Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 316
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Последната стерилна урина /пусната 12 дни след окончателно спиране на нутрофурантоина/ е без бактериален растеж! Grinning
Стискайте палци, отиваме на море след 3 дни, дано и после да е чисто!

# 541
Браво  newsm10, и аз пуснах днес на Михаил, че беше с някаква странна температура миналата седмица - ден има 2 няма, после пак има ден после пак няма, има и леки колебания в кръвта, та и урина пуснахме днес, че  петък тичах със шишенцето цяла сутрин, но така и не се получи работата.

# 542
  • София
Стискам палци и на вас, дано е чиста! Hug

# 543
Аз също ви стискам палци  Simple Smile!

# 544
Готова е обикновената урина - чиста е, има само урати и 1-2 левкоцита. newsm44

# 545
  • София
браво!!! Grinning

# 546
  • Sofia, Bulgaria
здравейте момичета,
отдавна и аз не съм влизала - бяхме и ние на моренце и реших да релаксирам. В сайта има доста за четене - надявам се повечето неща да са с добър характер. Това което успях да прочета е последната страничка, защото знаете как е след почивка - докато сложиш всичко по  местата си. На обяд като заспи маалчо ще се върна и назад, за да влезна в час. Но това което успях да прочета е, че сте с честа урина олив /мислех си за вас, какво е станало и останах много приятно изненадана/ - БРАВО !!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!  Дано и при нас да се развият така нещата. Мисля утре да пусна след морето урина, защото беше непрекъснато по басейните и морето без ограничения и ако всичко е ок да го спираме и после ...... дай боже да сме ги изтребили напълно. Толково много го искам и се надявам.

# 547
  • София
Здрасти, Bubavuka,
ти не спря ли също фуролина, нали до края на юли трябваше?

# 548
  • Sofia, Bulgaria
здрасти олив,
бях писала, ама си забравила, че се притеснявам преди морето точно да го спра и че бях решила като се приберем да го спираме и затова, но след като първо дам урина, за да знам че всичко е ок.
marychery, мисля че температурката ви няма общо с бактериите, защото след операцията пускахте и беше стерилна. Всичко ще е ок и ще е без бактериален растеж - сигурна съм. Няма как изведнъж от нищото да се появят. Може да са зъбки или нещо друго. Стискам палци, но щом и обикновената е ок и другата ще е . Успех!

# 549
bubavuka да може би е била температурата от зъби. Урините ни са чисти. А Михаил се чувства отлично.
И при вас всичко ще е ок.

# 550
  • София
браво, щом и стерилната е чиста! Hug

# 551
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Имам въпрос към вас? Вчера взех изследванията на моята 6-месечна принцеса и се оказа, че има много бактерии, 7-8 левкоцита и по-лошото белтък в урината. Урината е взета чрез мнооого чисто гърне и после в мноого чисто бурканче. Съмнявам се да се е умърсила от нещо. Таткото е от малък с глумеронефрит. Та въпроса ми е, според вас от какво може да се е появил този белтък ??? Sad

# 552
  • София
Най-добре пусни стерилна урина, иначе не е сигурно дали е замърсяване на пробата или наистина има проблем.

# 553
  • Sofia, Bulgaria
saved, аз бих те посъветвала да вземеш от аптеката апликатор, който е стерилен и се залепва на отвора за пишкане след добре направен тоалет. Не е зле и да полееш с лек разтвор от калиев перманганат и отново да пуснеш още една обикновена и стерилна.  Внимателно след това пресипваш в стерилно шишенце. Не е нужно да е в 2 шишета, те в лабораторията си отделят.

# 554
saved_ аз бих те посъветвала след като спазиш препоръките на bubavuka и Олив да си заведеш детето на детски нефролог.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 17:07 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт