Монодиета - 3 част

• 87 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Herzen,варени ли бяха яйцата?
някой щеше да прави шоколадов моноден-да сподели как е бил?

# 601

сутринта бяха на тефлоновия тиган
другите - варени

и мен ме интересува шоколадовата диета Twisted Evil

# 602
и мен ме интересува шоколадовата диета Twisted Evil

еееейййййййй като чуете за шоколад и  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

абе да си кажа и аз искам да знам за шоко-моно-деня  Thinking Thinking Thinking
ама аз ей така от любопитство - вие да не си помислите нещо друго  Embarassed Embarassed Embarassed

# 603
е то е хубав такъв ден за презареждане на метаболизма. Laughing
аз преди 2г.бях стояла преди някакво изследване на 1 шоколад за деня(че трябваше гладна,но лакомията не издържа и шоколада нали не се яде и не е храна.. Rolling Eyes)и имам прекрасен спомен,че на другият ден 1кг липсваше.. Grinning

# 604
е то е хубав такъв ден за презареждане на метаболизма. Laughing
аз преди 2г.бях стояла преди някакво изследване на 1 шоколад за деня(че трябваше гладна,но лакомията не издържа и шоколада нали не се яде и не е храна.. Rolling Eyes)и имам прекрасен спомен,че на другият ден 1кг липсваше.. Grinning

оооооо мисля след 4-те дни на овесени ядки да пробвам  smile3508

# 605
сладурка! Hug
кой ден ти е вече на овесени ядки?и по колко на ден?
по време на четене за 1 изпит,помня как стоях на овесени ядки със сирене и зеленчуци.и тогава имах добри резултати.
замисли ме дали няколко дена да не изкарам и на тях..тук имаше тема 10 дена на овес.ядки в двата варианта-сладки и солени..

# 606
Аз изкарах школадов ден. Беше много приятен  Embarassed Embarassed За целия ден хапнах един шоколад от 250 гр само че не млечен а от тия дето полвината са с какао полвината шоко. След три четири часа почна да ми се догадва /незнам дали беше от шоколада, като го ядях ми беше много хубаво  Embarassed Embarassed / или ме хващаше вирус някакъв но за вечерта си изпекох една филийка черна и си хапнах само това. Иначе смятам да го повторя поне за сега ми е убито желанието за сладко, което преди не беше така а и сега с диетата много го избягвам. Мисля че след него ден имах спад на кило.
 ooooh! ooooh! ooooh! всичките за шоко се ослушвате  Joy Joy Joy и въпреки че ми се гадеше неизвестно от какво смятам да повторя шоко денят.

# 607
сладурка! Hug
кой ден ти е вече на овесени ядки?и по колко на ден?
по време на четене за 1 изпит,помня как стоях на овесени ядки със сирене и зеленчуци.и тогава имах добри резултати.
замисли ме дали няколко дена да не изкарам и на тях..тук имаше тема 10 дена на овес.ядки в двата варианта-сладки и солени..

ами аз четох за тази диета и са 4 дни /може да има и други разновидности/ на мен ми е втори ден. Утре зетя има рожден ден и не знам к`во ще правя ама ще устискам някак си а дано де
по колко - ми по доста малко: вчера съм изяла преко сили 4 лъжици от сместа, а днес дали има и 3. Пия по 3 литра вода на ден. По принцип диетата е до 6 лъжици на ден макс. Честно казано не ми харесва заради лимона вътре, понеже е настъргана кора и ми нагарча  Confused Confused Confused
ако си бяха само ядките и кисело мляко даже и меда не ми пречи да го няма - щеше да е 100 пъти по добре  Simple Smile

охооооооооооо а какво е направила Мимс облажила е душичката Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз изкарах школадов ден. Беше много приятен  Embarassed Embarassed
 ................
 ooooh! ooooh! ooooh! всичките за шоко се ослушвате  Joy Joy Joy и въпреки че ми се гадеше неизвестно от какво смятам да повторя шоко денят.
ше взема аз в понеделник да са пресиля да хапна шоколад  Whistling Whistling Whistling

# 608

моля те, не се хвърляй така от идея на идея  Flowers Bouquet

колко кг си, че да имаш да сваляш 45

# 609
Диди така направих облажих душичката и то сериозно.  Joy Joy Joy не смятам да се лишавам от нищо тоя път но да ям само по един вид храна за целия ден. Само мисълта, че ми е забранено да ям еди си какво ме побърква.  И аз съм си наумила един два дена на овесени ядки  newsm78 newsm78 само незная как ще ги преглъщам Laughing Laughing Laughing

# 610
какви 3-4 лъжици овес?
аз да съм умряла до сега...
mimi_msm,аз правя на 100гр.на ден,но 250 ми звучи по-обещаващо.. Hug

# 611

моля те, не се хвърляй така от идея на идея  Flowers Bouquet

колко кг си, че да имаш да сваляш 45

Ох как го избягвах тоя въпрос досега  Confused
Не съм с амбицията да ставам 50 кг. и не го искам. Искам да достигна до здравословните килограми за моята височина. Не исках да го заявявам, но хайде .................. ми 120 кг бях в началото на седмицата  Confused Confused Confused

Не се хвърлям от идея на идея - просто ще се храня с един вид храна на ден, а ако реша и на следващия ден ще повторя същата и дори и за няколко дни  Wink

# 612
Не съм с амбицията да ставам 50 кг. и не го искам. Искам да достигна до здравословните килограми за моята височина. Не исках да го заявявам, но хайде .................. ми 120 кг бях в началото на седмицата  Confused Confused Confused

и аз съм 100кг.  Embarassed Embarassed така че не си сама  Hug

# 613
Здравейте момичета, е и аз най накрая да се похваля с два извържани дни. Пак взех да вързвам хладилника  Embarassed Embarassed Embarassed, но аз ставам вечер, като луда точно в един и половина, още не съм се разсънила и се натъпквам като прасе, без да ми пука, че цял ден съм издържала диетата. Това било синдром на нощното ядене, но както и да го наричат не ми помага. Мисля, че заедно всички ще се справим  newsm20

# 614
И аз сгафих Embarassed вчера се нахвърлих върху един шоколад и едни шоколадови бисквити- на един дъх ги излапах, пък после и сандич печен на скарата с кашкавал ядох #2gunfire
Днес мисля да ми е плодов, но ми стърже стомаха и мисля няколко солети да хапна само.Дано само не посегна пак към шоколадите

Общи условия

Активация на акаунт