Монодиета - 3 част

• 87 920
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Привет  Hug
Аз съм на чай и вода,но луната за мен ще приключи след 1-2 часа,защото отиваме на гости и ...няма как.
Иначе резултатът ми за 22 дни от 24дневната  Mr. Green е -4 кг-което си е добре  за мен.До края на другата седмица незнам как ще си удържам вълчия апетит...чак се замислям дали да не почна направо Скарсдейл за седмица и после пак  24 дневната монодиетка.
Snow4eva стискам ти палци поне ти да имаш успешна луна  Hug

# 346
Аз съм до никъде. Отново същия проблем, изкарвам няколко дена и после се отдавам на плюскане ooooh! И сега пак на стартова позиция. Незнам нещо става, Мотивация ли ми липсва, депресия ли е някаква или просто скука  Rolling Eyes във всеки случай не е  ядене от глад.

# 347
  • София
Snow4eva стискам ти палци поне ти да имаш успешна луна  Hug
МоРсКа СиРеНа Hug благодаря ти!  bouquet
Браво за четирите кг! Чудесно!  bouquet
Аз си изкарах Луната, но резултатът ми е по-слаб от незадоволителен! -100 гр!
Вярно, че бях на череши вчера - 1 кг за целия ден, но все пак такова нещо не е било никога!
Аз обаче - тъпа и упорита! Днес съм на домати и краставици. Сутринта хапнах шепа череши, преди малко 1 краставица и 1 домат, в 16ч. шепа череши и довечера ще си направя салата от зеле и краставица! Sunglasses Пък... да става каквото ще - вече не ме интересува май резултатът! Mr. Green
беба28 Hug не се отчайвай! Хващай се в ръце и не чакай да мине уикендът, защото аз години казвах "от утре съм на диета" или най-често се опитвах да сложа ново начало всеки понеделник! Още повече, че казваш, че не е ядене от глад! Hug
Кукурича Hug
doby80  Hug мисля, че в монодиетите няма. Изключение прави 24-дневната, при която първият ден е на спагети. Явно те блече нещо с въглехидрати. Погледни 90-дневната, където всеки четвърти ден е въглехидратен.
Успех на всички и хубав уикенд! Hug

# 348
Snow4eva, мерси за отговора!  bouquet

# 349
здравеите  bouquet,ето ме пак тука Embarassed,така имам 7 кг за сваляне,преди опитах 7 дневната на сновчето но резултата беше -2кг #Cussing out,помагаите за седемте кг,коя диета да избера,и да нее далга Praynig,снов4е,ина15 Hug  bouquetи на всички Hug

# 350
Монодами, едва ви намерих. Привет.

Поzагубих се  Confused , но си диетувам успешно. Комплиментите валят ли валят и те са zа мен най добрият стимул. Все още не съм решила какъв режим да подхвана zа постоянно, още се лутам. Но така ще е още месец/два и после трябва да си иzбера вече нещо стабилно, че да си zапаzя труда. В момента съм на плодове само. Иzкарах два дена само на вода, след това два на череши и сега два на диня. Пийвам по две три чаши обеzмаслено прясно мляко и така. След двата последни дни на гоявене, кантарът ско_и стремглаво на горе, но както скочи така и слеzе. И съм zа десет дена с два килограма и половина по малко. Бавно, но славно.  Party
Утре се чудя как да я карам, а и не само утре. А цели две седмици, в които се събират беzброй семейни събирания и приятелски гостита. Ще правим градинско парти вкъщи и очаквам много хора, много пържоли и бира  Crazy. Ами аz?  Whistling Ден преди това парти в градината на дъщеря ми, шведска маса само с торти и сладкиши Sad, първи рожден ден на сина ми, праzник в zаведение с цялото семейство/родинини и приятели  Crazy - испанска кухня и мнооого вкусна торта . Та кажете ми какво ще стане с мен и моите плодово/дюкански/монодиети?  Crossing Arms

# 351
аз 2 дена правя така. През деня плодове, а вечер салата капрезе с 2 домата. За сега ме устройва и коремчето се поприбра. Мисля да продължа дано успея.

# 352
А каква е точно таzи салата, Беба ?

# 353
Теzи 5 дена ще съм на таzи диета. Тъкмо да хвана грилпартито последния ден. Вместо варено месо ще е на грилче, а третия ден с картофите ще го zаменя с нещо друго, но какво да е то се питам.  newsm78

Диета от ina15

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Диетката е от друг форум.Но да не става реклама....  Момичетата свалят от 2 до 5кг. И при повторение споделят,че може да се свалят 8-9.

# 354
А каква е точно таzи салата, Беба ?

Домати сирене моцарела /единия ден нямах и сложих по- меко неузряло бяло сиренце/ листа босилек и малко зехтин.

# 355
Здарявейте, завръщам се при вас, че вече е лято, а на мен ми се иска да сваля още някое килце. Спрях се на този вариант
Диета от Snow4eva за 7 дни: - резултат около 5 кг.

1 ден - 1 литър прясно мляко
2 ден - 6 твърдо св. яйца
3 ден - 1/2 кг месо пилешко или телешко варено
4 ден - 3 кисели млека
5 ден - зеленчуци
6 ден - плодове
7 ден - вода
и утре ще съм на млекце.

# 356
Здравейте !

От днес и аз съм с вас ! : ))

Смятам да пробвам с тази диетка :

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Одавна и се каня и мисля че сега е момента - Все пак лято е Grinning
имам едни 3-4 излишни кг които доста ме смущават ...
Надявам се с тази диета да успея да вляза в форма Simple Smile

Моля, ако някой вече я е правил да сподели резултати Simple Smile

# 357
от утре съм с вас!

# 358
И аз ще почвам утре,но не съм решила дали да е направо 24 дневната или преди това 5 дни да направя някоя друга  Thinking
Така или иначе,от утре съм отново тук  Hug

# 359
днес съм на КМ

Общи условия

Активация на акаунт