Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 295
  • 811
  •   1
Отговори
# 75
marychery,успешно и бързо лечение! Hug Peace

# 76
  • shumen
Marychery,да се оправя  бързо Миши.То в това време как да не се раболееш.И аз съм пак с хрема,ама без кашлица и Т.Незнам какво е това чудо,ама повече от месец не оставам здрава.Писна ми вече.
А и сега това парене и смъдене при пишкане е ужасно.Уж няма нищо,а ме дразни. Hug Hug Hug

# 77
  • Пловдив
Със съвети не мога да помогна, но стискам палци и изпращам положителна енергия на всички болни с пожелание за бързо оздравяване  Hug

Идвам да се похваля. Спират на Иво Инфетотримета. След 10 дни като пуснем урина и излезе стерилна започвам някои ваксини и така... Какво беше - ще си живеем живота!

bugaboo, не мисля, че д-р Пеев би имал против да му сложиш телефона и тук.

Давам телефона тогава и отново го препоръчвам горещо. След като мъжа ми миналата седмица беше и при д-р Момчилов и той веднага е предложил операция, изключително съм доволна, че бяхме първо при д-р Пеев. Момчилов е прегледал набързо епикризата, хвърлил е едно око на снимките и е започнал да обсъжда операцията с 1 или с 2 упойки да се направи. Чак когато мъжа ми го е помолил да погледне още веднъж снимките и коментарите на доц. Лилова и д-р Пеев, тогава е казал, че може да се изчака и да наблюдаваме детето. Както ни бяха наплашили в Пловдив, ако бяхме отишли само при Момчилов, можеше и да са ни оперирали вече вече  Tired
Д-р Момчилов сигурно е отличен специалист и оператор, щом всички го препоръчват и държат на неговото мнение, но в нашия случай съм с доста смесени чувства и поради друга причина, която не ми се иска да пиша тук, защото смятам, че го злепоставя. Та така.

Д-р Стоян Пеев в Пирогов - 0889 608 322

# 78
jj okocha, твоят Иво е истински герой!

marychery, много е неприятно това с отлагането на операцията на Михаил, дано се оправи детето бързо.

Доктор Пеев преглежда и в Студентска поликлиника, това за информация на тези като мен, които изпитват панически ужас от Пирогов.
Аз също се радвам, че попаднахме на него, и нас познати ни свързаха. В началото малко се дърпах, защото не бях чела нищо за него тук, но се оказа доста компетентен. Нашият случай е граничен, но според него може да чакаме и детето ще израсте проблема  Praynig

# 79
  • Sofia, Bulgaria
marichery, съжалявам за разболяването на Миши. Но за това, че ще отложите операцията,  не го мисли и не се  ядосвай. Нали знаеш,понякога всяко зло за добро. Може пък така да е по-добре, а и на рождения ден така ще си е в къщи. Бързо оздравяване от нас.

# 80
  • София
marychery дано детенце да е по-добре... не се ядосвай, важното е да се направи, макар след отлагането,
jj okocha браво на вас, много позитивна новина!
danaeks противогъбично е добре да пиеш , макар, че е минало време от спирането на АБ има голям избор и са без рецепта.

# 81
Moмичета, какво разхлабащо да дам на моя младеж?
От няколко дни е много запечено положението и явно само със сиви няма да мине  Whistling

# 82
  • Пловдив
Moмичета, какво разхлабащо да дам на моя младеж?
От няколко дни е много запечено положението и явно само със сиви няма да мине  Whistling

Понеже и аз се боря със същия проблем:
- чай Blevit L
http://bpcniksi.com/eshop/index.php?route=product/product&product_id=53
- пюрета сливи и круши (аз още не съм захранила и не давам, но по принцип ...)
- иначе лекарствено - за бебе само Duphalac Syrup става

# 83
  • Sofia, Bulgaria
marychery, как е малкия?

# 84
Ние сме със същия проблем Sad. От момента на захранването е така. Като бебе единствено ни помагаше Фризовом - той ни действаше и за акането и за повръщането. Сега всеки ден взима коластра с бифидус ефект, друго не помага. Лошото при нас е, че не иска да близне плод Confused, дори и в градината, където по принцип успяват да го хранят. Единствено пие сокчета на хип и ако усети пресен плод вътре #2gunfire, защото се опитах и така, ама не стана. Диетата е най - важна. Последно ни изписаха Фрутилакс става за деца от 6 месеца, представлява извлек от смокини и сини сливи, има масло от копър и мента. На нас ни помага. Успех с малчо Peace

# 85
Благодаря момичета. Михаил е с ангина. Вдига температура, доста отича под очичките. Снощи ходихме в Токуда. Изписаха ни ангинхил - хомеопатичен продукт. Доктора каза че и без това достатъчно лекарства пие и е пил вече, ако може да спстиме АБ. Поисках и контролно изследване на желязото, така и така му взеха кръв. Предупредиха ме че когато е болен може да има отклонения, но в нашият случай едва ли. След 50 дена пиене на Малтофер - хемоглобина се е качил от 96 на 107, но желязото не е мръднало, а дори е по ниско  беше 2,6, а сега е 2 при минимална норна 10. Ина и други отклонения в показателите. Но може би сте прави и така е по добре, да мине рожденият му ден, и после  ще мислим пак за операцията.

# 86
marychery, важното е да се оправи детето, а за операцията не се ядосвай, все ще стигнете и до нея, важен е Михаил Peace

mamiPepi, каква е тази коластра?

Пюре от сливи и круши давам почти постоянно, но пак се случва да се запече.
Дуфалака ми се искаше този път да го избегна. Като започнах да го захранвам се е случвало да му давам, че имаше много запечени моменти, после се регулира.

Трябва да го потърся и този чай Blevit и Фрутилакс.

# 87
  • shumen
Момичета чудя се дали да си взема да пия противогъбично преди да си направя нова урокултура в Сряда или да изчакам да видя какво ще излезе.Струва ми се,че пак имам някаква бактерия.Днес и урината ми е мътна като боза освен паренето и смъденето.Иначе нямам Т и не ме боли.  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
danaeka,ако си вземеш протичогъбечно,то няма да окажа влияние,ако имаш бактерия..
ако ти са нетърпими симптомите,вземай,за да не си довлечеш нови усложнения..
marychery,бързо оздравяване! Hugа защо ви пада желязото?от инфекциите ли или имате друг проблем?
red shoe,и на вас бързо справяне с 00.коластрата мисля,че е на аква сорс продукт и съдържа лактобацили ,...можеш да видиш в сайта им подробности.а и повишава имунитета.

# 89
Ина водят го с анемия, но от неуточнен произход. Тепърва ще правим изследвания да се види защо не усвоява желязото.

Общи условия

Активация на акаунт