И аз съм за другата седмица да се видим, ама през седмицата. Събота и неделя не ми е възможно тогава сме с таткото. 
а не мога да го държа покрит от главата до петите в тази жега е само по боди че все му е топло
между храненията, понякога даже и не спи
нали расте, всички не могат да са еднакви 
И по точно заради частта с приучването на гърне . Каката много малка я научих да си казва и да ползва гърне, но за съжаление се напишкваше вечер до скоро. И като прочетох статията, се зачудих дали аз пък нещо не съм я объркала
макар че не съм имала проблеми с гърнето и не ми се е налагало да ползвам ТВ, ядене и т.н.
и си взех тази:
лека е, удобна, кошницата от долу за багаж, всъщност е раница и може да се използва като такава. Има и зимно чувалче. И е с по големи гуми от Косато-то за по удобно каране. Но иначе са идентични 
за акането - няма проблем да си ака, при мен каката беше така и то до доста голяма, за разлика от Вики, който ака веднъж на няколко дни
капки - давам рядко, май му поотминаха, но аз давам Биогая. За заспиването може и да не е от кафето
аз пия по 2 на ден 

и ще се дохранваме, а дечко вечер спи и не се събужда за нощното хранене и направо не знам като не му стига как спи толкова

.Налага ми се да излезна за 5-6ч.,защото съм канена на кръщене на една моя колежка и трябва да оставя малкия на татко му.До сега не сме се разделяли въобще,защото го кърмя,а проблемът е следният-мога да му изцедя кърма,но той не може да яде с шише
.Пробвала съм го,но той си играе с биберона,подмята си го в устата и въобще не иска да засмуче
,вода също.Стискам леко бибата да му потече и всичко се връща във врата
.Човекът си иска цица
друго не признава. Шишето ни е на Авент с първи номер биберон.Дали да сменя шишето,или да изпробвам някакъв трик,ако въобще има такъв
до 11.06 ще се опитам да го науча,ако ли не няма да ходя 
,нашата е на Авент и я плюе,не я иска
не се притеснявай всичко ще се нареди,може кантара да не отчита правилно и май ще се наложи да го будиш нощем
.Спомням си като дъщеря ми наддаде само 400гр.вторият месец какъв рев му ударих и спрях да кърмя и веднага минах на АМ,сега съжалявам.Ноо при теб случаят е по-друг,налага се поради независещи от теб обстоятелства,стискам палци да не се стигне до операция и всичко да мине леко 
Някой, ако се е изцеждал и има наблюдения по колко средно изпива детето на едно кърмене моля да сподели
И друго се чудя относно цеденето - как изцеждате - преди или след като накърмите бебчето и всяка дозичка отделно ли я замразявате докато съберете необходимото количество за едно хранене?

Не става и това е, биби имаме поне 15 в къщи силиконови каучукови с такава биба с онакава НЕ, не иска.
Някой, ако се е изцеждал и има наблюдения по колко средно изпива детето на едно кърмене моля да сподели
И друго се чудя относно цеденето - как изцеждате - преди или след като накърмите бебчето и всяка дозичка отделно ли я замразявате докато съберете необходимото количество за едно хранене?
- ако искаш се обърни към момичетата от ЛЛЛ.
,благодаря ви за съветите ще купя шише на NUK и залъгалка също каучукови,дано да стане,въпреки че се съмнявам
Не става и това е, биби имаме поне 15 в къщи силиконови каучукови с такава биба с онакава НЕ, не иска.

,ама дано не,защото няма мърдане,нито на фризьор,нито на кола,нито никъде 
, понеже и аз се интересувам от това,което пита Лъки,защото нямам никаква представа колко изяжда на едно хранене,но си мислех че е около 130-140ml
, понеже и аз се интересувам от това,което пита Лъки,защото нямам никаква представа колко изяжда на едно хранене,но си мислех че е около 130-140ml