Монодиета - 3 част

• 87 920
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
V_M браво за свалените кг Hug
Аз реших пак да повторя 5 дневната монодиета защото резултата не ме удовлетвори предния път. Днес ми е 3-ти ден ....и аз на яйца, много ми е труден, но реших да разнообразя вместо варени , на омлет в тефлонов тиган без мазнина и сол.
Ох, чувствам се като пубертетка с това гладуване. Днес най - накрая видях 53 - този кантар яко се беше заял с мен, а така се молех да видя 52 и нещо си Embarassed
Момичета аз издържам на глад, но...не мога да издържам да ям нормално когато започна да се храня. Що за човек съм, отчаях се вече от себе си smile3514

# 331
V_M ,страхотен резултат!браво!а от колко кг си започнала?

# 332
  • София
V_M ,страхотен резултат!браво!а от колко кг си започнала?

За мое съжаление започнах от 76 кг.
Бях свалила много с Дюкан, но не спазвах накрая 3-та фаза както трябва и за 2 години си върнах половината кг. Около 62 кг се харесвам.

# 333
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА,МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ АМБИЦИРАМ ДА ЗАПОЧНА И АЗ НЯКОЯ ДИЕТА.ВСЕ ЗАПОЧВАМ И ПО СРЕДАТА СЕ ОТКАЗВАМ,НЯМА КАКВО ДА МЕ СТИМУЛИРА ДА ПРОДЪЛЖА-УЖАС ВИ КАЗВАМ ooooh!

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 08:27 от magita13

# 334
Момичета аз издържам на глад, но...не мога да издържам да ям нормално когато започна да се храня. Що за човек съм, отчаях се вече от себе си smile3514
Мила,не си сама  Hug...същата работа е при мене.Или съм гладна и слаба или сита и дебела  JoyПо ми е лесно да съм на диета,че поне знам какво да ям иначе нямам спиране.
Аз приключвам 24дневната в четвъртък,но може последния ден с пица Маргарита да не го правя.Та да попитам,може ли веднага да я повторя диетата,че много ме е страх да не кача свалените килограмчета.
Лек и отслабващ ден!

# 335
  • София
МоРсКа СиРеНа  Hug дай си малко почивка! Поне 7-8...10 дни
В тях се ограничавай и внимавай, може да върнеш 1-2 кг, нормално е. Приеми, че в тези дни си на диета. Аз в момента съм на Сонома и си направих дневник - един дебел тефтер, всеки ден пиша теглото, разликата с предишния ден и подробно менюто ми за деня. Ама всичко!!! Дори и 1 чаша бира да изпия, го записвам. Мисля, че помага. Особено като мисля какво да ям следващия ден и си правя плана предварително. Нося си всеки ден в чантата каквото е за обяда и съм абсолютно стриктна!
magita13  Hug добре дошла!  bouquet Единствено ти трябва да си наложиш като започнеш диета, да я спазваш. Знам, че е трудно, но няма как отвън да получиш стимул. Може би... като свалиш 1-2 кг, ще го получиш. Може би когато ти кажат, че изглеждаш по-добре - също и това ще те мотивира. Някои хора споделят тук и само зарадо това, също внимават. Не искат да се издънят в очите на другите! Но важното е самата ти да вземеш решение. Избери си някакъв режим и го започни. Виждам по лентичката ти, че искаш да смъкнеш около 15 кг. Има режими, с които 5-6 кг си отиват за 8-10 дни. Огледай... и успех!  bouquet
V_M  Hug браво за хубавия резултат! Стискам палци и за втората половина! Hug
Dream Hug най-трудно е след диетата! Тогава обикновено се проваляме. Затова трябва да сме още по-внимателни.
ina15  Hug

# 336
Благодаря за милите думи,мисля да започна Диета от siwila,дано да издържа,че идва време за моренце newsm44

# 337
Здравейте фиданки, от днес съм с вас Mr. Green Килограми- 55- цел- 50.
Започнах с кисело мляко на Верея 0.1% Sick
Искам да попитам по- вещите, дали мове да изяждам за закуска една малка зелена ябълка, за да попадат все пак някакви витамини в организма? Ще попречи ли много на слабеенето? Има ли бърз йо- йо ефект при монодиетата? Тенкс предварително  bouquet

# 338
  • София
Добро утро! Hug
Кукурича Hug успех с диетата! Обаче... не може нищо освен това, което е за деня! Иначе няма да е моно диета и със сигурност резултатът дори и само с 1 ябълка няма да е какъвто иначе. За съжаление е така. Колкото и странно да ти е - ако ядеш цял ден само спагети с доматен сос - на следващият ден ще си -1 кг. Но в друг случай - може да си и +1. /това е една друга диета  Laughing/ Успех!  bouquet
magita13 Hug успех! И споделяйте как върви.
Хубав ден на всички! Hug

# 339
Snow4eva  Hug дано качените кг са само 1-2  Mr. Green.
Щом е добре да направя почивка,смятам да наблегна на салати + протеини или само на зеленчуци.Този път ще се следя на кантара,за да не му изтърва пак края.
Утре ще дам отчет колко съм свалила за цялата диета.

# 340
  • София
МоРсКа СиРеНа  Hug ако МНОГО внимаваш, няма да е повече от кило! Sunglasses
Между другото - утре е луна, така че аз ще съм на плодов ден. А днес съм само на зеленчуци.
Нали знаеш, че и аз изтръпвам да не върна нещо и при всяко малко плюсче - веднага взимам мерки - още на другия ден!
Чакам с нетърпение да кажеш какво е положението след края на диетата Hug

# 341
 Hug Казах ли ви, че си идвам при вас пак ?  Вчера бях на кашкавал (към 350-400 г. ми се събра за деня). Днес продължавам на домати + краставици.
Моята моно, ще я измислям в движение, че ми е трудно иначе - не ям кисело мляко, извара не обичам, абе каприз... Днес съм  -1 кг. между другото  Mr. Green  Ако продължа така, ще я огранича до 5-6 дневна. А дано де   newsm78 

Прекрасен слънчев ден ви пожелавам, момичета   bouquet

# 342
Vasencetto  Hug браво за килограмчето.
Snow4eva ще ти правя компания утре-на чай и вода ще съм.А вчера и днес и аз съм само на зеленчуци -тиквички на скара и салата домати и краставици/ориза го пропускам от диетата/.

# 343
Момичета, има ли монодиета с тестени продукти, или задавам тъп въпрос?  smile3506

# 344
Snow4eva благодаря, и аз така си помислих, но на първа страничка, една от мацките е писала в диетата си, че е яла по 2-3 ябълки дневно и е смъкнала 5, а после 9кг., но аз ще се въздържа. Лошото ,е че след 10 дни  заминаваме на море и там с тия бири, направо не ми се мисли!Ще наблегна рибата, никаква цаца, никакви картофи (да се надяваме).А вие по колкоде на я правите диетата?По 5 или по 10?

Общи условия

Активация на акаунт