Монодиета - 3 част

• 87 825
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Аз също не съм много по плодовете, но днес ми е тъпо и претъпкано и реших, че това ще е. Ще успееш сигурна съм, всички заедно ще успеем.

# 571
Защо деня си губиш в колебание
и утре пак ще тънеш в нежелание;
че всички страхове безкрайно бавят
и празни дни след себе си оставят.
Решен ли си? - започвай!
    В дързостта магия има, гений, красота.
Умът се пали, щом се хванеш смело
почни и ще завършиш свойто дело!

Гьоте

# 572
  • Варна
аз вчера бях на варена царевица,но......вечерях с печени пилешки крилца...... Embarassedи днес не съм се теглила.....

днес съм на спагети.......без сос.....сложих малко маргарин.... Embarassedза някакъв вкус.....

дано да не объркам нещата до вечерта.......

добре дошли на новите момичета!!!!!  bouquet  bouquet  bouquetдори и на прегрешите понякога,няма нищо....тук поне си даваме сили,понякога влизаме в кочинката,но не се отказваме......

успех на всички и мн минуси утре!!!

# 573
Момичета,
аз имам да свалям поне 30 кг. /бих искала и повече но тези ме мъчат засега и са ми задължителни/
и понеже монодиета започнах от днес бих искала да питам при вас за какъв период от време и колко килограма сте свалили с нея, а и колко имате за сваляне защото това оказва голямо влияние.

# 574
diana_m при всеки е индивидуално поне аз така мисля. Зависи от години, движение и метаболизъм. Аз преди свалях за един ден кило и нещо ама с течение на времето вече не е така качам ужасно бързо а свалям много бавно. Аз лично ще свалям 10-13 килограма. За сега имам свалени 2 от първи януари до днешен ден без много ограничения.
kalinka-malinka_83 консерва ли си вземаш. Аз съм голям фен на царевичката.

# 575
Индивидуално е наистина отслабването, но ако се спазва около един месец имам познати, които загубиха от телесата си от 11 до 13 килограма.

# 576
Индивидуално е наистина отслабването, но ако се спазва около един месец имам познати, които загубиха от телесата си от 11 до 13 килограма.

ох а колко беше хубаво когат бех млада и за един месец можех да сваля 20 кг. пффффф 
smile3511 smile3511 smile3511
що не мислех с главата си тогава да си бях задържала килограмите
 ама какво да се прави ще ги мъчим и сега  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 577
Всички от това си скубем косите. Не се тревожи, на един огън се печем   newsm45

# 578
Момичета,
след няколкото лъжички пшенични трици на обяд и 3 литра вода до момента положението към 16:40 е ок. Не се чувствам умряла от глад, което може би е разбираемо защото все пак тези ядки се подуват в стомаха и доста време след това не чувстваш глад.
Довечера към 18:00 ще хапна отново от тях а после ще продължа на чай  Whistling Whistling Whistling

# 579
  • Варна
kalinka-malinka_83 консерва ли си вземаш. Аз съм голям фен на царевичката.

да... Embarassed,но по-добре ако си свариш замразена,понеже в консервираната има и захар....аз ядох консервирана,понеже имам такава в къщи.....

# 580
Добро утро момичетаааа,

Вчерашния ден - ОК
Не вечерях, ходих 30 мин. пеша - направо се гордея със себе си.
Тази сутрин не забравих да си взема овесените ядки от в къщи  Laughing Laughing Laughing

Сутринта се премерих -3 кг. от началото на седмицата  Flutter Flutter Flutter

Като се има предвид, че монодиета спазвам от вчера. Предишните дни си беше някаква такава моя си диета, съчетание между НВД и абе мешана работа  Laughing Laughing Laughing

Сега съм решила до края на следващата седмица да не се меря и да видим какъв ще е резултата - надявам се да съм преборила още поне 3  Whistling Whistling Whistling

ketuna пека се аз на тоя огън та май съм изгоряла вече  Embarassed Embarassed Embarassed Цял живот бях въз дебела 2 години задържах едни 55 кг. /за 1 година свалих близо 50 - бях над 100 кила/ е как да не ме е яд, че не мислих с главата си тогава и не ги задържах па макар и 10 да бях качила пак щеше да не е голяма работа все пак съм 1,75 висока. Е какво да направя - ще ги боря и сега. Просто искам този път да съм по сериозна, да се чувствам добре, да изглеждам добре. В крайна сметка вече всички /колеги, работодатели, приятели дори/ всички те преценяват малко или много по външния вид. И въпреки всичко не го правя заради някой друг - искам го заради себе си и ще го направя  Wink Wink Wink

# 581
Добро утро, и аз да се разпиша днеска в темичката. Смятам да откарам на кисело млекце. Снощи малко се поизложих но нямах картофки за ядене а и мъжо беше почнал да чисти аквариума и беше разхвърлил целия апратамент  ooooh! ooooh! ooooh! и затова една флийка хляб с печени камбички консерва  Embarassed Embarassed Embarassed колко диетично беше незнам но като ме ядоса хапнах и две парчета шоколад  smile3511 smile3511 еми свиня съм си това е.
Днеска едни колежки дето не са ме виждали отдавна ми споделиха че са си мислили че съм  preggo е може ли така да се изложа и така да лапам  ooooh! ooooh! ooooh! айде споделих си мъката приятен ден на всички и без прегрешения.
diana_m браво за резултата все така да я караш. Но недей и сваля толкова бързо да не ти се отпусне кожичката, че и тая опция я има при рязкото сваляне.

# 582
............ и затова една флийка хляб с печени камбички консерва  Embarassed Embarassed Embarassed колко диетично беше незнам но като ме ядоса хапнах и две парчета шоколад  smile3511 smile3511 еми свиня съм си това е.

............

diana_m браво за резултата все така да я караш. Но недей и сваля толкова бързо да не ти се отпусне кожичката, че и тая опция я има при рязкото сваляне.
Айде стига де - една филийка хляб и чушки - голяма работа
а и двете парчета шоколад - направо си преяла
аз ако можех да хапна само две парчета от шоколада сега щях да съм фиданка. Ама като хапна 2 и искам после 20, па си ги и взимам  Embarassed Embarassed Embarassed

Ако не свалям бързо - губя мотивация така че това е моя начин да го направя. Колкото до отпускане - нека се отпусне - ми то тия от фитнеса нали и те пари трябва да изкарват  Wink Wink Wink

Аз да се чувствам добре в кожата си па била тя и отпусната, да ми е леко да си нося отпуснатата кожа а не сланините.

А пък мен колко пъти са ме мислили за бременна - чак не е истина. На изборита хората искаха път да ми дават та да гласувам преди тях защото си мислеха че съм бременна, еееее омръзна ми да използвам фразата - НЕ СЪМ БРЕМЕННА ПРОСТО СЪМ ДЕБЕЛА  Laughing Laughing Laughing Омръзна ми като ме видят в магазините от вратата да ми викат: Мииииииииии тоооооооо като за вас нямаме нищо  hahaha

Нека съм отпусната и да отслабвам нездравословно - писна ми да съм ДЕБЕЛА

smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 583
diana_m леле как хубаво си го написала. И на мен ми омръзна да съм дебела наистина  ooooh! ooooh! ooooh! hug и аз така губя мотивация като два дена не ми мръдне кантара но моля ви се халосайте ме с нещо силно че да се освестя и да продължа напред. Лято иде ей как ще се показвам на морето.

# 584
diana_m леле как хубаво си го написала. И на мен ми омръзна да съм дебела наистина  ooooh! ooooh! ooooh! hug и аз така губя мотивация като два дена не ми мръдне кантара но моля ви се халосайте ме с нещо силно че да се освестя и да продължа напред. Лято иде ей как ще се показвам на морето.
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз трябва да ги опраскам тия 30 кила до рождения си ден /края на август/ а пък нещо и за моренцето ха ха.

Общи условия

Активация на акаунт