet/защото съм се нагладувала вече и ми омръзна от драстични диети.Тази ми залепна идеално- и месце може и винце и биричка по чашка  Wink.

# 157
  • София
Здравейте, момичета! Hug
*Весси*  Hug в дните на зеленчуци - може да са различни - например по 2 домата и краставица на ядене, може да прибавиш и чушка, но трябва да са сурови. Същото е и с плодовете - но е най-лесно да купиш кило - кило и нещо череши и да караш само на това. И е най-добре. Не че има логика, но така съм го направила и е действало.
МоРсКа СиРеНа  Hug радвам се, че и ти мислиш така. Лошото е, че като го направих 4 пъти, вече резултатът не е както първия и направо свикнах да се храня така - протеин със зеленчук.

Тази сутрин много мислих.  newsm78 Поне половин час прекарах в чудене какво да направя оттук нататък.
Реших да си започна моята 7 дневна монодиета, която не съм правила от поне 5-6 години, но за мен е нещо като тежка артилерия и ще прибягна към нея, защото нещо съм се бъгнала. Малко ще я променя, за удобство и за по-добри резултати. Диетата на Хер не действа при мен - 5 дни ям сурови зеленчуци с малко извара и... нищо!
Така че планът ми е следният: днес и утре ще ям само зеленчуци без извара. Трябва да има нещо, което да стопира процеса. Освен да е изварата - друго не ми идва на ум.
в четвартак е лунна фаза и минавам на айрян.
В петък-яйца, събота - месо, неделя-картофи, понеделник - кис. мляко, вторник-зеленчуци, сряда-плодове и четвъртък айрян.
Това ми е пъкленият план! Twisted Evil Joy
Пожелавам ви много хубав и успешен вторник!  Hug

# 158

в зеленчуците има много вода
и уж не се отслабваш, пък после като минеш на друго
и килограмите изведнъж се смъкват Peace

може и от млечни да задържаш
ама храната ти е добре, та не може да няма резултат  Hug

# 159
Добро утро, мацки

Давам отчет. Днес съм - 700 грама, което е доста добър реzултат имайки на предвид, че от днес  съм и в цикъл Party.  Бях вчера на тренировка, имах чувството, че ще умра от жега. То си е жега де, вън са 30 градуса, а вътре 40.  Shocked Като си пък и zагрят от тренировките е нещо страшно. Ама какво да се прави, фигурата иска жертви. Стига съм мрънкала вече. Wink

Сега да споделя пак zа диетата на сноу и да искам съвет. Сноу, отново се нуждая от твоето компетентно мнение. Един от дните си писала, че е на zаленчуци. Искам да иzбегна тоzи ден и да кажем да го zаменя с плодове. Ще има ли добър ефект ако съм два дена и един след друг ли да са те или да ги раzредя?  newsm78 Няма да консумирам zеленчуци, zащото сигурно сте чули zа бактерията и ми се иска да ги иzбегна поне zа около месец.  Rolling Eyes

А днес пак ли да съм на кисело мляко или прясно да бъде?

# 160
  • София
Herzen Hug дано така да се получи! И аз си казвам, че няма начин да не се свали, ама съм се закучила!
*Весси*  Hug ти вчера я започна, нали? Какво яде - кисело мляко ли? Искаш от днес да я започнеш както трябва - с прясно ли? Защо не минеш към втория ден - яйцата?
Относно плодовете и зеленчуците - мисля, че не е проблем да го направиш 2 дни на плодове, след като не искаш зеленчуци. Мисля, че не е от съществена разлика, стига да не са банани. Но... череши, например - ще е супер!
Браво за минуса!  bouquet Мисля си, да поразредиш малко тренировките, или да са по-леки. Диетата е сериозна и може да ти се стори изтощително и с допълнителното натоварване. Помисли.

# 161
Snow4eva ,и аз ще мина на твоята диета.и на 3кг ще се радвам.
успешен ден на всички!

# 162
Сноу, а утре да съм на 6 яйца?
Притеснява ме само, че да не би да кача от тях. Все пак жълтъците.. Thinking Или да си доиzям киселото мляко, че ми остана още едно. newsm78 И беz това у нас никой не яде кисело мляко. Една кофичка до обяд да хапна и следобед преди тренировка да си пийна 1 или 2 чаши прясно, че и него никой не го пие. Как ти се струва?  Rolling Eyes

Сряда да са яйцата, а четвъртък и петък плодовете?  Flutter Как ти се струва? Тогава са почивни при нас и може би тогава ангелите ми ще са по слаби, та zатова да се поzакрепя  Wink. Обожавам череши, но не са ли много сладки и да пречат на отслабването?  newsm78 Дюки ги отрича както и гроzде и банани. Sunglasses

# 163
  • София
Добре де... а месцето кога е? Ако не терешко, то поне пилешко е хубаво да имаш 1 ден.
Продължи днес на мляко щом го имаш и не ти тежи, смело утре с яйцата /не би трябвало да качиш изобщо/. А също и от черешите - ако изядеш 1 кг череши и само това - няма да качиш /пак да кажа... не би трябвало, поне при мен никога не е ставало/.

# 164
А относно телешкото. Имам телешки сърца. Такива хапвах и при Дюки. Мисля че са подходящи.  Grinning Последно да видиш как ти се струва. Значи

Понеделник  една кофичка и половина кис. мляко
Вторник една кофичка кис. мляко и две/три чаши прясно 0,3 масленост
Сряда телешко
четвъртък и петък два килограма череши
Събота яйца
Неделя какво да е ? Не мога само на вода. Тогава имам сериоzна тренировка .  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт