Монодиета - 3 част

• 87 806
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Аз не съм правила шоко ден ама се замислям.Миналата година по това време правих диетата дето се броят калориите-та от там се научих като ти се прияде сладко да си лапнеш парченце черен шоколад и да го държа в устата да ми се разтопи и ми минаваше мерака да ям  нещо сладко и много калорично.Ама синковеца и той взе да харесва черен шоколад и трудно се задържа вече в къщи такова нещо.

# 631
АААА не- докато не свалим по10кг. няма да се отпускаме. НА ПЪРВИТЕ 10КГ. НАГРАДА -ПРЕЯВАНЕ В КИТАЙСКИЯТ.И щурмуваме следващите 10кг.

# 632
Аз тъмко издържах два дни и взех да се чудя, къде да се натъпча   341uu. Съгласна съм, няма да се отпускаме

# 633
става.да отиваме.. Hug
някой утре да е на картофи? Rolling Eyes

# 634
  ina 15 newsm51. Момичета лека нощ, моя пубертет напира да гледа филм на компа, а аз отивам да вързвам хладилника. До утре

# 635
ketuna,заповядай да вържеш и моя хладилник,и шкафчето с лакомства..

# 636

ooooh!
това който е на диета,
трябва да му забранят уикендите  Flutter  Laughing

който ходи на английски, ей на изкара си на 2 млека и ню-ню сиренце

Шоколад и маслини за бързо отслабване
http://life.dir.bg/news.php?id=10303858

# 637
и аз съм " за" китайския, може и всеки ден  Whistling
днес трябваше да съм на плодове,но като се натъпках с една печена тиква, направо няма такава лакомия като мен  #Cussing out Embarassed Embarassed

ina15 не бих отказала с компания на фитнес, но сега съм доста натоварена  в работата и нямам свободно време  Sad

# 638
е то хубаво звучи на маслини и шоколад.тъкмо ще ги редувам и няма да се затъжвам нито за сладко,нито за солено.  bouquet
dani.m73,е,тиквата е диетична.и аз съм натоварена,за това си харесах оня 30-минутния,че няма време за повече.. Hug

# 639

цитат под статията Joy

Цитат
....бах мама му!... сега трябва да си поливам маслините с Нутела...Simple Smile))

# 640
Здравейте.. Успех на всичкии.. и няма да се предаваме Simple Smile:* Hug

# 641
Привет,момичета!
И аз издадох фронта вчера-уж само на салата бях,ама   едно парче пица Маргарита набързо ми влезе в чинията  EmbarassedМалко ми е трудно да съм режимна тези дни,защото се мъча да отказвам цигарите.Четвърти ден ми е без цигарки,обаче главата ми е постоянно навряна в хладилника-гледам уж все плодове или зеленчуци да хапвам,ама.....абе голям глад ме мъчи.
Успешен и режимен  ден  на всички  Hug

# 642
Добра Неделя на всички монодиетуващи. Да почерпя нещо диетично

Момичета смятам, че всички се справяме повече от добре. Дано продължаваме в същия дух и нещата ще станат, малки прегрешения при мен са нищо на фона на това което поглъщах преди десетина дена. Сега се радвам на компанията в моното и смятам, че всички ще се справим като се подкрепяме и даваме кураж.
МоРсКа СиРеНа стискам палци за цигарите. И аз я свърших тая работа преди година мога да ти кажа, че не напълнях, напълняването ми беше преди да ги откажа.

# 643
Добро утро на всички. Трети ден  newsm68. Е изядох едни фъстъци вчера вечерта ама какво да се прави. Днес няма да се тегля, но ако издържа днес утре ще дам указания с килограмите си. Успешна неделя

# 644
Мими, мерси за плодчетата, а нямаш ли друго- пържени филийки, мекици  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт