Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 329
  • 811
  •   1
Отговори
# 105
mamiPepi първо се успокой. Недей да разиграваш страшни сценарии в главата си. По скоро мисли позитивно. Аз мисля че Лилова е добър нефролог,  доволна съм от нея. Но аз лично винаги си правя консултация с няколко специалисти - обиколила съм почти всички в София. Така, че не ти пречи да  направите и една консултация с детски уролог.
За урината - едва ли не я изследват както трябва. Но ти можеш да смениш лабораторията винаги. Пусни сега обикновена урина, до утре ще е излезнала. А утре непременно и стерилна.
А Михаил кашля здраво, иначе вече е без температура.
Peace
vra4, добре, че не поислушахме, най-добрият в Бг, иначе синът ми щеше да е с 2-3 операции, така , че ако обичаш спести ни постовете си, тип лозунги, моля!( да ти поясня, че синът ми израстна проблема без нито една операция Mr. Green)
Може да е добър оператор, но бърза с операциите, когато може да се изчака, ние не сме единствените израстнали  невъзможен проблем.
Да, на мен са ми се получавали различни резултати в две лаборатории, в Токуда и Педиатрията, накрая се доверих на трета.

# 106
  • София
Здравейте, ние се върнахме вече. Simple Smile
Изкарахме прекрасно, топнах детето и в морето, и в басейн, не можах да удържа, засега проблеми няма, но предполагам, защото си пие Фуролина.
bubavuka, купих ти една опаковка, ще се чуем как да ти я дам.
marychery, съжалявам за болестта и отлагането, дано бързо се оправи детенце!
Относно лекарите - според мен трябва повече консултации да се направят с поне 2-3, и то различни - нефролози и уролози, за да решиш какво да правиш, когато има проблем. Не бих направила операция само с 1 мнение.
Браво на всички за добрите новини и дано тези с лошите бързо да се оправят! Hug

# 107
  • софия
Днес минахме Телка във Втора градска. На 02.06. ще ходя за решението. Стискайте палци.

# 108
Добре си дошла Олив, радвам се че сте изкарали спокойна почивка. И на нас така ни се почива вече, леле само за това си мечтаем. Живот и здраве да минава и нашата операция и да плануваме и ние семейната почивка. Е големите вече си спретнаха едно море, решиха че заминават на спортен лагер.
Михаил се пооправя вече, сега е с хрема, изкарахме кошмарна нощ, но днес сякаш намалява кашлицата. Утре и аз ще звъня да уточняваме нова дата.
Ина успех на теб, пиши после..
gabelas17 от белодробният телк определиха ли си тяхният процент?Стискаме ви палци

# 109
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ти олив, ще се чуем и ще се разберем откъде ще ти е удобно да си я вземем. Радвам се, че сте си изкарали добре.
Пускахме ние миналата седмица контролна урина. Всичко беше наред. Но сега сме болнички. От миналата седмица започнахме. Бяхме 2 дни с температура и повръщане. Мина и текна носа като чешма , а от вчера е пак с коремни болки, разхлабен стомах , повърна веднъж и температура 39-39-3. Днес е по-нисичка - 38.5. Дано не вдига повече висока и да минава. Водихме го на лекар , уж другото е наред.

# 110
  • shumen
Mami Pepi не съм при уролог още.В процес на търсене съм на добър.Ходя при личната,засега тя ме е поела.На 30 ще съм в София момичета за преглед.Стискайте палци.

# 111
Olive,добре дошла! Hug
gabelas17,с теб сме! Hug Peace
marychery,на 13 ще ме приеме за цистоскопия и всички възможни урологични,че нещо ме е сдух от предстоящата пластика..сега ще пускам урокултура заради хематурията и температурата..
да кажеш утре датата.и спокойна вечер!
danaeka,при кого ще си?успех!

# 112
еее, Спокойно Ина. То винаги си го има страха, колкото и да се успокоява човек, това е неизбежно. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно. Ние след малко ще тръгваме към Токуда, после ще ви пиша какво е станало.

# 113
мен не ме е страх от операцията и никога не ме е било...но мисълта да съм цял живот на автокатеризации много ме подтиска...
успех на вас!

# 114
Ина, и аз стискам палци!
marychery, и на вас успех!

Ох, момичета, да ви се оплача, при нас друг проблем възникна. Нали му забелваха пишката преди повече от месец на Калоян. Всичко беше ОК, до онзи ден, когато видях, че кожичката се е нацепила и е доста зачервена  ooooh! Мажа го с разни кремчета, кисна го в калиев перманганат, но не виждам подобрение. В темата за фимозата пък ме наплашиха, че някои бебчета стигали и до операция след подобна манипулация ooooh!
Утре сме при личната, да видя и тя какво ще каже.

# 115
red shoe,благодаря ти.и аз ви стискам палци.опитай с тетра/смрадлика.

# 116
Здравейте! СЪжалявам, че така "нахлувам" в темата, но съм доста притеснена. Дъщеря ми е на 1 год. когато беше на 2 мес. бяхме в болницата заради тежка жълтеница (впоследствие й откриха клепсиела в урината, за която малко съм преубедена, че я е имало, но това е друга тема), тогава я гледаха на ехо и установиха: "смутен дренаж на ляв бъбрек", коментар липсваше. Сама си изпросих повторна ехография на годинката. Е, днес я повторихме и отново се установи същото  Cry разбрах, че това е задържане на урина и може би детето ще го израсте. Лекарката каза на 2 мес. да пускам урина (обикновена и стерилна) и на 6 ехограф. Досега съм пускала 3 стерилни и 2 обикновени - всичките са ок.
Толкова съм притеснена и объркана! Чета ужасни неща в нета  Cry Cry Cry Правила съм си всички фетални морфологии при най-добрите специалисти и никой нищо не каза, а чак сега.....
Има ли някой опит с подобен проблем? Наистина ли нищо не може да се направи? Не мога да си представя да стоя и да чакам "да мине".....а ако не мине?Какви могат да бъдат последствията, лечението?

# 117
MaYa_, много сме тези дето чакаме да им мине, по-добре е от операция. За твое успокоение може да се консултираш и с детски нефролог, на първата страница има имена и контакти  Peace
Важното е, че урината е ОК, това е добър показател  Peace

# 118
  • shumen
Ina при Лилова ще ходя.Да видим какво ще каже тя.Как ще се пие Фуролина.

# 119
тя приема ли възрастни или ще те запрати при колегата си?

Общи условия

Активация на акаунт