Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 281
  • 811
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
bogaboo коя степен ви е рефлукса и кога приема д-р Пеев

С д-р Пеев ме свърза мой приятел, чието детенце е лекувал. Не знам кога приема, бяхме се уговорили предварително да ни види. Имам му телефона, но не знам дали е редно да го сложа в темата  newsm78

Между другото той ни обясни, че това с определянето на степени е доста относително, защото един лекар вижда една степен, друг - друга. Затова примерно при бъбречните легенчета се борави с конкретни размери и то при определено сечение. Поне аз така разбрах де Simple Smile

bugaboo, чудесни новини!  Hug

Представям си как летиш от щастие!  Simple Smile

Ама верно летя от щастие  Flutter
Пожелавам го на всички и само хубави новини да има в темата.  Hug

# 46
danaeka,да не е алергия?тези цъфтежи и тополи ми разказват играта с подобна симптоматика..
marychery,на 26-ти ще съм в токуда,а вие там ли ще сте или бяхте за по-късна дата?

# 47
Здравейте! Някой да е приемал нефро комплекс! Днес ни го изписаха, порових се малко, но освен описание на продукта нищо друго не намерих. Никъде нямаше публикувани мнения.

# 48
bugaboo, поздравления за прекрасните новини!

# 49
Ина ако Михаил е здрав, да там ще сме.

# 50
bogaboo чудесни новини наистина, бъдете здрави и се радвайте на пролетта  bouquet

# 51
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, от днес малкия е с температура 38-38.5, сутринта имаше доста позиви за повръщане , повърна в крайна сметка само веднъж. И започнахме вомитусхил за 1 час по 12к през 15 мин . Повлия му добре. Доктора каза евентуално чак вечерта да дадем картофче или ориз. Но да не даваме други лек-ва , които да дразнят стомахчето, вкл. и фуролина. Притеснявам се обаче , че ако пропуснем една доза може и да ни върне в изходна позиция с бактерията. Кое е по-добре - да дам фуролина или да не го давам, за да не дразни стомахчето? На поддържаща доза сме само вечер. Преди като го бях спряла след 1 месец даване, още на другия ден се усети неприятната миризма.

# 52
  • София
Не мисля, че един пропуск би бил фатален. Би трябвало да има натрупване от лекарството в организма.

# 53
  • shumen
Момичета благодаря Ви.Излезе и стерилната урина и е ОК.Направо ще се побъркам от радост.
Ина не е алергия.Оказа се,че е настинка и сега съм на Фервекс и Тантум Верде за гърлото. Hug Hug Hug

# 54
браво за урината! Hug

# 55
danaeka браво и от нас smile3501

# 56
Момичета, излязоха ни резултатите от стерилната урина-имаме ентерококи, 10/4. Някой имал ли е такива гадини, опасни ли са? Нашата хомеопатка казва, че не били опасни и сам щял да се справи  newsm78. Детето няма никакви тревожни симптоми, но вече на никого не вярвам и не знам  ooooh!
И друго, Клебсиела окситока опасни ли са (това не е от нашите изследвания, просто информативно).
Извинете за глупавите въпроси, но съм боса в тази тема и сега трупам информация.
В тази връзка ви пускам един линк за алтернативно лечение на тези инфекции, има интересна информация за лечение със сода, ехинацея:
http://www.home-remedies-for-you.com/remedy/Urinary-Tract-Infection-(UTI).html

# 57
Да уточня, че бактерията е Enterococcus faecalis

# 58
  • shumen
Благодаря Ви момичета.Ина как си?Меричери как е Миши,а каката и баткото?Кога ще ви оперират?
Аз днес съм малко по-добре,само дето ме мъчи хремата.  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
easy, при Калоян са се появявали всички изброени хубостници. Не знам дали едните са по-опасни от другите. Лекувахме ги с антибиотик.

А всъщност, easy, вие забелили ли сте пишката?

Ако не е забелена има вероятността пробата да е замърсена от това, при 10/4 може още веднъж да пуснеш урина за сверка  Peace

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 21:50 от red shoe

Общи условия

Активация на акаунт