Монодиета - 3 част

• 87 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Привет,момичета!
Аз днес съм само на домати и краставици,не успях да си приготвя пилето и преди малко хапнах набързо зеленчуците.И така и така изкарах гладна цял ден,по-късно ще си направя зелен боб с копър и чесън,т.е днес ми е зеленчуков ден  Mr. Green Подготвям се за луната.

Snow4eva  Hugрадвам се ,че ще сме заедно и ще се подкрепяме.
Между другото бамя може ли да се яде,аз си мисля ,че е позволен зеленчук ,ама да питам.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 18:08 от МоРсКа СиРеНа

# 286
Тyко що изядох последното ми позволено парче краставичка.  Peace Горски букет, при теб как е?

# 287
  • Под люляка
Ice Princess, на обяд зеле с малко зехтин и лимон и сега на вечеря краставици ........... но пред очите ми са все едни обикновени бисквити  wait дано им устоя

# 288
  • София
Добро утро!  Hug

Между другото бамя може ли да се яде,аз си мисля ,че е позволен зеленчук ,ама да питам.
МоРсКа СиРеНа Hug аз много обичам и често си правя. Когато нямам нищо за ядене - в камерата винаги имам няколко пакета замразени зеленчуци. Имам броколи, спанак, брюкселско зеле, бамя и др. Правя си го в йена с 1 суп. лъж. лютеница за цвят и някаква подправка, често в микровълновата го задушавам когато нямам време и си го изяждам целия пакет наведнъж.

Вчера вечерта се поиздъних малко с едни ядки  Sad Е, не е много фатално, с малък плюс съм тази сутрин, който се надявам след днешните череши да ликвидирам. А може и доматите да са ми дошли в повечко, но най-вероятно ще да е от ядките.

На всички Hug и хубав ден!  bouquet

# 289
Добро утро момичета  Hug
Dream ще се справиш  Hug напълното те разбирам  Hug
Snow4eva ти почти си постингнала резултата като гледам линииката  Hug
Ice Princess браво за нинусите  Hug
glezla89 започия отново или някоя друга не се отчаивай имаш малко да свалиш и затова бавно става  Peace
Хубав и минусув ден  Hug

# 290
  • България
добро утрооо момичета Hug
след ден на кисело мляко/3кофички/големия +от 1.700кг след тиквичките и граха е в миналото-урааа
грах-забранен/за лещата знаех че така ми деиства/. Laughing
кантара показва 52.700кг
днес ще струваме на баща ми и не мога да съм на плодове,ще хапна каима.
7ми ден ми е.
утре плодове-ще лунувам-още се чудя какви да са плодовете,миналия път бяха 3банана и малко череши резултата -1кг.
вие как сте момичета,има ли резултати за луната сигурно ще сме доста
усмихнат ден ви желая! Hug

# 291
  • София
Snow4eva ти почти си постингнала резултата като гледам линииката  Hug
sunika  Hug аз дори го задминах! Целта беше 2.5 кг, а отслабнах с 3.6!  Laughing Аз имам още няколко кг, но това беше първата цел! Останалите - с течение на времето!

rositoooo  Hug браво за минуса!  bouquet

# 292
rositoooo,страхотен резултат!от колко започна?
Snow4eva,не споделяш за книгата нещо лесно за отслабване.
аз днес съм млекарка до тук,но дано и след това..
хубав ден ,момичета! Hug

# 293
  • България
Snow4eva Hugблагодаря!имаш страхотен резултат,радвам се че първата цел си я постигнала!
 ina15 Hugднес ми е 7ден
киселото мляко вчера ми направи голям проблем днес с 00 ooooh!и днес като съм на каима ще стане страшноо.. #Crazyще се справя някак.
успех и упоритос на всички!!!

# 294
  • София
Snow4eva,не споделяш за книгата нещо лесно за отслабване.
Ина Hug стискам ти палци да издържиш! Обещавам да споделя след някой-друг ден. В момента е каша от всички книги, които напоследък прочетох. Има някои принципи, които са приложими.
За съжаление и в нея се пише за вредата от млечните продукти и не искам да създавам хаос сред тук присъстващите с такива твърдения. Обещавам скоро да синтезирам най-важното. Но за целта - книгата трябва да е пред мен.

rositoooo Hug благодаря ти!

# 295
rositoooo ,от колко кг започна?
Snow4eva ,благодаря ти! Hug  bouquet

# 296
Мадами, привет и отчет .

Три дена бях на плодове, първи на диня, втори и трети на череши, а днес на кисело мляко. Реzултат само 1 500. Tired #Crazy Утре ще иzкарам само на прясно мляко.

Лек диетичен ден на всички  Hug

# 297
Ей момичета браво за постигнатите резултати bouquet
rositoooo   bouquet /м/у другото колко кг искаш да свалиш?/
Весси, браво за минуса
sunika благодаря за подкрепата.
Аз да ви се похваля, вчера геройски издържах целия ден на водица и днес кантара показа 53,1...има какво да се желае. За днес бях решила черешки цял ден, но имах много тичане и реших на протеинче да я карам/кашкавал със салатка и за обед и за вечеря/. Започвам някакъв вид захранване, но съм решила каквото ми се е преяло последните дни за да не освирепявам от глад  да го ям, но само него целия ден. Да видим какво ще се получи Confused.
Утре ли е луната, защото съм решила черешките да са за утре?
Хайде лек и отслабващ Heart Eyes

# 298
  • София
След като няколко пъти започвам режим и не го довършвам, днес отново съм МОНО - за луната се подготвям. В момента ягоди хапвам, първото ми ядене за деня са  Peace Заради статията за млечните не си сложих кисело млекце, че искам за поне 1 седмица да ги спра и да се опитам да разбера дали са ми пречили в отслабването досега или не. Само се чудя дали утре само на вода ще изкарам или да си приготва продче за всеки случай  newsm78
Приятна и лека вечер на всички   bouquet

# 299
  • Под люляка
Привет на всички   smile3525
аз имам питане......... днес трябва да съм на 5 яйца , но тези купените са отвратителни едвам хапнах 2 варени на обед и ми влезнаха под кожата  Tired мога ли на вечеря вместо пак яйца да си хапна малко краставички  newsm78

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 18:34 от горски букет

Общи условия

Активация на акаунт