Монодиета - 3 част

• 87 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Аз за сега държа фронта не се лишавам от нищо и ми е по добре. Снощи се прибрах и изядох една салатка от ряпо с една филия хляб и нали съм мазохистка наготвих три манджи и два десерта. Каква е тая лудост мойта като съм на диета да готвя ooooh! ooooh! Вечерта обаче се събудих зверски гладна но слава богу устисках да не се налапам.
ketuna браво мацко два дена с и е постижение а щом трябва и вериги сложи на хладилника да не мож го отвори.
diana_m стискам ти палци но аз знам че ще успееш. Тука гледах едни снимки на една девойка във форума свалила е полвината и повече от теглото си. Няма невъзможни неща воля се иска в случая. Днеска знам че си на ражден ден и да внимаваш  Naughty Naughty
dani.m73 и за тебе знам че можеш. Заедно  ще се подкрепяме и ще свалим до лятото сигурна съм компанията  е страхотна и нямам намерение да спирам.

# 616
здравейте! Hug
ketuna ,и на мен вечер ми е проблема.цял ден глад не усещам,но след 22 ч.изяждам света..
днес и аз се включвам към зобта,но със сирене,домат и краставица.
успешен ден на всички! Hug

# 617
mimi_msm, благодаря за подкрепата  Hug
всички трябва да успеем и ще успеем  Peace

нощното ядене - колко ми е познато  Embarassed Wink

# 618
Мими мерси за подкрепата. Рождения ден мина, аз бях примерно дете, хапнах салата от извара и копър и това е. Днес съм на млечни само а утре мисля месце или ще изкарам един ден на овесени ядки и кисело мляко.
Трябваше днес и утре да съм пак на овесени ядки и кисело мляко ама хич не ми се ядат
Мислех да се меря в края на другата седмица, ноооооо май няма да устискам хи хи хи. Днес единственното дето го сгафих е че пих малко вода - има няма 1,5 литра

# 619
има още време да наваксаш.и на мен водата ми е под литър..уфф
dani.m73,виждам,че си от плд.да имаш желание за фитнес активност?

# 620
Оффффффф тая вода като не съм на диета много я пия, а като съм гладна не мога. То не е ли да цапнеш една студена биричка с едни хубави мезета към нея  beer, но да се върна в реалноста. Днес долу горе добре, отново ходих на тае бо и тоя новия инструктор направо ни побърква. Като се върнах бях откачила от глад и си направих една салата от спанак с риба тон. Ще спомена и двете миражки, които изядох ама то за моето ядене е направо ядене с капкомер. Браво Диди, на рожден ден и само извара  newsm68. Успех момичета. Само си помислете, като се стопли и като плъзнат ония ми ти кучки с късите поли  smile3511.

# 621
Айде да си отчета деня:
Преди обяд: кофичка кисело мляко 0.1%
На обяд: Извара с копър
обаче вечерта:  Embarassed Embarassed Embarassed 2 картофени кюфтенца и сирене /около 20-30 гр/ не трябваше да го правя това ама така се получи  Confused Confused Confused

А с водата го докарах до 1.5 лт и това е
Днес се представих изключително зле.
Разбрала съм се с една приятелка като сваля 10-15 кг да ходим на фитнес  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Кет ония ми ти кучки с късите поли ще има да ни завиждат след време  smile3533

# 622
diana_m според мен представянето ти е повече от добре само дето си посмесила храните но то за две кифтета няма нищо да стане.  Hug Hug Hug
Ох аз пък като не съм на работа съм скарана с водата, като ида на работа още повече ама ще се поправям вече, щото бях чела в една книга, че е  възможно някой от яденето да се пропусне, защото е било глад за жажда не за храна.
Кети И аз искам да съм кучка с къса пола smile3534 smile3534
diana_m много добро представяне на рождения ден.
Аз понеже на обяд нещо преядох с месо и зеленчуци смятам да пропусна вечерята.

# 623
Здравейте момичета .Аз днес съм по- добре,пия хапчета и се оправям.Проблема при мен е ,че когато съм на работа -втора смяна и се прибирам в 23ч. и тогава се изтървам да ям.Днес съпружието ме уведоми че не им се ядяла манжата в къщи-леща и отишли със синковеца на китайски ресторант.Та взели и за мене 1 кутия ,обаче, аз съм желязна и се заричам-прибирам се и директно в леглото та да не прегреша.Иначе да се отчета -за целият ден 2 кис. млека и десетина бисквити ,че с тези хапове да не взема да се струполя от глад.Лека вечер на диетуващите  и ще успеем.

# 624
Голяма си сладурка Диди  newsm62. Не се коси за тези кюфтенца, то понякога е по-хубаво да си хапнеш, важното е да не прекаляваш. Знам, че на шест дни диета каквато и да е един ден може да се отпуснем. Това засилвало метаболизма и предодвратявало застоя при отслабване.  Моя колежка по шест дни пазеше режим, а на седмия ядеше като ненормална. Хранеше се по програма от някаква фитнес инструкторка.

# 625
qvili ако пиеш антибиотик поне една препечена флийка хапни да не ти зазлее.  Hug Hug
Ох как обичам китайско от една година не съм ходила обаче. Като заслабнем да си направим среща на китайския всички девойки  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 626
Иска ли питане-аз винаги съм готова за китайско.

# 627
и оня гръцкият диетолог също препоръчваше 7-ми ден-преяждане.но аз все на него стоя.. Embarassed
та кога ще е моношоколадовият ден? Mr. Green
днес се издъних..сладко не съм яла,но от лакомия преядох.. Embarassed Embarassed Embarassed

# 628
И аз съм все на седми ден, от около три години  doh

# 629
Направо да отидем да се наплюскаме в китайския и там да обсъдим същноста на диетата. Всички ще носим лист и химикал и ще обменяме опит,, информация, рецепти......... newsm62

Общи условия

Активация на акаунт