132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Честит имен ден Хиър!   bouquet

Благодаря! Аз бях забравила!

# 616
честит имен ден на Хиър!   bouquet

Зарка, много късмет и бързо адаптиране!   bouquet

Ирка, от толкова позитивен човек аз и не очаквам да види/ разкаже за грозни неща   bouquet

# 617
  • Чикаго / София
Хиър, честит имен ден и от мен! Здраве и щастие да ти носи хубавото име!  bouquet

Winx позна! Simple Smile

Стела, замислих се сега, препрочетох си постовете и си викам - Брех, много приповдигнато звуча, да взема да напиша нещо негативно. Мисля, мисля, ми то какво да напиша не знам. Политико-икономически анализ на държавата няма да правя. Много по-вещи хора от мен са го направили вече и са поставили България в дъното на всякакви световни таблици. И с право. Но това всички си го знаем. Аз просто предавам нещата през моя поглед - погледа на човек който не си е бил в Бг от близо 4 години и много се радва, че в момента е тук. Наслаждавам се на всеки момент без да задълбавам в разни дребни дразнещи детайли. Дразнещи и грозни неща мога да напиша за всяко едно място на което съм живяла в определен момент. Вместо да си развалям настроението и почивката и да се вглеждам в тях, аз просто се наслаждавам на хубавите моменти които ми се случват. И пак да добавя, че мненията ми са предимно за София / знам, че в малките градове е съвсем различно/ и не съм имала сблъсъци с бюрокрацията и здравната система/ пу, пу - и за нея си знаем, аз няма какво да навлизам в подробности/.

А днес бяхме с децата на Витоша. Ех, много ми е любима Витоша - едно от нещата които много ми липсват в САЩ. Да погледна през прозореца и да видя планината, да реша и за половин час вече да съм горе - зимата да карам ски, лятото да се хайманосвам по пътеките.  Избягахме от рекордно топлите температури в София на хлад под Витошка сянка. Децата ме учудиха и за моя радост побродиха по пътеките с мен без да мрънкат, нещо което направо си е странно за деца расли на американска почва през последните няколко години. Хапнахме сандвичи, играхме на Черен Петър на едно одеяло под дебела сянка, пихме студена планинска водица и се нагледахме на София от високо. Лъчи заключи, че  София от високо прилича на google map все едно се гледа от сателит  Laughing На хижа Алеко ме зарадваха най-сетне с ремонтирани тоалетни - учудващо чисти. Съборили са така и недопостроения хотел Щастливеца. Много приятна и свежа разходка си направихме.

# 618
Супер, Ирка, много се радвам Simple Smile

# 619
Знаех си, че нещо съм забравила да направя, докато бях в България  doh да отида на Витоша Sad

# 620
Някоя от вас ползва ли чистачка? Какви са гаранциите при cleaning service with insurance? Нещо не схващам защо те са по-сигурни от незастрахованите.

# 621
Ako си счупят/повредят нещо или нещо ти изчезне ти го плащат.

# 622
Ako си счупят/повредят нещо или нещо ти изчезне ти го плащат.

Разбрах, мерси! Simple Smile

# 623
Буржоа Laughing

# 624
И аз искам  Simple Smile

# 625
 Хиър, да си носиш името със здраве!

Добро утро дами  http://www.youtube.com/watch?v=9nEE-S_tqYo

# 626
Joy Не е от буржоазия, от нерви е. Аз в момента ходя на работа и взимам курс, плюс всякакви други извънкласни занимавки. Ако трябва да си похабя свободното време в чистене, ставам много зла и с мен не се живее. Два пъти месечно чистене си е на прилична цена при нас, ние не сме в къща и не сме много придирчиви.

# 627
Майтап:))))))

# 628
Честит имен ден на Пети и Аталанта   bouquet и на момчетата на Руми и Ванхорн Simple Smile

Скучаете ли?

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 19:36 от Niki1

# 629
Честит имен ден на Пети и Аталанта , Руми честит ти именник   bouquet
Да са  Ви живи и здрави имената   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт