Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 319
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
И аз нося стерилната урина до 30 минути, но след това, в Цибалаб, чакам поне по час и 15-20 минути на опашка докато я приемат, а после кога почват да я обработват не знам  Tired

# 526
  • shumen
Момичета почерпете се за мене.Аз днес имам рожден ден,а и се записах да уча магистратура.cookДано всичко върви по мед и масло и да съм добре занапред.

# 527
Честито, да си жива и здрава. Никакви проблеми повече, и да се похвалиш с две лентички скоро EFP newsm59. Къде записа магистратурата?

# 528
мила,данаека,честито на патерици от мен!здраве,здраве,здраве в изобилие ти желая и осъществяване на всички мечти!честита ти магистратура! Hug

# 529
  • София
Честито, данаека, и за 2те новини, да си жива и здрава, и да завършиш успешно! Hug

# 530
  • shumen
Благодаря момичета.Магистратура записах тука във Търново.Засега съм добре.Дано няма проблеми.Само незнам,ако стане бебето как ще уча и ще гледам дете.Малко зор ще ми е.

# 531
danaeka, не го мисли отсега, варианти винаги има, важното е да стане работата  Hug
Честито и от мен за празника и магистратурата!   bouquet

# 532
Днес пак говорих с личната за направленията за стерилна и обикновена урина. Можела да ни дава максимум по веднъж на 3 месеца и пак ако й направели проверка трябвало да се обяснява  ooooh!. Нямало значение, че детето е с доказана аномалия.

# 533
И при нас има проблеми с даването на направления от ЛЛ, макар че диагнозата ни е доста сериозна (длъжни сме на всеки 3 месеца да правим биохимия и урина). ЛЛ казва, че имали проблем с лимита и аз като искам по-често направления, лишавам други болни от възможността за изследвания по ЗК.

# 534
Затова е нужно диспансеризация и там да се следи състоянието, да се дават направления за урини и каквото е необходимо  Peace.

# 535
A дали е задължително да е диспансеризиран при детски нефролог или уролог? Дали не може при такъв за възрастни?  Embarassed

# 536
Ами не съм сигурна, но предполагам детски, поне нас ни насочиха към детски нефролог  Thinking.

# 537
Ние сме на диспансер в София, Детска университетска болница. На епикризата ни достатъчно ясно е написано, че сме длъжни на всеки 3 месеца да правим контролни изследвания. Но въпреки това, тук, в нашия град ЛЛ се опитва да ни ограничава, защото и техният лимит бил ограничен.

# 538
Извинявайте, че се намесвам, но понеже следя темата, мисля, че да педиатрите направленията са неограничени. Или се бъркам?  newsm78

# 539
Ами точно направленията за урина ги дават от диспансера, а не ЛЛ.
Знам, че направленията за специалист при деца са неограничени, за изследвания вероятно не са неограничени щом ЛЛ се дърпат и мрънкат. Може пък да им казвате, че детето има оплаквания, тогава няма как да откаже.

Общи условия

Активация на акаунт