Монодиета - 3 част

• 87 923
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
МоРсКа СиРеНа , чудесно пожелание  Hug Ще имаме, няма начин  Wink
Аз днес хапнах 1 прасковка и 1 шепа сушен ананас на кубчета, че съм на тренировка от 18ч и ще ми стане лошо ако съм само на вода и кафе, както обикновено изкарвам луната  Peace
Забелязала съм, че след воден ден имам голям минус на по-следващата сутрин, а не на първата  Rolling Eyes Но естествено денят след водния също ми е с доста ограничен прием на калории- плодчета или салатка  Hug

# 316
  • Под люляка
Ice Princess, тези дни задържам , но това не ме демотивира .Аз си се знам че имам такива плата на застои и после пак си се оправя положението. За днес реших да лунувам , че предния дена нали сгафих с краставиците и яйцата и за това сега компенсирам с чай и вода . Утре си продължавам на протеинов ден и ще съм на тофу.
Snow4eva  Hug благодаря за уточнението вече ще го имам в предвид. Ама и аз не се замислих а направо си витах към зеленчука.

# 317
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Приключи 7 дневната ми диета и резултатът е -4,5 кг.
Доволна съм, сега остава и да ги задържа! Sunglasses

Мисля за известно време да мина на балансирано хранене, като обещавам да се обаждам често и да ви навестявам!

Много успех на хубавата компания и стискам палци да постигнете бързо целите си!
И най-важното... след приключване на диетите бъдете много внимателни в първите няколко дни, когато бързо се наваксва смъкнатото. То, като че ли е и най-трудният етап!
 Hug

# 318
Аз се спрях на такъв вариянт:

1,2 ден - ориз
3,4 ден - риба
5,6 ден - зеленчуци
7 - яйца
8- плодове
9,10 - риба. 

Вчера изкарах на ориза. Няма по голяма гадост от варен неподправен ориз  Sick хем му сложих малко магданози пак едвам го преглъщах.

Рибата ми ще е печена скумрия.
За зеленчуците се чудех, може ли салатка някаква, без олио и сол разбира се newsm78
или да не ги смесвам на един прием?

# 319
Благодаряв ви момичета zа съветите. Вчера от яд се освиних, а и а дано раzбутам пак метаболиzма. Иzцяло се обърках и се лутам как да продължа. Колебя се между трета фаzа Дюкан, Папе и малко от двете. Виждам, че не се получават нещата от бая време. На органиzма ми му трябват и въглехидрати. Дали да не съм на нещо като въглехидратна zакуска, обяд белтсъчини и zеленчуци, вечеря само белтъчини?  newsm78 Или вèчеря пак zеленчуци и белтъчини, а един иzцяло протеинов ден в седмицата като Дюкан?  newsm78

Ох давайте съвети, докато не е отишла каруцата в реката  Rolling Eyes

Hug

# 320
  • София
*Весси*  Hug няма как да не се луташ... И аз съм така, непрекъснато търся! За да ти усложня живота, ще ти дам своето мнение - погледни и още 2 неща: Сонома и Системата -60
Понеже говориш за протеинова вечеря - един от вариантите в Системата-60 е точно такъв. Намери общото в няколкото диети, това, което е допустимо например и за Папе, и за Сонома, и за -60.
Просто не спирай да търсиш и да експериментираш! И ти си постигнала много, аз съм в същото положение, само дето повече от 3-4 кг още не искам да отслабвам. Знам колко е важно това за мен, предполагам, че и ти си така! Аз не съм спряла да съм на диети от февруари миналата година.

беба28 Hug струва ми се добро менюто. Според мен зеленчуците трябва да се без зехтин и оцет, само с малко сол, мисля си, че може да са домати и краставици, но аз бих яла това целия ден /т.е. не бих ги сменила с други за вечеря/

# 321
Сноу, благодаря ти .  Hug Ти си ми подкрепата. Какво ли щях да правя беz теб  Hug.

Като се тъпча втори ден с въглехидрати и ми е адски zле. Само ми се спи и съм като бита с чук по главата  Shocked. Който се е ограничавеал 5 месеца от бъглехидрати и сега иzдиша.  Tired Добре че zапочнах да спортувам иначе лошо с моите два три дена в месеца, в които съм отчаяна и се храня беzраzборно. Rolling Eyes Но пък след такива дни после кантарът тръгва раzумно надолу. хе хе. страшна работа. hahaha

# 322
  • България
изкарах луната и има -0.500кг-добре е като се има предвид че вечерта излапах с детето 1 домашен дюнер.от днес съм на разделно хранене.
*Весси* ето как аз съм решила да продължа за напред/може да взаимстваш нещо/
закуска Винаги плод
обяд въглехидрати+салата/2пъти в седмицата/
протеин +салата/другите дни/
вечеря не по-късно от 19ч протеини+салата
ако многооо ми се яде сладко 1-2пъти в седмицата следобед около 16-16.30ч
като спазвам часовете след въглехидрат 3часа и след протеин 4часа никаква храна
повъзможност 1ден плодов+луна
може да имам и 1 ден белтъчен/моноден/
водаааааааааа многоооо 3л на ден
този режим ми допада,дори и да не сваля така задържам постигнатото,за мен разделното хранене е наидоброто
есента ако имам нужда от диета ще избера пак 90дневната-тя е моя режим.
успех момичета,ще ви навестявам когато мога/няма да имам нет постоянно от утре/

# 323
  • София
rositoooo Hug добре си го измислила! Стискам палци и пожелавам успех!  bouquet
Аз също съм решила всяка седмица да спазвам Луната и да съм на плодове за съответния ден!

*Весси*  Hug само въглехидрати не се отразяват добре, освен ако не е някакъв вид моно. Нищо чудно, че се чувстваш зле. Обмисли добре, преди да вземеш решението. И след това успокой психиката и следвай принципите на съответния режим или пък това, което си избрала! Hug

# 324
Един бърз въпрос. Понеже реших няколко дни да ям това, което ми се е хапвало, но само него целия ден, та днес беше ден за сладолед/+ няколко лъжици домашно сладко което правих Embarassed/. Само че толкова много ядох за обед/направо като невидяла/, че сега въобще не ми се яде за вечеря същото. Какво ще ме посъветвате за вечеря - въглехидрат някакъв ли да хапна  или една салатка домати и краставици/овкусени/?  Да не стане манджа с грозде моята работа Rolling Eyes

# 325
  • София
Dream, щом си прекалила с въглехидратите на обяд, за вечеря хапни нещо малко протеиново, немазно - колкото се може по-леко  Peace

# 326
  • Под люляка
Привет на всички   bouquet исках само да споделя с вас нещо което прочетох и много ми хареса и да ви пожелая усмихнат и положителен ден. Не се отчайвайте Simple Smile

Ванилия. Канела. Кора от портокал.
Мирише на неделя - до късно си стоял.
И се събуждаш бавно,
кафето е разкошно.
Денят потегля плавно.
Какво ти трябва още...?

# 327
  • София
Здравейте, момичета! Hug
горски букет  Hug чудесно е казано!  bouquet

А относно отчаянието - не само, че не трябва да го има...
А аз ще споделя нещо, което мисля, че е актуално, истинно и простичко казано:

- Кажете, каква е тайната на Вашия успех?
- С две думи: правилни решения.
-А каква е тайната на правилните решения?
-С една дума: опит.
-А как добихте Вашия опит?
-С две думи: неправилни решения.

Днес баща ми дойде на гости и ме попита: Добре де, кажи как го постигна....
Замислих се и му отговорих с този същият цитат, защото това е истината - за да отслабнем, ни трябват правилни решения, наред с волята... до този момент се стига най-често с опит, а за да го добием са ни трябвали диети, прегрешения, йо-йо и какво ли не още...

Наистина един хубав и положителен ден на всички! Hug

# 328
  • София
Здравейте аз се спрях на монодиетата на Боряна /с известни промени де/.

1 ден хапнах 2 кисели млека по 2 %
2 ден  на зеленчуци
3 ден сварих една чаша ориз и хапвах цял ден
4 ден 5 яйца /много тежък за мен ден/
5 ден - малко пилешко филе на тефлонов тиган около 300-400 грама
6 ден - череши малко повече от половин килограм
Вече съм около - 5 кг и 2 дупки на колана по навътре. Меря се на обикновен механичен кантар.
От днес повтарям същото меню за още 6 дни.

Интересното е, че не съм гладна и днес имам такъв прилив на енергия, че имам нужда да скачам и викам Grinning.

Пия по много вода повече от 2 литра на ден и тичам рано сутрин по 30 минути /аз тичам вече от 3 месеца/.

# 329
 Crazy  Mr. Green  Sunglasses  newsm78  Hug   bouquet

Хахаах, какъв поздрав  Crazy Липсвахте ми ! След 90 дневната имам нужда от още 2-3 кг. за сваляне и ми се иска да са по най-бързия и лесен начин. Та, само да кажа, здравейте отново сладури  Hug ще се видим пак тия дни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт