Слънце щом изгрее, мама в парка с МАРТенчето ще вилнее!-тема 3

• 32 464
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА НИ - МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ  Simple Smile
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ  Simple Smile

# 481
  • Кукуландия

На нас ни дадоха ето такава активна гимнастика - започна да върши добра работа, говори си на играчките по около час и мога да свърша нещо вкъщи  Mr. Green Аз слагам бебчо върху по-дебело одеалце, за да е повдигнат и да може с ръце и крака да достига и рита играчките.

За памперсите... миналата седмица попаднах на Evy baby  и взех един пакет да ги пробвам, защото са доста евтини и да ви кажа много съм доволна.  Peace

Дааа не помня какво друго исках да напиша  newsm78

Ами весел ден и хубаво време за дълги разходки ви пожелавам!  Hug

# 482
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! ДА СА ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЯНИ!!!

Ние днес сме на консултация. За съжаление точно днес на празника ще боцкаме бебо. Много ми е тъжно.

Момичета, някое бебче тук има ли нещо подобно? Четох в нета и прилича на хемангиом като описание. Педиатърът нищо не каза, но следващият път ще го питам...

amanita и ние имаме отзад на тила в основата на косичката. Нашето даже стана на леки мехурчета, т.е. напълни се с кръв. Ние предпочетохме да се консултираме с дерматолог, който ни посъветва да направим доплерово изследване, за да проверим дали този хемангиом засяга само кожните тъкани. Само да не те стресна сега с това изследване, каза и ние да не се притесняваме и че е малко вероятно да са засегнати други тъкани. Все още не сме го направили това изследване. Иначе каза да го наблюдаваме дали се уголемява много (имай предвид, че то все пак се уголемява, защото бебето расте) и да не се разрани. Ако се разрани да го притиснем с мека кърпа, за да спрем кървенето. Понеже нашият е в област, която се поти ни посъветва да освежаваме и дезинфикцираме с термална вода. Освен това най-често тези хемангиоми сами си изчезват след определена възраст. Ако расте и пречи, може да се махне с лазер след 2 годишна възраст(честно казано все още не съм проучвала дали това е добре и не знам дали ние ще го направим)
Надявам се, че съм ти била полезна.

Слънчев ден на всички бебоци, дечица и майки Hug

# 483
Честит празник на всички деца. щастливо и безгрижно детство

# 484
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУНЧЕТА!

Лъки, мама Веси,  издържам го само за акане при смяна на пелената или ако е много неспокоен и не може да заспи. Много помага против колики. Това може да се прави и с памперс, разбира се. Simple Smile За бройките, имаме 20 броя малкия номер пеленки до 7 кг и 18 бр големи от 7 до 15 кг. Ползвам ги и за малкия и за баткото. Пускам пералня през ден. Нааканото за да няма петна пера на ръка със сапун. Ако нямам възможност директно в пералнята с напишканите пеленки и пера  с оцет за дезинфекция. (Продава се препарат за студена дезинфекция вместо оцет, а има и едни подложки, които задържат акито да не се залепи за пеленката.) После пускам с препарат и останалите дрешки. Като свикне човек, не е никак сложно. Аз ползвах памперсчета само в родилното, сега не си и помислям да купувам. Wink Мога да ви дам линкове за онлайн магазини за многократни пелени, но вие сигурно ги знаете.

Снимчица ще кача малко по-късничко.

# 485
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЛАДУРЧЕТА

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЕДНО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО С ПОВЕЧЕ УСМИХНАТИ ЛИЦА
baloni

# 486
Честит ден на детето на всички мами и бебоци !!!
Да растат усмихнати, умни и щастливи деца !!!

# 487
Момичета, да ви питам знае ли някоя от вас ефективни антицелулитни процедури ?Какво ще ми препоръчате-ръчни масажи или с някакви уреди/така модерни напоследък/?И мислите ли, че имат ефект, дали да си дам парите? newsm78 Преди време бях правила ръчни масажи, но ефект кой знае какъв не видях. Crossing ArmsНе мога да се гледам вече.  #2gunfire

# 488
  • Пловдив
Мами, предлагам да се видим в градската градина, че само аз и Лъки живеем близо една до друга и на останалите едва ли им е удобно да идват в нашия квартал. В делничен ден на всички ни е по-удобно май. За час предлагам около обяд, но кажете и вие.
Peace

За антицелулитните процедури съм малко скептична. Може би би имало ефект в комбинация с движение и хранителен режим.

# 489
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРЕКРАСНИТЕ НА ДЕЧИЦА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ И ДА ПЪЛНЯТ ДОМОВЕТЕ НИ С ДЕТСКИ СМЯХ

# 490
amanita, на кърмаческа стачка май ми прилича, хапва си по малко кога повече, не зма взех и от Лактана да имам да видим как ще е днес следобяда.
Жегите също им влияят и все пак трябва да имаме търпение, ще си покаже.
Целувки на всички сладки бебочета. Отивам малко да си почина докато спи.
 Hug

# 491
Честит празник и от мен на всички малки и големи слънчица!

Днес майка ми каза че трябвало и на бабите да се честити този празник, че то след една определена възраст започвали и те да се вдетеняват  hahaha

Да ви се похваля, днес мая малък сладур се обърна от корем по гръб за първи път самичък  newsm44  newsm44   newsm44  и да ви се оплача от 2 дни нощем се буди по 2 пъти да яде  ooooh! а аз тъкмо реших че вече ще започнем да издържаме повече  Whistling

mama Barba мерси за инфото. И аз се замислям, за тези пелени и без това акаме на около 5 дни 1 път  Mr. Green

Весет0 много неприятно, дано бързо да се оправи. Само дето много странно ми звучи: "Гърлото нито е зачервено, нито не е зачервено " То или е или не е зачервено  #Crazy

ena4 и аз се интересувах за разни такива процедури. И общо взето е комплексно: физическо натоварване + хранителен режим + и може би процедури  Mr. Green Ето какви процедури намерих, за които казват че имали ефект LPG масажа и Power Plate.  Peace

# 492
Към ЛЛЛ От два -три дена имаме следния проблем при кърмене, почва да суче , суче примерно няколко минути и изведнъж докато суче почва да се извива, да плаче и да пръцка много силно, успокоявам го и пак го слагам да суче, но много пръцка това сега колики ли е какво е , направо в чудо се видях Rolling Eyes

# 493
Ot dnes AB go spqhme...Vanesa stabilno se OAKVA ot nego,napravo si driskotila i i izpisali nqkakvi kapki..bez antibiotici....Dano vsichko e OK,che mi e mnogo sduhano i pritesneno kato ne sym pri neq....

amanita,az predpochitam da nese stiga do tam i da se izlekuva otrano,bez da se stiga da kakvito i da e bilo uslojneniq...Dvumesechnoto si bebe ne bih go mychila samo zashoto neshta da i davam lekarstva....V kraina smetka kato se nalaga-shte se dava..lichno moe mnenie

# 494
Момичета може ли някой да ми обясни кое е БИОто на пелените дето ползват някой момичета (мама барба знам със сигурност) за кой е био? За детето ли или за природата. Да ви кажа откоровено не виждам смисъл ако говори че е за детето щото не можете да ме убедите че да седи мокро детето е по добре от памперс в който попива всичко особено ако го смениш на време, ако говорим за природата въобще не може да е био ако сметнем колко вода с препарат отива в природата, затова равносметката ми излиза никакво не е БИО а само главоболие за мама.

По повод еднократните пелени наистина на ДМ са страхотни, но за съжаление само 1№, те са с дишаща материя и са много хубави, останалите за съжаление не са по зле от обикновения зелен Памперс но със сигурност са по зле от Pampers Premium Care.

Общи условия

Активация на акаунт