Монодиета - 3 част

• 87 925
  • 734
  •   2
Отговори
# 300
Определено съм раzочарована от реzултата. Знам си аz, че от плодове не свалям, а и е раzбираемо. Таzи zахар в тях  Rolling Eyes. Просто си стопирам свалянето така.

На мен ми препоръчаха диетата на Папе, ако искам да отслабвам ефикасно zаедно с тренировките. Мисля от юли да я zапочна. Важно е да се храня като тренирам. Иначе има да си чакам да сваля последните 10 кг  Crossing Arms.

Сноу, виждам, че си zапоzната с таzи диета. Какво ти е мнението zа нея и как се свалят там килограмите? Много бях учудена, че германците точно нея ми препоръчват. Зашото бях гледала само zагвалието на темата във форума, беz да zнам zа какво става на въпрос. Дори не zнаех, че диетата е немска. Купих си днес книгата и zапочвам да я чета и да се обраzовам zа след месец. Само с тренировките и таzи диета ще постигна целта си. Иначе потта, която лея преz ден във фитнесzалата е беzсмислена, но пък си има и така голяма файда. Стяга се тялото, свиквам с натоварванията. Wink

# 301
  • България
Dream Hug искам 50кг да стана ,но не съм я виждала тази цифра от около 10години.

The Baroness Hug след ден на кисело мляко имам -1.700кг килограми които качих след грах
всеки продукт деиства различно на всеки човек Simple Smile
трябва да се наблюдаваме и да има храни в графа-забранени,враговееее Mr. Green
днес тотален провал,знаех че така ще стане на струването,но утре съм на черешки наивероятно и се надявам да не е голям + и да оправя нещата.
след луната започвам захранване с разделно хранене покъсно може пак да се върна на монодиета,за сега мисля че толкова стига ред е на по-здравословно хранене
замислям 1ден на плодове и 1ден на друга храна Моно
хаиде лека вечер

# 302
Роси, а колко кисели млека иzяден преz тоzи ден? Питам, че и аz съм днес само на кисело мляко, тоест на три и се чудя колко ли ще сваля? Надявам се най после цифрата да е раzумна  Whistling.
Утре и аz съм с теб, но на прясно мляко само. Няма да мога да иzкарам само на вода, zащото съм два часа на тренинг  ooooh!.

# 303
  • България
*Весси* хапнах 3кофички кисело мляко 2%масленост
на вода не мога да изкарам знам си аз,правила съм луна 3дни като два дни са били плодови и един воден,но си беше голяма мъка и минуса около 1.500кг
нещо не си заслужава такава мъка,поне за мен
успех утре!

# 304
Учудвам се, че реzултатът ти е бил толкова добър. 2% масленост си е сериоzно. Аz ям с о,1 масленост и никога не съм сваляла толкова много zа деня както теб. Но утре ще дам отчет с колко съм олекнала ако иzобщо съм.  Whistling

# 305
  • България
*Весси* предния ден имах този + от 1.700кг,ядох грах и печени тиквички.мисля че повече е било вода от колкото кг и с млякото се стопиха правила съм за малко дюканан и свалях с чисти протеини,но се отказах заради проблеми с 00 и липсата на плодове.при всеки е различно
 #Crazyако ти кажа че при 90 дневната свалях около -1.200кг  след въглехидратен в които ядях на корем сладкории режимни по диетата.всеки човек различно сваля и качва.след леща качвам 1кг.
ще се справим като сме упорити няма начин! Hug

# 306
Привет на всички   smile3525
аз имам питане......... днес трябва да съм на 5 яйца , но тези купените са отвратителни едвам хапнах 2 варени на обед и ми влезнаха под кожата  Tired мога ли на вечеря вместо пак яйца да си хапна малко краставички  newsm78

Горкси букет  Hug не знам, но като не ти харесват яйцата хапни малко краставичка.Аз издържах и днес с едно изкюлчение.5-6 солетки.  Embarassed И една лоша новина за мен, сигyрно утре или вдругиден ще ми дойде.  Crossing Arms Няма да се отчайвам ако кантара не помръдне.Иначе днес още -600 грама. Party
При теб има ли резултати?

# 307
Добро утро

Страшно съм раzочарована. Цял ден на три млека 0.1 масленост и тая сутрин нито грам надолу.  Twisted Evil Е гати късмета.  Sad Днес ще съм само на прясно мляко 0.3 масленост.

Роси, аz също свалих 20 килограма с Дюкан и бях много доволна от диетата. Хем сита, хям отслабнала, но я спрях zаради липсата на плодове, zапека и това, че трябва да комбинирам със zеленчуци, а сега стана опасно в Германия. Затова zа иzвестно време я прекратих.

Сноу я няма да дава идеи zащо не свалям с монодиетите. Много се иzнервям така.  Sad

Приятен лунен моно ден на всички. И дано на вас да ви върви повече от на мен.  Hug

# 308
  • София
*Весси*  Hug, не съм компетентна като Сноу, но имам доста диети зад гърба си и ми се е случвало точно това, което и на теб сега, при това на големи кила, не на последните 3- 4 както съм сега  Crazy Даже съм имала случай 3 дена само на вода + английска сол (йога се пробвах да ставам  Mr. Green), интензивни разходки и нищо  #Crazy Та знам какво е  Hug  Имам подозрения, че ни пречи в такива моменти собствената ни психика : толкова се изнервям като нямаме резултат от стриктно спазване на режим и толкова много искаме да стане бързо, че просто блокираме тотално  Confused  Опитай се да продължиш режима, дори и да го смениш с друг, но само не се отпускай, че по-лошо ще стане и по-трудно после за сваляне  Hug   bouquet

# 309
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Сноу е тук!  Laughing
*Весси*  Hug мъчно ми е, че резултатите при теб не са както би искала. Но нали знаеш, че понякога така се получава - стриктни сме, не виждаме проблема къде е, мъчим се на режима - а той не действа. Напоследък много чета какво ли не - оказва се че НАИСТИНА в тялото се извърщват какви ли не процеси и малко ни е акълът /поне моят/ за да ги разберем. Системата ми в този случай е - проба-грешка, проба - грешка... The Baroness е права - често и психиката ни пречи. Когато се храним "нормално" се освинваме и често не ни пука, а когато сме на режим искаме с магическа пръчка да станат нещата! Е, да - ама не се получава толкова бързо и не винаги, и не при всекиго... Е, ти го знаеш това, нищо ново не ти казвам, просто споделям, че и аз го мисля и че това, че са се закучили нещата в този момент не значи, че не трябва да продължим. Трябва да решим обаче как. Папе е страхотен вариант, но това е относителен бавен режим. Колкото е по-пълноценно храненето, толкова по-бавно ще стопим. Аз затова се мятам от диета в диета, защото с желанието си да задържа, при тези режими малко се отпускам /а трябва да си много стриктен/, качвам 2-3 кила и бързам да ги сваля и отново минавам на нещо, което е действало предния път /монодиетите/. Но те са решение за няколко дни само. От утре започвам Сонома. Всъщност Папе го открих преди Сонома. И двата режима много ми допадат и са страхотни. Търся общото в тях. При Сонома има ограничение - всичко да е в 1 нормално чиния и това е разумно. Обядите и вечерите са почти на еднакъв принцип. Мен въглехидратите много не ме притесняват, затова като че ли предпочитам Сонома. Разликата е в закуската. При Папе трябва да е изцяло въглехидратна /но пък няма млечни там за закуска/. Моят проблем се решава след като от няколко дни експериментирам с млека и вчера приготвих чудесно бадемово мляко. Така че закуската ми ще е пълнозърнеста с бадемово мляко и различни ядки/овесени, пшенични, ечемични, ръжени/. Предполагам след като имаш книгата, ще я прочетеш. Навремето аз също я купих и се опитах сбито да изложа всичко на първа стр. В интерес на истината има много момичета, които на практика вече прилагат Папе, докато аз си оставам все още с теорията. Но от утре ще съм междинен вариант между Сонома и Папе.
rositoooo Hug съгласна съм с това, което казваш, напълно!  bouquet

Относно киселото мляко - и аз съм имала хубави минуси на 3 кофички мляко - около 2 %. Минуси над 1 кг. Но това пак е индивидуално.
горски букет  Hug много късно ти отговарям, и сигурно вече си изяла краставичките... Обаче на въпрос може ли - отговорът би трябвало да е - не. Според диетата. А иначе - всичко може...  Laughing
Въпросът най-вече е целиянт ден да си но едно и също нещо. Предварително трябва да предположим дали ще успеем.
Аз като отказах млякото и реших, че млечният ден ще е на зеленчуци и цял ден "гъчих" домати  Laughing Те... даже станаха 2 дни с доматите Laughing
Днес е Луна - на череши съм и смятам това да е последният ми моно-ден.
За 7 дни почти -4 кг. Предполагам, че поне още 500 гр. ще имам минус утре... Да видим...
На много хора не писах поименно, но за всички -  Hug
Хубав, лек, ведър, успешен и спокоен ден!  bouquet

# 310
  • България
добро утро момичета
след вчерашното смесване на различни храни днес +1.300кг-нормално е очаквах го.
днес изкарвам луната на череши и многоооо вода,после започвам захранване с разделното хранене и ще продължа с него цяло лято.есента ако има поражения ще му мисля за диета,но мисля пак да е 90дневната/тя ми допада наимного ,а и не лишава организма от нищо/.

*Весси* може млякото да не е твоята храна,щом не сваляш от него не го приемаи,няма смисъл да се измъчваш за нищо и пии многооооо вода около 3л на ден.ще се справиш!
усмихнат ден на всички

# 311
И аз днес съм на череши с вода  Mr. Green

# 312
Айде и аз в кюпа. Само такава май още не съм пробвала. Имам да смъквам 10 килца. По принц свалям с всичко плодове, безвъглехидратна,дюкан ...всичко дава резултат само дето тази година нещо волята ми хич я няма, а и чак толкова никога не съм напълнявала. Искам да е скоростно понеже бързо се отчайвам ако няма резултати.Още не съм се спряла на  вариянт, някакви идеи?

Исках също да питам, подправят ли се зеленчуците с подправки? И картофите също се чудех с магданоз дали може Thinking

# 313
Хоп и аз да се отчета. Вчера ми беше първи захранващ ден така да се каже, макар да мисля да продължавам на монодиетка , но не толкова стриктна - ядох салатка с кашкавал-страхотно изживяване беше за мен, не бях яла овкусена салатка много дълго време Embarassed Днес на прословутите черешки, само че не знам дали ще се спра на 1 кг. каква фаза на луната е и защо се кара предимно на течности и плодове? Днес по-лесно ли би следвало да се сваля??? Хайде успех момиченца  bouquet

# 314
И аз съм на тука  HugЗасега съм на вода и чай .Ако съвсем се побъркам от глад ще изпия един фреш от грейпфрут вечерта,но ще се постарая да изкарам на вода само,защото вчера хапнах малко боб  вечерта и днес съм +0,500  Sad.Мислех ,че няма да ми се отрази вместо картофи да ям боб,но уви...
Успешна луна на всички и утре да сме с минуси над 1 кг  Wink

Общи условия

Активация на акаунт