Монодиета - 3 част

• 87 825
  • 734
  •   1
Отговори
# 585

да не те обезкуражавам,
 ама в диетата ти няма сол и много от това което си свалила е вода

след яйцата съм -200гр
бавничко става тоя път... Tired

# 586
Здравейте момичета.Мене ме гепи един грип и съм много зле .Уж нямам апетит и не ям много ама днес кантара показа +0.600кг.Сега приоритета ми е да се излекувам и пак ще започна с вас.Успех на всички.

# 587
Здравейте момичета.Мене ме гепи един грип и съм много зле .Уж нямам апетит и не ям много ама днес кантара показа +0.600кг.Сега приоритета ми е да се излекувам и пак ще започна с вас.Успех на всички.
Бързо оздравяване.
Herzen поздравления. По бавно по добре.

# 588
здравейте! Hug
лутах се тук-там и май най-комфортно ми е при моното.реших,че няма да е по-точно определена схема,че само явно при мисълта,че днес съм на нещо определено,и тъпият ми мозък ме съботира да изям нещо извън правилата..
та в понеделник бях на плодове и чай,вторник-на зелева супа,сряда-кис.мляко с 1домат и пипер,вчера на кашкавал,за днес съм в колебание м/у картофи или довършването на кашкавала.
иначе искам принципно да ги въртя-ден-протеин,ден-вариво,ден-въглихидрат и ден-плодове и зеленчуци,малко в стил 90-дневна,но с 1 продукт или поне близки по състав..
qvili,бързо оздравяване! Hug
Herzen,радвам се ,че си тук и браво за резултатите! Hugсега прочетох яйцата ти и ми се доядаха те..
diana_m,ще ги пребориш!много надъхано и мотивирано звучиш! Hug
mimi_msm,и аз ти се кефя,че може да се спреш на 2 парченца шоколад.аз докато не свърши,няма да се успокоя..
успешен и диет ден на всички! Hug

# 589
diana_m леле как хубаво си го написала. И на мен ми омръзна да съм дебела наистина  ooooh! ooooh! ooooh! hug и аз така губя мотивация като два дена не ми мръдне кантара но моля ви се халосайте ме с нещо силно че да се освестя и да продължа напред. Лято иде ей как ще се показвам на морето.

и аз в този отбор  Wink

и искам да сваля 40кг , ако може веднага  или поне до октомври    hahaha

# 590
diana_m леле как хубаво си го написала. И на мен ми омръзна да съм дебела наистина  ooooh! ooooh! ooooh! hug и аз така губя мотивация като два дена не ми мръдне кантара но моля ви се халосайте ме с нещо силно че да се освестя и да продължа напред. Лято иде ей как ще се показвам на морето.

и аз в този отбор  Wink

и искам да сваля 40кг , ако може веднага  или поне до октомври    hahaha

Веднага е за предпочитане  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 591
Ей момичета страшна е компанията тука.  Joy Joy Joy Joy така ме развеселих те с тия кила дето да се смъкнат веднага.
ina15 незнам как стана. Аз друг път като се ядосам черно ми е пред очите и като отворя хладилника докато не почне да ми изтива главата не затварям, директо от там лапам а шоколад едно парче две три докато не свърши. Тоя път си взех и казах прекаляваш все дебела ли искаш да ходиш, откато си надебеляла грам самочуствие нямаш, дреха като хората не си облякла, все нищо не ти става, така ли искаш да живееш да ядеш и да се обвиняваш после и се спрях до две парчета. Когато си помисля за по такова ядене и почвам да нареждам ей така на себе си, действа ми мотивиращо и спиращо храната Laughing Laughing Laughing

# 592
Мимче аз пък като се демотивирам се сещам как не мога да се наведа да си обуя обувките  Embarassed Embarassed Embarassed

Аз до сега днес съм хапнала само една лъжица от сместа от овесените ядки и киселото мляко и малко ми е гладно. Сега ще опраскам 2-3 че да се издуят едно хубаво в стомаха. До тук съм на 2 лт. вода и около 1538 посещения на WC-то /ем че кво пък пречиствам се от вредните неща/

Herzen хич не ща и да чуя за сол. По добре ли е да я задържам тая вода. По добре без сол, отколкото с нея  Wink

# 593
исках само да кажа, че после всичко ще ти се лепи,
а на овесени ядки max седмица и ще ти омръзне  Peace

то и на мен ми олекна след килото вода на лунната

ina15, деня с яйцата ми е най-нелюбим  Laughing

# 594
исках само да кажа, че после всичко ще ти се лепи,
а на овесени ядки max седмица и ще ти омръзне  Peace

newsm53 то да ти кажа и от сега ми е омръзнало само на това. Тук колежките си хапват едни пържолетки със салатки и направо стомаха ми вика: "НАХРАНИ МЕ МА ЛУДАТА" обаче аз не се давам. Да ми се лепи да ми се лепи колко пък ще ми се лепи - до тук съм свалила 3 кила за 4 дни до края на другата седмица ще сваля още поне 4, после продължавам до края на третата ще съм свалила поне още 2 и ето 10 кила са готови. После малко на зеленчуци и белтъчини 10-тина дни и да не сваля поне ще ги задържа и такаааааа - ехааа колко просто звучи а  Wink чак сама си се чудя  Wink

# 595
  • Варна
снощи пак малко прегреших извън моното,ама беше наистина малко......
днес не съм се теглила....
днес съм на хляб....
имам почти цял пакет царевично брашно,което не ползвам.....може за утре да си направя една царевична питка... newsm78

# 596
kalinka-malinka_83 супер идейка даде за царевичната питка. Аз си мислих за утре за царевичка варена  Embarassed Embarassed Embarassed
diana_m ама че бързо стана при тебе свалянето #Crazy #Crazy после ще се мятаме на вси страни да си вързваме обувките  Hug Hug Hug без да пръхтим като прасенца.
Herzen по колко яйца хапваш на ден? Четох, че не е много полезна някаква голяма бройка?
Иначе аз като добро прасе умирам за омлет с лук  Embarassed Embarassed Embarassed

# 597
  • Варна
kalinka-malinka_83 супер идейка даде за царевичната питка. Аз си мислих за утре за царевичка варена  Embarassed Embarassed Embarassed

мисля да сложа с нея освен мая и цубрица,черен и червен пипер......лук.......

# 598
diana_m ама че бързо стана при тебе свалянето #Crazy #Crazy после ще се мятаме на вси страни да си вързваме обувките  Hug Hug Hug без да пръхтим като прасенца.
Herzen по колко яйца хапваш на ден? Четох, че не е много полезна някаква голяма бройка?
Иначе аз като добро прасе умирам за омлет с лук  Embarassed Embarassed Embarassed

Аз ей така бързо ги опрасквам килцата Мими  Laughing Laughing Laughing

Преди време правех една диетка пак моно /изглежда съм си привърженик на този вид диетуване/ - всеки ден обяда ми се състоеше в омлет с лук /доста добро количество от него/, без закуска, за вечеря само чай или мляко /прясно топло/. Страхотен ефект мисля че 2 седмици свалих 5 кг. тогава. newsm78

След като приключих с тази диета и понеже пък после продължих с НВД където пак доста количества варени яйца изяждах /понякога по 7 на ден/ та си пуснах едни кръвни изследвания да си видя холестеролния резил - тааааааааааааа беше си същото ниво та хич не ме плашат яйцата  Wink

# 599

вчера бяха 7
друг път са били 5-6
нищо ми няма от тях  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт