Монодиета - 3 част

• 87 862
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
здравейте! Hug
и аз съм 2-ри ден по 5-седмичната диета.
Snow4eva,по колко млечни си разрешаваш на ден?

# 481
  • Варна
аз щях да се тегля на края,но имах малки прегрешения и през двата дена и се претеглих,да се постресна,понеже очаквах +,но имам -1,5кг........мн съм доволна......

мн минусчета и на вас!!!!

днес съм на месце..... Animal Cow Animal Chicken

# 482
Snow4eva браво за цигарите и за диетата също.
kalinka-malinka_83 поздравления за минусите.
ina15 браво и на тебе.
ketuna наистина не почвай толкова строго до сега си яла по празниците и изведнъж само плодове тоя ден със скаридите го смятай като ден с месо и продължавай нататък.

Аз да се оплача днеска се качих на кантара мислих че ще почвам от 70 но грешка отчете 73 килограма  smile3514 smile3514 почвам от там и ще гоня 63 дано успея.
Днеска плодов ден за мен.
И да почерпя по кафенце всички диетуващи.

# 483
  • София
Snow4eva,по колко млечни си разрешаваш на ден?
Ина Hug вчера изядох 2 кисели млека - едното за обяд, другото в 16 ч. вечерята ми беше само салата, и 1 авокадо - разрязано наполовина и с малко млечно-сиренен сос в дупката.
Въпреки малкото ядене - на сутринта - резултат никакъв!
Продължаваме нататък.
Днес закуска - чаша кефир
11.45 - салата китайско зеле+айсберг+морков+магданоз /полях я с 3 суп. лъж. кисело мляко/
останалото кисело мляко ще е за 16 ч.
вечерта - пак някаква салата
За днес съм решила млякото да е само 1!

mimi_msm  Hug кофти изненада се получава, но важното е, че почваш!  bouquet Мерси за кафенцето! Чак сега се сетих да ти благодаря - за предложението за книгата на Кар! Аз я имам в книжен вариант. Преди 6-7 години благодарение на нея отказах цигарите, ама после пак нещо ми прищрака, след като не бях пушила почти 5 години!  Laughing
kalinka-malinka_83  Hug браво за минусчето!
ketuna Hug не се кахъри, че не си успяла и вечерта на плодове! Може би по-постепенно е по-добре! Продължавай така!
Хубав ден и успех на всички Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:42 от Snow4eva

# 484
Здравейте ..Приятел и усмихнат ден на всички.с много минусчета
АЗ да се оплача все още нямам резултат от да не кажа глада ,ами малкото хранене ,само малки грамове засега ,което за мен е нищо..но не се отказвам Simple Smile Успех !

# 485
Snow4eva голяма краста са тия цигари ама щом си ги отказвала веднъж ще успееш и сега.
vivileon никакво отказване.
Аз днеска съм на портокалчета утре ще му мисля, че все ми се иска едн ориз да си спретна а няма да имам време.
Лека вечер и не прегрешавайте  Wink Wink Wink

# 486
Уфф гладна съм...цял ден една глава ме мъчи от глад ,само това ме тормози мен .. че мигрената ,е хваща веднага,но няма да се предам Simple Smile

# 487

Close-mas:
примък, примък   tiptoe  tiptoe  tiptoe

# 488
продължавам...
малко в свой стил..зеленчука ми е само моркови.плода-райски ябълки,че ги имам в излъшък..
Herzen, Hug

# 489
И аз примък  Hug
Започвам днес на зеленчуци.Смятам да с направя крем супа от моркови и карфиол и да карам на нея.
Успешен ден на всички.

# 490
  • Варна
аз днес съм на кисело мляко.....ще си направя айрян с малко сол и копър и да видим.....

# 491
Аз вчера изкарах плодовия ден. Днеска кантара отчете -1  newsm44 снощи и един час народни танци. Днеска ще съм на месце или ориз не съм решила.
Ама така както виждам страшна банда се заформи, дано да успеем всички.

# 492
 и аз вече мога да се похваля с минус -1 кг ,без да спазвам съвсем стриктно диетата,от днес започвам тази..
Цитат
1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)"

# 493
Честита да ви е новата година! Нека тя бъде по-здрава, красива и усмихната, а и по-резултатна в борбата с кг Simple Smile

От днес съм с вас на плодове, утре на месо, но нямам схема все още.. Ще я мисля днес и утре, защото трябва да съобразя и с постенето в сряда и петък Simple Smile

Успех на всички!

# 494
И аз карам някакво моно, по - точно това на Сноучи, като спазвам броя на протеиновите дни, но не и реда им.
Не съм се теглила, тъй като съм в МЦ, а и след празниците хич не ми е до кантара.
Към средата на месеца ще се тегля.
След МЦ май ще изкарам едно Японско чудо и после пак моно.
Така ще ги завъртя до края на януари.

Общи условия

Активация на акаунт