Монодиета - 3 част

• 88 498
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
ooo *весси* гре6ката е моя нее ставало вапрос за мен Embarassed Embarassed Embarassed,така е като 4овек се исказва неподготвен Embarassed Joy Hug

# 181
ooo *весси* гре6ката е моя нее ставало вапрос за мен Embarassed Embarassed Embarassed,така е като 4овек се исказва неподготвен Embarassed Joy Hug

Aaaa точно ти си . Нали zапочна монодиетата на сноу с мен от вчера ? Wink

Или пак нещо не съм в час newsm78

Ей тая вечер тренерката ми вzе душата. Голяма аеробика падна. Пулсът ми щеше да иzскочи, а колко пот се иzля от мен. Дано сега ефектът да е голям Praynig.

За утре съм раzмраzила телешките сърца  - 600 грама.   chef

Лека нощ 

# 182
дамм аз сам Peace,ами 6тях от в4ера но запо4нах от днес,в4ера цял ден гладувах и накрая се сетих 4е сутринта бях изяла една филиика с топено сиренце,много сам зле Crazy #2gunfire,та затова от днес,6те има ефект споко толкожа пот няма как да няма Laughing,аиде лека от мен Hug

# 183
Здравейте ,
от 30.05 и аз съм на разновидност на монодиетата  Grinning , засега се чувствам много добре , като се претегля ще пиша и за резултат и ще напиша режима, който спазвам  Peace

# 184
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Нали zапочна монодиетата на сноу с мен от вчера ? Wink
*Весси* Hug просто има 2 монодиети на Сноу  Laughing Едната е 7-дневна, а другата 24-дневна. И аз вече не помня кой на коя е, но май е и двете сте на едноседмичната. А освен това и аз утре се присъединявам към вас със 7-дневната Simple Smile
Иначе... днес съм -300 гр., така че си разкарах плюса от вчера. Но бях само на сурови зеленчуци без нищо млечно.
Днес, реших да си поговоря сериозно с мене си и даже стигнах до споразумение, но ще го споделя по-нататък с вас  Laughing Да видим дали въпреки договорката ще бъде изпълнено!  Joy
dani.m73  Hug успех с диетата!  bouquet
glezla89  Hug няма страшно, филийката не е фатална!
Клер  Hug приятно прекарване! Може и да няма поражения! Hug
Хубав, успешен и лек ден на всички!  Hug

# 185
Snow4eva,и аз от утре съм с теб-течностно млечно-плодова с теб.

# 186
здравеите Hug,такааа да се от4ета,след в4ера6ният парви ден сам -1кг newsm44,днес сам на яи4ица и засега се 4уствам супер,маи 1ден е наи труден,е това е от мен успех,snow4e,*vessi*,ina15,sunika Hug Hug Hug  bouquet

# 187
  • София
...маи 1ден е наи труден...
glezla89 Hug Браво за хубавия минус! Права си, че първият ден е най-труден. И днес с яйцата също е малко зор, но после е по-леко, а и количеството е повечко.
На мен първият ден ще ми е утре и ще го съчетая с луната.
ina15  Hug заедно сме утре с теб! Hug

# 188
Добър ден, монодами

Първо честит праzник на всички, които са съхранили детското в себе си.  Hug

Отчет _ 300 грама съм. Или zа два дена на диета 1 килограм по малко. Не е zле като се има в предвид, че съм в МЦ. Значи zа една седмица ще съм минус 3 поне или? Wink

Варя си сега телешкото и днес ще съм на него, а утре на диня, че много ми се яде. В петък ще хапна яйцата, а уикенда пак диня или череши.

# 189
здравеите,и днес се справих успе6но,вапреки 4е дне6ния яи4ен  Laughingден ми бе6е по труден и от в4ера,днес имах много иску6ения но несе поддадох на нито едно Naughty с мнооооого усилия.дори на миризмата на ве4ерята на мажа ми на пе4ено ....... Laughing,желязна сам дано има резултати Peace snow4e,искам да те питам утре сам на пиле6ко,взех си пе4ени паржолки,с ни6то ли немога да ги ям newsm78,ти как си правила,6те 4акам отговора ти с нетарпение Hug  bouquet,успех на вси4ки Hug

# 190
Здравейте,
днес ми е четвърти ден - до тук съм - 1,5 кг. не е много  Wink, но очаквам повече в края на 7-мия ден  Praynig

# 191
  • София
Добро утро!  Hug
glezla89 Hug Браво, че си издържала вчера! Hug Относно пържолките - с нищо! Тази 7-дневна моно-диета е едно и също и само 1 нещо за целия ден.
Весси Hug браво за минуса! Мисля, че за 1 седмица ще имаш и повече от 3 кг. Вярно, че когато я правих преди бях повече и от сега, но винаги съм отслабвала около 5 кг.
dani.m73  Hug със сигурност ще има и още до 7-мия ден. Понякога темповете са по-бевни. Какви дни ти остават?
Аз от днес започвам - ще съм на айрян днес. Таман ще хвана и луната! Sunglasses
ina15 Hug нали сме заедно днес?
Хубав ден на всички! Hug

# 192
dani.m73  Hug със сигурност ще има и още до 7-мия ден. Понякога темповете са по-бевни. Какви дни ти остават?

Днес 4-ти ден съм на плодове-череши , утре- яйца , в събота - зеленчуци , а в неделя - месо   Grinning
четох в една диета , че трябва да се редува протеинов с въглехидратен ден и затова си наредих дните по следния начин :
1ден - доматен сок
2ден - картофи
3ден - извара и след това по описания горе ред  Whistling
дано да е удачен този вариант  Praynig

# 193
Хайде и аз тук вече 5-ти ден с една моя разновидност на монодиета. От доста време следя темата, но чак тези дни се наканих сериозно да диетувам hahaha Надявам се че включването ми в темичката ще ми помогне да издържа по-дълго  Praynig Менюто до днес:
1-ви ден - плодове (аз - сушени смокини 100 гр и ябълки)
2-ри ден - зеленчуци (хапнах салата зеле с моркови и печени тиквички)
3-ти ден - спагети (около 180-190 гр в сурово състояние)
4-ти ден - банани и мляко ( 3 банана ,чаша прясно мляко и 1 кисело)
За днес се каня да съм на зеленчуци и в последния момент реших яйца, макар че първоначалния план беше да е пилешко.
Както се вижда в началото диетата много прилича на тази със зелевата супа, но тази "вкусотия" съм се зарекла втори път да не правя. Не съм се теглила, а и на външен вид не забелязвам да съм особено отслабнала, но се чувствам много добре така че продължавам напред , а резултатите съм сигурна че ще дойдат с времето. Лек и отслабващ ден на всички!

# 194
  • България
и аз се наканих наипосле
не се спрях на някоя диета,просто днес реших-мино диета и това е.
1ден-месо/ще е каима определено/
2ден-плодов/до 1кг плодове-дори са ми мн/
3ден-картофи/варени,задушени/
4ден-зеленчуци/сурови,на пара,варени,печени/
5ден-кис.мляко/2 кофички за деня/
вода около 2л на ден!
ще започна с нагласата за 10дни-ако има ефект може и 15дни-само да сваля тия 5кг че почнаха да ми тежат доста.
проблем ми е само кафето,че го пия с мляко без вода newsm78ако продължа едва ли ще има ефект този режим?как мислите момичета-даваите съвети-добре ли са дните така?
ще прочета назад да се запозная с вас.аз съм на 35год и се боря с 5кг от доста време.стигам до едни килограми каквато и диета да правя и до там.сега започвам от тях и да ги махна че е лято вече.успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт