132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 579
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • WA, USA
Значи ще пробвам тази система минус 60. Благодаря maimun77, edira!

И после ще ви пускам снимки преди и сега, че да мога да се изпъча гордо. Сега съм 80 кила, а съм среден ръст и изглеждам мазна - кореми, крака Crazy Най-добре съм била 50 -55 кила, но и тогава бях младо 20 годишно девойче. Сега и 65 да стана пак ще се радвам.

# 121
Цоне, моята версия на преди и сега ли искаш  Joy

разликите между всяка снимка са около 12тина паунда с предходната...  Grinning
СЕГА: тук съм в 14гс, горе долу и сега съм същите кг - http://www.flickr.com/photos/helenasummer/5250694846/in/set-72157624968133320

ПРЕДИ: тук са прословутите кг от началото на бременността - http://www.flickr.com/photos/helenasummer/5077126806/in/set-72157625152638366

ОЩЕ ПО ПРЕДИ  hahaha: а тук са горе долу кг, на които съм била повечето от възрастния ми живот ин битуиин бременностите  Rolling Eyes
живот и здраве до зимата...  Flutter
http://www.flickr.com/photos/helenasummer/3515858738/in/set-72157617082381421

# 122
На балкона се спъват вече. Joy

Ленче, 'арна си!  Laughing

# 123
 Ау, само Хиър видях, много симпатична. Хиър, всичко ти е на място, браво!
Тандури, честито! Големи успехи ти пожелавам. Какво ще учиш?

Бенс, Цонна, Лени, Едира ги чакам на лични. Ако съм пропуснала някой да не се стеснява, да праща.

Нот Апрувд, да ти жива и здрава щерката Heart Eyes

Имам и аз едни 4-5 килца дето много ме тормозят, ама диета не мога да пазя. Пък и може от възрастта да съм ги трупнала.

# 124
Лени, не виждам. Много бързо ги заключи.  Whistling Ма те знам, че си хубава.  Wink

Хиър е парче!  Grinning

# 125
Малей, това 60, 90 дена диета за нищо ги нямате. Волеви другарки! Бравос!

Много сте хубави всичките, и фини-елегантни най-вече, това от тежката позиция на моите 184 паунда от тази сутрин. Гък да не съм чула.  Naughty

Диета не мога да пазя. Традиционно отслабвам от три неща: дълго целеустремено ходене, щастлива заетост и споделена любов. Ама напоследък любовта нещо не е достатъчна, две години все на бременните кила си седя....

# 126
На so what? въобще не и вярвайте. Ако отслабне 4-5 килца съвсем ще зачезне.

# 127
  • USA
Лени, знаех си аз, че не можеш да си дебела ти. Като гледам и на най-дебелата си си снимка си завидно кльощава. Не можах да видя другите, но съм сигурна, че и те са лични мацки.

# 128
Дори мощните сексскандали не могат да ви отклонят от темата за обема на душите ни = а те широки, големшки, славянски  Mr. Green

Тандури, много се радвам за вас!

...снимки не видях...

# 129
Само Лени не можах да я мерна, ако може на лични плс Wink другите мацки хич да не ги чувам за килцата, а пък Ирка на живо съм я виждала и изобщо не е това което описва, много си е стройна мацката Peace

# 130
  • Чикаго / София
Цоне, изглеждаш си супер, душа! Къде ги видя тези килограми в повече?

Лени, ти в "най-дебелия" си период изглеждаш слаба колкото аз в най-слабия си!  Laughing

Хиър, супер си. Точно така си те представях теб след всичкото планинарство, каране на колела, фитнес и пр. активни дейности които споменаваш.

ianajar, респект, че "говориш" в цифри, без заобикалки и хън-мън!

Еди, изглежда страхотно. Наистина много си отслабнала от снимките които съм виждала в началото на идването ви тук. Браво на теб.

Со уат, също да не скромничи, изглежда много добре, никакви излишни килограми не съм видяла от снимките които съм виждала.

Снимките определено ме накараха да се засрамя /или всъщност май ПМС ме стегна, знаех си аз/ и ще взема да ударя една диета след като се върна от Бг, че там се очаква голямото плюскане на баници и трупане на килограми.

Ако имам време ще ви сканирам две снимки от това което бях след раждането на Лъчезара.  Ама нещо успявам да се добера да пиша само сутрин рано докато сръбвам кафето а домашните още спят.

Лек ден момичета!

# 131
  • САЩ
Успях и аз да видя Хиър и Едира и както предполагах са стройни и красиви. Еле пък Хиър като гледах какви каманаци катери, къде ти с много кила....
Лени не я видях от преди, след и после, но съм я виждала бременна в деветия месец и хич, ама хич не си личеше че скоро ще ражда(със себе си сравнявам в този период   261uu) така че сега и без корема съм сигурна че изглежда супер завидно за скоро родила, да не скромничи хич  bouquet

# 132
Аз дебели не видях, така че моля Лени, Хиър,Едира и Цона да хапнат по един шоколад Grinning
За килограми, няма да пиша, вече си живея дебела и щастлива
Бенс , може ли на лични снимки на ЕйДжей
Аз в последно време съм се заплеснала да гледам "Столичани в повече"

# 133
  • Boston, MA
Браво, Тандури, за хубавата работа!

И аз не мога да пазя диети, сега се опитвам да се изчистя след ядене/пиене в България с малко вегетарианска храна и сокове. Я дайте линк за 90-дни диетата, какво представлява?

Искам да ви препоръчам, особено на момчешките родители, една книга, която ме кара вече малко по-спокойно да дишам:

http://www.amazon.com/Way-Boys-Promoting-Emotional-Development/d … cr_pr_product_top

# 134
  • САЩ
Бубка ето линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582803.0

това май е последната тема на диетуващите, но в началото е описано какво представлява диетата по дни и какво да очакваш. Аз не съм търсила по "официални" източници и се водих по една такава тема и сработи. А също има и тема за примерни ястия, която беше много полезна за мен. Успех ако се захванеш!

Общи условия

Активация на акаунт