Монодиета - 3 част

• 87 963
  • 734
  •   2
Отговори
# 210
  • София
с помоща на Сноу, за което много й благодаря, вече успешно поне до обяд съм на кисело мяко. Няма и помен от вчерашното неразположение. Никога не съм вярвала, че мога да изям 6 яйца, от едно ми ставаше лошо и мислех, че не мога да ги храносмилам, но явно е било от другата храна, с която съм комбинирала. Относно утрешната "паша", както синът ми нарича зеленчуците, имам въпросчета- сурови ли трябва да са и може ли да се овкусят, то иначе е само салата и то без подправки.
Относно лакомията, няма преборване,няма години и житейски опит, тя стои стаена и затисната и чака удобен момент да те превземе. За моите 42 години открих, че най-мощното средство е да не се купуват и приготвят вкуснотийки или ако ги има да ги поделим щедро със близки и познати. Останат ли неизядени -няма прошка. Ох нещо се отплеснах

# 211
  • София
Dream  Hug 24-дневната диета е най-разкошната, която съм правила през целия си живот! Това е лично моето усещане - не се чувствах на диета изобщо и не бях гладна. Така че си струва да й хвърлиш после още едно око. Grinning
albena5  Hug много се радвам, че днес си добре! Аз съм на яйца и знам, че това е май най-трудният ден! Относно зеленчуците - трябва да са сурови. вземи си 5-6 домата, няколко краставички, 3-4 чушки, нарежи си от всичко на всяко едно хранене, с малко сол - и това е всичко! Може тиквичка рендосана със сол и копър. Но не трябва да има други овкусяващи неща, нито да са задушени. Поне за тази диета е така. За съжаление  Laughing

# 212
Момичета , вчера прегреших яко  Embarassed винаги го правя този номер - на 5тия или 6тия ден  #Cussing out , но продължавам няма къде да ходя  Mr. Green

# 213
  • София
Благодаря Сноу, за мен май денят на паша ще е най труден, въпреки, че в далечното време когато бях на 18 не можех да консумирам кисело мляко на гладно , но днес геройски устисквам. Лакомията трябва да бъде наказана.

# 214
dani.m73 не си сама  HugВчера и аз се освиних много яко-не простих нито на сладко,нито на солено.Продължавам напред и понеже утре и вдругиден съм само на зеленчуци,смятам че ще компенсирам прегрешението си.

# 215
  • България
Herzen ще те послушам и махам кафето с мляко! Hug
Snow4eva дано си права-но аз изгубих вяра-не падат тия килаааа.........ти как си отслабнала 10кг -извиняваи но не разбрах?! newsm78
Dream  :hug:Snow4eva Hug маи сме редовни в темите за диети
тази 24дневна диета-къде е Embarassedще видя дали е на първа страница
albena5 пашата Simple Smileот един вид зеленчуци ли е или ги комбинираш?
вчера бях на каима,днес банани,водата е добре.мисля че така еднотипно изцяло ще ми писне бързооо.по ми допадаше принципа на 90дневната един тип храна за деня но различна/което пак си беше импровизация на повечето момичета/.утре съм на картофи задушени,но се чудя да им сложа ли лук както ги обичам или да е само картоф newsm78,следващ ден зеленчуци-мисля да е черен боб сварен с малко сол-500гр за целия ден.петия ден го нарочих на кисело мляко,но маи не ми се иска да е такъв-някакви предложения/без яица/
 Hug Hug Hugпоздрави на всички!!!!

# 216
здравеите  Hug,днес ми е 4етварти ден от 7 дневната диета,на кисело мляко бях днес,утре и аз 6те попаса Laughingзелен4уци,snow4e имам вапрос,както казах днес ми е 4 ден,а досега сам само -2кг,нее ли малко Sad Sad Sad,лека и отслабва6та ве4ер на вси4ки Hug

# 217
dani.m73 не си сама  HugВчера и аз се освиних много яко-не простих нито на сладко,нито на солено.Продължавам напред и понеже утре и вдругиден съм само на зеленчуци,смятам че ще компенсирам прегрешението си.

Благодаря за подкрепата и аз ще гледам да компенсирам с по-лека храна  Wink

# 218
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Следя отдавна няколко теми, тази също доста внимателно, но не пиша редовно точно защото от половин година вече все я докарвам до под кривата круша като Дани и Морска Сирена  Confused Ето сега например 2 дена бях на прясно мляко, 2 дена на кисело и....2 дена на през просото  Crazy Утре се стягам и така не знам до кога  Whistling
А нямам обяснение защо: и ефект виждам и пак не успявам  #Crazy Май съм за психиатър вече ooooh!
Пазила съм диети през годините доста, но както си трябва, ама такова чудо- 6 месеца една напред, две назад- не помня да ми се е случвало  Cry

# 219

Следя отдавна няколко теми, тази също доста внимателно, но не пиша редовно точно защото от половин година вече все я докарвам до под кривата круша като Дани и Морска Сирена  Confused Ето сега например 2 дена бях на прясно мляко, 2 дена на кисело и....2 дена на през просото  Crazy Утре се стягам и така не знам до кога  Whistling

Привет  и от мен. Колко точно  казано  ,   все  ено  аз съм го писала. Срам ме е  да  пиша  по  темите  ,   през всички  минах  , никъде не  се задържах  , но  най-лошото  е  ,  че   не само   опитите ми  да  сваля каченото   останаха  безуспешни  ,  ами   и  качих  бая   килца .Вчуденка съм -годините ли  натежаха , волята ли  се изчерпа  ,голяма  слободия от моя страна .
На всички пожелавам успех , на себе си - също ,естествено.Не съм се  отказала  ,  ама   всички режими  ми се  струват  неподходящи - трудно бих издэржала  на неовкусени  зеленчуци/ при монодиетите например /.
Не  се  давайте, момичета.

# 220
  • България
добро утро момичета
след 3те банана/малко черешки Embarassed/трябваше да е един вид плод.....резултата е -1кг!
доволнааааааа
днес картофки...поглеждам таино часовника да ли наближава 12ч-тогава обядвам,вечеря към 19ч наикъсно,малко  ми е трудно без закуска но ще се справя.
усмихнат ден ви желая Hug

# 221
  • Под люляка
Привет   bouquet и от мен , аз реших да изпробвам диетата от Herzen като денят с месо ще го заменя или с риба или с тофу. Малко ми е трудно да спазвам режим на хранене защото тези дни съм постоянно в движение и когато не си на къщата си е трудничко. А сега съм в дълга командировка и на местото където съм няма как да се тегля, но по дрехите ще отчитам дали има резултат. От миналата пролет се боря с тез килограми и за сега те са печеливши , но твърдо съм решила за това лято да си влезна в норма.
И така от понеделник започвам . Успех на всички дами и хубав, и изпълнен с положителни емоции уйкенд   Simple Smile

# 222
  • София
Момичета, ще се опитам от понеделник и аз да съм в редиците ви  newsm03

# 223
  • София
Здравейте! Hug Колко много сте изписали...  Laughing
mama Megi  Hug добре дошла!
горски букет Hug успех с диетата!
rositoooo Hug Браво за килцето!  bouquet Питаш ме в по-преден пост как свалих тези 10 кг - с 24-дневната монодиета, която направих почти 4 пъти /имаше връщане на по около 2 кг-2.5 кг след всеки курс, но дори и с тях - пак тенденцията е за спад. Това е моят метод. Нея можеш да я намериш на първа стр. - /първият ден са спагети - като ориентир/ Grinning
котана-глезана  Hug Хващай се в ръце, защото няма кой да го направи вместо теб!  bouquet Погледни 24-дневната диета - тайм има всеки ден салати и аз ги ям овкусени със зехтин, балсамов оцет, както си трябва. Леки е, резултатите са около 4.5 - 5 кг за 24 дни. Не е много, но е нещо!
The Baroness Hug има и такива периоди. Аз затова скачам от диета в диета и търся непрестанно... понякога нещо работи, друг път тръгнеш да го правиш втори път - не се получава! Просто седни мъдро и помисли къде бъркаш и ... пробвай пак и пак!
glezla89  Hug непредвидимо е как реагира организмът ти... може да ти е предстои нещо месечно. По принцип е малко малко... Аз изкарах 2 дни и вече съм съм -2.300 /днес започвам 3-ти ден/. Вярно, че "хванах" Луната онзи ден, вчера бях на яйца. Моят съвет е да си караш по схемата и всеки ден да се наблюдаваш и в крайна сметка - колкото - толкова.   bouquet
dani.m73  Hug
МоРсКа СиРеНа  Hug продължавай напред и се старай да не изпускаш коня в реката! Ще има резултат, ще се оправи положението!  bouquet
albena5 Hug браво за волята!
Dream Hug просто трябва да огледаш и да... започнеш. Режимът след това ще дойде от само себе си. Ще имаш време да избереш. Hug
Страх ме е, че мога някога да пропусна, затова на всички  Hug
Хубав ден и си почивайте! Hug

# 224
Здравейте! Надявам се приемате нови във вашите редици? Мисля да мина на диетата на Боряна , но не съм сигyрна дали ще има ефект..Който я е правил може ли да сподели резyлтати?

Общи условия

Активация на акаунт