Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 317
  • 811
  •   1
Отговори
# 90
marychery дано се справите бързо с ангината, ако е вирусна ангин хила ще помогне Peace. Моят Веси също е с нисък хемоглобин, но педиатъра ни каза, че се дължи на това, че не се храни добре - обикновенно винаги се движи между 100 и 107, било притеснително ако паднел под 100 newsm78.
red shoe коластрата е на аквасорс, на мен ми я купува една приятелка. Представлява капсулки, като от АБ, отварям капсулата и разтварям в сок или дори напоследък я слагам в лъжица мед. Не знам от каква възраст може да се дава. Аз скоро трябва да си купя пак, ако искаш прочети си и ако искаш можем да измислим нещо  Peace

# 91
marychery дано се справите бързо с ангината, ако е вирусна ангин хила ще помогне Peace. Моят Веси също е с нисък хемоглобин, но педиатъра ни каза, че се дължи на това, че не се храни добре - обикновенно винаги се движи между 100 и 107, било притеснително ако паднел под 100 newsm78.
red shoe коластрата е на аквасорс, на мен ми я купува една приятелка. Представлява капсулки, като от АБ, отварям капсулата и разтварям в сок или дори напоследък я слагам в лъжица мед. Не знам от каква възраст може да се дава. Аз скоро трябва да си купя пак, ако искаш прочети си и ако искаш можем да измислим нещо  Peace
нашият беше 94  по едно време. Сега се е вдигнал, но желязото  е много ниско, много под нормата е

# 92
  • shumen
Момичета утре ще бягам да правя нова урокултура.Положението не е никак добре.От днеска отново съм с T и хематурия.Незнам вече ми иде да се #2gunfire.Все съм болна.Ама така е.Никой не се съобразява с тебе като си на работа.Всеки гледа да те използва докато може и паднеш.

# 93
marychery как е детенце?
На нас от днес след обяд урината ни е мътна, а ми се струва и че е е с променен мирис Sad. Сега нали се наблюдаваме и аз му треперя всеки ден. Утре ще носим пак обикновенна, за стерилна мъжа ми не знам дали ще се оправи, аз съм първа на работа и няма да успея. Не знам какво да правя, това си е живо мъчение - да не знаеш какво му е и дали въобще му има нещо. Всеки ден съм под напрежение. Според Лилова, която го наблюдава е било инцидентно, заради фимозата. На листа последно е писала, че фимоза вече няма, но да се наблюдаваме. Желязков при първия преглед препоръча МКЦ, но после като видя колко бързо се повлия от лечението и той реши, че на този етап няма нужда и само да си следим урината. Да обаче в семейството ми има хора с бъбречни проблеми и се сещате какви сценарии ми се въртят в главата. Мъжът  ми напразно се опитва да ме успокоява и да ме убеждава как нищо му няма и така ми се е сторило и как нямаме нужда от повече прегледи Confused. Та с две думи искам да питам препатилите мами  - какво точно трябва да ме притесни във вида на урината, аз гледам дали е мътна и със странен мирис ( т.е някакъв специфичен мирис трябва ли да има ) и дали това се случва при всяко пишкане - защото нашата веднъж е мътна два пъти не е. Като я нося все нищо и няма. Може ли да не я изследват както трябва? На някой случвало ли му се е да получава противоречиви резултати от различни лаборатории - в смисъл от едната лаборатория урината да излезе чиста, а от другата с бактерии newsm78. Мисля, че трябва да се успокоя ама не мога Confused.

# 94
marychery как е детенце?
На нас от днес след обяд урината ни е мътна, а ми се струва и че е е с променен мирис Sad. Сега нали се наблюдаваме и аз му треперя всеки ден. Утре ще носим пак обикновенна, за стерилна мъжа ми не знам дали ще се оправи, аз съм първа на работа и няма да успея. Не знам какво да правя, това си е живо мъчение - да не знаеш какво му е и дали въобще му има нещо. Всеки ден съм под напрежение. Според Лилова, която го наблюдава е било инцидентно, заради фимозата. На листа последно е писала, че фимоза вече няма, но да се наблюдаваме. Желязков при първия преглед препоръча МКЦ, но после като видя колко бързо се повлия от лечението и той реши, че на този етап няма нужда и само да си следим урината. Да обаче в семейството ми има хора с бъбречни проблеми и се сещате какви сценарии ми се въртят в главата. Мъжът  ми напразно се опитва да ме успокоява и да ме убеждава как нищо му няма и така ми се е сторило и как нямаме нужда от повече прегледи Confused. Та с две думи искам да питам препатилите мами  - какво точно трябва да ме притесни във вида на урината, аз гледам дали е мътна и със странен мирис ( т.е някакъв специфичен мирис трябва ли да има ) и дали това се случва при всяко пишкане - защото нашата веднъж е мътна два пъти не е. Като я нося все нищо и няма. Може ли да не я изследват както трябва? На някой случвало ли му се е да получава противоречиви резултати от различни лаборатории - в смисъл от едната лаборатория урината да излезе чиста, а от другата с бактерии newsm78. Мисля, че трябва да се успокоя ама не мога Confused.
[/quote
докато ходите при Лилова , ще е така, д-р Момчилов в момента е най-добър за БГ и добре , че го има , може и д-р Гайдаров

# 95
mamiPepi първо се успокой. Недей да разиграваш страшни сценарии в главата си. По скоро мисли позитивно. Аз мисля че Лилова е добър нефролог,  доволна съм от нея. Но аз лично винаги си правя консултация с няколко специалисти - обиколила съм почти всички в София. Така, че не ти пречи да  направите и една консултация с детски уролог.
За урината - едва ли не я изследват както трябва. Но ти можеш да смениш лабораторията винаги. Пусни сега обикновена урина, до утре ще е излезнала. А утре непременно и стерилна.
А Михаил кашля здраво, иначе вече е без температура.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 15:41 от marychery

# 96
  • shumen
Момичета положението е зле пак.Днес ходих за нови изследвания -обикновената урина има калциеви оксалати и албумин и утайката е много завишена-40 на 70 е.Стерилната урина ще излезе в петък чак.
На всичкото отгоре на крака имам една брадавица и сега и тя ме боли-започнала е да бере и се е разцепила на две.Ще се ходи и на кожен и най-вероятно личната каза,че ще трябва да се маха.Засега да е мажа само с ихтиол да изтегли гнойта,че да не стане по лошо.Вече ми писна от лекари и болести. newsm61 newsm61 newsm61

# 97
danaeka, тази цялата работа прилича на общо падане на имунитета.

# 98
danaeka съжалявам мила. Оправяй се. За брадавицата иди непременно на кожен. Аз преди 2г.  махнах бенка която започна да расте и да тече кръв от нея. Лекарите взеха решение за операция от днес за утре, за такива неща не се чака. Не е страшно, бързо минава.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 17:07 от marychery

# 99
  • shumen
jj ococha да така е.Падане на имунитета е.При мене това е всяка година по това време.
Marychery благодаря ти за успокоението и милите думи.Аз съм една пъзла,че нямам думи.Като ми казаха днеска направо си умрях от страх и ужас.Довечера съм нощна смяна и на обяд легнах ама то пусти мисли и страх не ме хвана сън.Дано мине леко,че иначе ще се побъркам.С упойка ли го правят това махане.

# 100
Да с местна упойка,

# 101
danaeka,леко дежурство и бягай на лечение!а не пиеш ли нещо за имунитет?
marychery,вие как сте?намаля ли кашлицата? Shocked

# 102
danaeka непременно се консултирай с лекар за брадавицата и на мен са ми махали, няма нищо страшно - при мен беше с местна упойка, след това ми направиха едно шевче, станах и си тръгнах. При кой уролог си в Търново? Преди години като живеехме там, все висях по болниците заради бъбречни кризи - просто не искам да си спомням SickИначе днес от урината на детето няма нищо,чиста си е. Обнадеждих се - предполагам ако имаше нещо щеше да личи и от обикновенната урина. Все пак в петък ще пусна и стерилна, утре не мога ще окъснея за работа.
marychery, радвам се, че сте свалили Т, дано и кашлицата бързо намалее. 

# 103
Честито за стерилната урина.  Hug Михаил кашля много лошо, и плаче едновременно. Днес се скъса да реве, накрая му дадох нурофен и млъкна. Направо ме побърка, а незнам защо плаче. Иначе спазъм няма.
danaeka аз съм с 6 шева, но пак безпроблемно мина всичко.
Ина с теб какво стана ?

# 104
mamiPepi,браво за урината!
marychery,утре се надявам да разбера..лека вечер на вас без кашлици и рев!

Общи условия

Активация на акаунт