Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 334
  • 811
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Ина не съм сигурна,но мисля да пробвам при нея.Не съм питала,но записах час за 30-ти.При кой колега при препраща,ако не е при нея?
Момичета в понеделник отивам до личната,че и с тая брадавица проблеми.Оказа се,че ме боли понеже има гнойно връхче,разцепила се е на две и расте.Незнам на кожен или хирург ще ме прати да е махнат?  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
при някой от нефролозите за възрастни-д-р добрева.ще видим.ти сега в понеделник ли си?
кожен-по-добре.успех!

# 122
danaeka успех на прегледа при доцентката.
Ина имаме дата - 7 юни, ако е добре разбира се. Момичета , мислите ли че 11 дена са добър срок за възстановяване на детето.

# 123
ще оздравеете!и тъкмо ще са подтиснати вече тези пролетни алергени..
видяхте ли това като възможност за още една консултация:
http://tokudabolnica.bg/bg/page/4/newsid/166

# 124
Направо не е за вярване, но чедото ми свидно е с конюнктивид ooooh! То не е дете, а чудо #Crazy , а окотото му, оооооооооо, такова никога не съм виждала, а работя от 12 години с деца. Лошата новина е, че в градината са забелязали проблема след игра на пясъчника и педиатъра от Токуда, каза ако не видим подобрение до 2 дни, да се върнем да му търсят чуждо тяло в окото. Добрата новина е, че ми се струва, че и другото око започва да тече, което значи, че си е коннктивид Mr. GreenВ Токуда бяха много подробни и го разгледаха от всякъде, взеха секрет от окото, прегледаха ушите, гърдите, корема, лимфните възли и гърлото. Светиха му в окото и го огледаха много внимателно. Диагнозата остър бактериален конюнктивид, който може и да е тръгнал от хронично възпалената му носоглътка или наскоро прекарания вирус, възпалени лимфи на шията и Т 37,0. И да имаме едно наум за чуждо тяло. Секрета ще е готов в понеделник. Според лекаря не съм го заразила аз. Ама той така тече и така се пипа и маже, че скоро здрав човек няма да остане у дома #Crazy Окото му е отекло, сега гледам докато спи и другото си тече. Изписаха ни капки, не е истина как ги слагаме - с вой който се чува чак в Люлин Embarassed
МаYa при нас също има дренажни смущения и само се наблюдаваме и следим урина, даже последния път Лилова само погледна старите снимки от ехографа и като видя, че урината е чиста, каза, че сме добре Peace
Danaeka успех на прегледа, дано всичко е ОК.
red shoe при нас беше такова положението като направихме цистита, не знам дали е съвпадение, но Лилова като го видя нищо не каза да има връзка, даже и не обърна внимание на това, но все пак заведи го на лекар за твое успокоение Peace 

# 125
# 126
  • София
Изглежда интересна книгата, май ще си я купя.
Пепа, сигурна са ти казали, но да допълня какво ми каза детски очен лекар миналата година за конюктивита на Ани - всяка сутрин се сменя калъфката на възглавницата, пере се на много висока темп. и задължително гладене на висока темп. Кърпите също.
Вкъщи пипнахме и бавачката, и аз конюктивита, въпреки всички предпазни мерки, и то когато симптомите на детето вече бяха отшумяли, ужасна напаст е това.

# 127
МаYa при нас също има дренажни смущения и само се наблюдаваме и следим урина, даже последния път Лилова само погледна старите снимки от ехографа и като видя, че урината е чиста, каза, че сме добре Peace

mamiPepi, а при вас казвали ли са ви каква е причината за него - генетична или нещо друго? При нас предполагат генетична, но аз си отворих папките с резултатите от ФМ (малко съм "луда" и ходи при 3-ма различни + наблюдаващата АГ бременността) и при трите пише "Нормалне дренаж"....а сега изведнъж??? Мисълта ми е - ако се е получил след раждането дали пак има вероятност да се израсте (след като не е генетичен)  newsm78

# 128
MaYa, и при мен не се видя нищо на ФМ - 3 пъти ходих при Марков.
Той се хвана за някакви други неща, които според него бяха притеснителни, но нищо свързано с бъбреците.

# 129
Уретерите са толкова миниатюрни, че шансът да се видят при ФА не знам дали същества въобще. Пък генетично не знам до колко може да бъде подобен проблем. За мен той е по-скоро механичен. Клетките се развиват по различен от необходимото начин. Не нарастват с необходимото темпо или нещо подобно и от там идат стесненията.

# 130
mamiPepi и аз като Олив ще кажа - смяна на калъфките и пижамката всяка сутрин. Моят бебок беше с конюнктивит когато ни приеха и с острият бронхиолит в Токуда. Там ни казаха редовна смяна на чаршафите.
Ина дано си права и да се оправи напълно до 7. На вентолин е от вчера макар че реален спазъм няма, но 2 вечери подред кашля пристъпно и много дълбоко, та д-р Лисички ни включи вентолин за 4-5 дена.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 17:54 от marychery

# 131
marychery,стискам палци бързо да забравите кашлицата и болестите.колко дена ще ви държат в токуда?може и да се засечем..ще се радвам да се запознаем,но и ще съм доволна,ако безпроблемни сте си у дома или на почивка...

# 132
  • софия
Меричери, на Габи й дават вентолин и защото се чува отслабено дишане в долните дялове на белия дроб след спазъм. А реален спазъм няма. Аз така си го обяснявам при вас, да се изчисти дроба до операцията.

# 133
Да предполагам че е така. Ние сме и на фликсотид от 2 месеца, предполагам че той удържа спазъма, и затова сме без спазъм. Иначе снощи спа спокойно, днес почти не е кашлял, кашлицата иначе е влажна. Дай боже да се оправи за 10 тина дена.
Ина доктора каза 5 - 7, в зависимост от това как се чувства с катетъра. Доколкото разбрах с катетър ще е 7 дена, ако е добре на петият, ще се приберем, пък ще ходим да го махнат след 2 дена.Да ти кажа не мога от сега да мисля, ще видя как ще са нещата на място.

# 134
Здравейте, сменям калъфки и хавлии, мия ръце и всичко останало, каквото се налага. Преди да ида на работа минавам дрехите си през ютия, с деца работя все пак и въпреки всичко си знам, че шансовете ни да не го лепнем и ние са равни на нула. Баща му го гледа днес и добре се е справил. После ще го гледа свеки и така, аз в момента не мога да ползвам болничен.
MaYa нищо не са ни казали, дренажните ни смущения се видяха след цистита, по време на който бяхме с хидронефроза и удебелени стени на пикочен мехур. В семеството ми има хора с бъбречни аномалии и моя милост също е с такава аномалия, никой от нас не е опериран само си страдаме от време на време. На фетална морфология нищо не са ми казали, аз ходех при доц. Томова в Свети Лазар, тя е специлалист по сърца, но много време ми е отделяла и си мисля, че ако имаше нещо все щеше да го види.
marychery дано бързо се оправите и всичко да ви е ОК. От това, което чета ми изглежа, че отивате към оздравяване Peace

Общи условия

Активация на акаунт