Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 285
  • 811
  •   1
Отговори
# 60
danaeka,пак с хематурия и болки..
утре да си здрава ти желая! Hug Peace

# 61
  • shumen
Ина,оправяй се бързо.Хайде вече се стопля времето и ще си мислим за море и плаж.Аз тъкмо се чудя това лято къде да ходим с мажо на море-Шкорпиловци или Черноморец и разглеждам оферти.

# 62

А всъщност, easy, вие забелили ли сте пишката?

Ако не е забелена има вероятността пробата да е замърсена от това, при 10/4 може още веднъж да пуснеш урина за сверка  Peace

Ами забелена е вече, да, със сигурност ще пуснем още една урина. В момента той няма никой от признаците за инфекция, но предполагам, че понякога не се проявява. newsm78

# 63
  • shumen
Момичета да Ви се оплача.Уж няма нищо,а от днеска като пишкам ме пари и сърби ужасно.Незнам,дали да си взема смрадлика и да си правя промивки или да си взема да пия Цистон.Ще откача вече.Нищо не ме подминава. newsm45 newsm45 newsm45

# 64
a след антибиотика пи ли противогъбечен препарат?

# 65
  • shumen
Ина,не не съм пила.Не са ми изписали нищо,освен Ериус.Незнам,но имам чувство,че не е гъбична инфекция.Днес си сложих малко бебешка пудра и сега сякаш е по-добре.

# 66
но след толкова аб-та е невъзможно да няма.пусни си нова урокултура.

# 67
  • shumen
Ина ще си пусна нова урокултура,но след празниците.Според мен също има нещо,но не могат да го хванат.

# 68
danaeka,успех!аз също пламнах след бизептола и докато се усетя..отнесох и 2-ри аб и стна съвсем мазало..
весели и безпроблемни празници на всички! Peace Praynig

# 69
  • shumen
Ina,така е.При мен също е ставало така след АБ,но сега съм и с менструация и немога по рано от сряда да си направя нова урокултура.

# 70
Идвам да се похваля. Спират на Иво Инфетотримета. След 10 дни като пуснем урина и излезе стерилна започвам някои ваксини и така... Какво беше - ще си живеем живота!

bugaboo, не мисля, че д-р Пеев би имал против да му сложиш телефона и тук.

# 71
ЗДравейте момичета. Ина най вероятно пак ще се разминем в Токуда. Михаил днес вдигна температура - 37,5. Свали я и засега не е вдигал повече, но и подкашля. А тий сме и с астма. Най - вероятно ще ни отложат. Ще изчакам да видя как ще е тази нощ и утре ще взънна на доктора. Той от както е станал на 40 дена кашля, няма месец през който да не е боледувал. Дълъг ни беше срока който ни дадоха за операцията и не го опазих здрав. Sad

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 02:33 от marychery

# 72
EEE, със сигурност Михаил е болен. Кашля и е с температура. Милсите ли че днес трябва да се обадя на доктора да го предупредя, или да изчакам до вторник? При всички положения не могат сега да го операт. Предполагам че след около 2 седмици ще ни дадат нова дата Sad

# 73
jj okocha,чудесна новина!живейте си живота с радост и наслада! Hug  bouquet
marychery,консултирайте се.но при деца е задължително без дих.изявени проблеми.
то аз сега ще ходя само да ми фиксират дата ,а и да вземем някакво решение по-окончателно,че с тези временните ,няма отърване от инфекции..и ако ни е писано,пак ще се видим.
оздравявайте ,изпращам ви цялата си положителна енергия и сила! Hug

# 74
Благодаря Ина. Чухме се с доктора. Разбрахме се на 24 да му се обадя, и да обсъдим следващата дата. Може наистина и да се засечем, аз предполагам че след около 2 седмици ще ни изместят нас. Ще пиша на коя дата са ни преместили.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 19:02 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт