За твое успокоение Ева ми е на 3 месеца вече и още суче на час-два, по-често на час и половина.
Приела съм го този факт, важното е , че наддава нормално.Кураж, трябва да издържим-децата са най-важни!!! 

дали да започна да му правя по повече, но ми се струва че ако го натисна да яде по повече ще му се пръсне тумбачето 

Явно хубавото време най-накрая ни изкара постоянно навън. Аз да се отчета - нашето бебчо много й хареса на моренце.
Много спеше и много кротуваше, само първата вечер се буди два-три пъти, явно от смяната на обстановката. Иначе почти сякаш нямахме бебенце с нас. Дори я возихме с лодка по река Велека, след като поплака малко, й стана много интересно и се разглеждаше доста. Да си призная, не бях купила слънцепредпазен крем и по разходките гледахме доста да я пазим, но единия ден бузките й изгоряха 

Та как точно се постига това? Какво се прави, като ревне детето на втория час от глад
или посред нощ? Залъгалка, вода, гушкане (само че доколкото имам наблюдения, хората, които правят режими, са и много против гушкането и разнасянето наръце, да не се разглези бебето
) Какво остава
И като пореве 1 час това бебе, после не е ли прекалено изнервено да се храни ефективно?
Наслаждавам се на времето, когато съм с него и гледам как се създава човек.
Да почерпя по този повод:
Та как точно се постига това? Какво се прави, като ревне детето на втория час от глад
или посред нощ? Залъгалка, вода, гушкане (само че доколкото имам наблюдения, хората, които правят режими, са и много против гушкането и разнасянето наръце, да не се разглези бебето
) Какво остава
И като пореве 1 час това бебе, после не е ли прекалено изнервено да се храни ефективно?
За сметка на това през деня почти не спи. 
Наслаждавам се на времето, когато съм с него и гледам как се създава човек. 
Вчера пак едни надничаха от прозореца на колата да гледат, че се и подхилкваха
В България не се намира за нормално кърменето явно!
Препоръчани теми