Тема Незабравима 198

• 35 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Браво!

Сценаристи, Ашколсун,
че разсипахте Харун!
Режисьоре, Машалла,
че разплака пак Еда!
На екипа Аферим!
Изпари се яко дим
всякоя надежда тука
За финала не ни пука!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Joy Joy Joy Joy JoyС уточнение , че много ни пука за финала.

# 616
Привет и от мен, Незабравими и Неуморими.
Розовка, благодаря за превода на резюмето!
Сценаристите пак са ги накъдрили едни....
Харунски иска и чака Еда, те пак ще му сервират Мелда. :crazyeyes
Мисля, че тя ще се обади на Арас, не на полицията.
Позанимавах се малко с любими сцени от Незабравима, които в новите серии станаха неуловими в цялото блато от Кенанови мизерии.
Направих малко клипче с танците на Еда и Харун.

http://www.youtube.com/watch?v=mf2kSYr83MU

Златна рибка, поздравления ! Страхотно е !   bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Златна рипке, клипчето е супер!   smile3501 smile3501newsm51 newsm51

# 618
Златна рибке, ама наистина си златна! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51  smile3525newsm51

# 619
baigun,супер стихче! smile3501 smile3501 smile3501 smile3533

златна рибке,страхотно клипче!
newsm51 newsm51 newsm51

# 620
Здравейте Незабравими Hug Hug Hug

Третия фрагман с думи на Еда и Харун Hug Hug Hug

https://www.facebook.com/video/video.php?v=210034982364169&o … 6971&comments

Сега се връщам да ви чета Hug

# 621
Привет и от мен, Незабравими и Неуморими.
Розовка, благодаря за превода на резюмето!
Сценаристите пак са ги накъдрили едни....
Харунски иска и чака Еда, те пак ще му сервират Мелда. :crazyeyes
Мисля, че тя ще се обади на Арас, не на полицията.
Позанимавах се малко с любими сцени от Незабравима, които в новите серии станаха неуловими в цялото блато от Кенанови мизерии.
Направих малко клипче с танците на Еда и Харун.

http://www.youtube.com/watch?v=mf2kSYr83MU

Златна рибка, поздравления ! Страхотно е !   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ти ,Али.Радвам се, че ти хареса.  bouquet
За превода на песента не гарантирам, но така го възприемам... по усет и чичко Гугъл. Simple Smile
Много ми се искаше да ги гледам нашите танцьори. Laughing
Не всичко се получи по замисъл...но горе-долу това са им танците за 84 епизода.` Sad

# 622
Здравейте дружина!
Поздравления за страхотните стихове на Бганьо smile3501 smile3501  и красивите оформления на Мокси newsm51 newsm51
Благодаря на Рекси за резюмето и на Розовка за превода. newsm51 newsm51 newsm51
По резюмето какво да кажа.Нищо ново под слънцето.Мед.сестра явно ще  излезе от стаята и можеби в коридора ще говори с доктора и Мелда случайно ще чуе и така ще влезе при Харун.Сигурна съм,че тя няма да каже на Еда,че Харун е жив/Мелда няма нищо за губене/.Харун може да стане свидетел на сцената със самоубийството на Еда.Мисля,че този път късмета няма да е на страната на Бату защото в предното резюме пишеше,че за последен път късмета ще е на негова страна,т.е тозипът ще е на страната на Харун.
 bghelp,отначало бях много впечатлена и запалена по сериала,но от средата/дори от по-рано/ съм страшно разочарована защото го превърнаха в пародия.Отначало много се вълнувах и съпреживявах с героите,затова и често изказвах недоволството си на стената ,че типично за турски филм издигат на пиедистал мъжа/приписват повече положителни качества/,а жената я опорочиха.Бащата повече мисли  и се грижи за детето си отколкото майката.Показват ни,че злобата,егоизма,омразата,побеждават добротата и любовта.Тогава в какво възпитават младото поколение?Сега вече гледам сериала за да видя до къде ще стигнат с гафовете и небивалиците и какъв финал са ни приготвили.Може би  след серията в сряда щях  да се откажа,ако не бяха тези талантливи и интелигентни хора от форума  които въпреки гафовете и небивалиците все още продължават да творят прекрасни стихове,клипчета,гифчета и да правят преводи заради нас въпреки,че на някой вече не са им интересни диалозите,но го правят заради нас незнаещите турски език.БЛАГОДАРЯ ВИ !

# 623
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Поздравления за всички, които поддържат неповторимата атмосфера в нашата тема! lovekiss lovekiss lovekiss

След като прочетох резюмето, мога да кажа само оф, оф, оф... ooooh! ooooh! ooooh!
И едно стихче от мен  Peace

Фенка

Вече всяка нова серия
ме довежда до истерия...
Сценаристките решения
ме вадят от търпение...

Нова приумица- кошмар!
За мен си е като шамар,
ни нерви имам, ни коса-
всяка сряда ме боли глава...

Но макар и бая озорена,
епизода гледам ококрена,
пак нови и нови щуротии
и бълвам гущери и змии...

Душа вече не ми остана
за героите да страдам...
От непоправим оптимист
станах явен мазохист!

Разгони ми се фамилията,
но в сряда съм на линията-
чакам си "Незабравимата",
че ми е най- любимата!

# 624
  • Русе
Браво!

Сценаристи, Ашколсун,
че разсипахте Харун!
Режисьоре, Машалла,
че разплака пак Еда!
На екипа Аферим!
Изпари се яко дим
всякоя надежда тука
За финала не ни пука!

Мноооого здраво! smile3521 Пък и вярно?! Grinning smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 625
 Фенка

Вече всяка нова серия
ме довежда до истерия...
Сценаристките решения
ме вадят от търпение...

Дани, страхотно стихче ! smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 626
# 627
  • Русе
Златна рибке, разкошен "Танцов проект"! smile3501 smile3501 smile3501 lovekiss lovekiss lovekiss newsm51 newsm51 newsm51
Дани, изклю4ителен стих! Страхотна "Фенка" си фтякснала! Всеки се вижда в нея?! hahaha smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 628
  • София
Ей, супер сте, бе начи!  newsm10 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
Бганио и Дани - със стихчета в унисон! newsm51 newsm51 newsm51 Дани, направо можеше да го пишеш това стихче в множествено число "Фенки" или "Фенове", че да става и за председателя, освен за нас  newsm19 newsm19 newsm19
Розовче, благодарско за превода на резюмето  newsm51 newsm51 newsm51 - нещата са ясни - и целия екип да подменят, като не катурнаха сценаристите, те това ще е!  Crossing Arms
Златна рибке - злато си ти, та чак 24-карата! Супер клип си направила! Направо е уникален![smilie=smile3521.gif] newsm10 smile3501 newsm51 Ох, ако можеше да ги гледаме 90 епизода как танцуват....може и легнали отвреме навреме, та да не не сдобият с разширени вени.....ама сценаристите не са много по танците  hahaha hahaha hahaha

# 629
  • Русе
Здравейте Незабравими Hug Hug Hug

Третия фрагман с думи на Еда и Харун Hug Hug Hug

https://www.facebook.com/video/video.php?v=210034982364169&o … 6971&comments

Сега се връщам да ви чета Hug
EDA: Yaşlı mızmız bu kadar yakışıklı olmadığında bile seni sevicem.
HARUN: Şişmanlamış saçları beyazlamış bir büyük anne olduğunda bile sana hala bugünkü kadar AŞIK olucam. EDA GÜLER seni sonsuza kadar KARIM olarak kabul ediyorum.
EDA: Bende seni KOCAM olarak kabul ediyorum SONSUZA KADAR.
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Това май е нещо ново,а?! newsm78
Ради, благодаря ти! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт