132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
първо провери с този номер в сайта на USPS, после в сайта на Canada Post пак с този номер.

Канадците малко бавно отразяват измененията, пък и стачкуваха пощите им последно време. Няма да се учудя ако още стачкуват де

# 676
хич не бленувам за сняг. като искам сняг- Мт. Чарлстън е до нас- студ, ски 7- 8 месеца от годината. Да, тук е адово 3 месеца, но пък останала част от годината е суха пролет Simple Smile

Терминатор, тук не е като във Финикс, Аризона

# 677
Момичета, Митко Кенаров е бил арестуван в Беларус вчера след като сие  загубил документите. Знам, че сред вас има хора, които са му били съученици или харесват творчеството му.

Ето групата организирана да следи какво става с него http://www.facebook.com/#!/groups/179519912109368?id=179693125425380

Ще има и протест.

# 678
А, те и ЮСПС се бавят с подновяването на информация доста  Thinking докато го гледаш на компа че седяло още в пощата, те току ти го докарали до вратата Simple Smile
Къв сняг, кви 5 лева... аз немоа да карам в сняг, или съм се разглезила доста. Щото януари тука като валя 2 дена, мъжо ме кара на работа 3 дена, щото ме беше страх да карам. Първия ден даже нямаше коли по улиците... бедствено положение навсякъде. Ех, кеф  Mr. Green

# 679
Смея да твърдя, че изходящата им информация е много бърза и коректна.

Ей това са предимствата на живота в Канада. Карам и на черен лед, а рекорда ми е каране на -48С. Тук бях много изненадана като не работихме 3 дни щото някъде в града щяло да стане 0С

# 680
Ван, вие имате моя режим. Simple Smile Аз ставам в 4.30, в 5.30 съм на работа,  после мъж ми ми остава хлапетата аз се прибирам, той заминава на работа. Simple Smile Въобще дните ми са едни такива дъъълги откакто ставам толкова рано.  Laughing Калин почна да става с мен и да прави домашно( за да си свършел всичко и после да може цял ден да играе).  Joy

# 681
Как съчетавате такъв режим с мъжете си? Аз опитах преди години да ставам сутрин в пет, за да имам време за фитнес, но това означаваше да заспивам най-късно в десет. Моят мъж е нощна птица, преди девет не вечеря, преди един не заспива. Съответно имаше много мърморене как моят режим означавал, че нямаме никакво време един за друг при моето заспиване с кокошките.  Thinking

С бебето и неговия режим ставаше чудно съчетание, две години карах на четири часа сън на денонощие. Нищо чудно, че не мога да отслабна.

# 682
Тандурка, ами аз съм свикнала и да ти кажа на уикендите, ако поспим 5:30- 6:00 ми е едно.., боли ме гърба, абе  Laughing луда работа. На мен не би ми стигал деня, ако ставам в 8:00 например, а късното лягане и ядене го изхвърлих преди много години, тъй като дъщеря ми започна да се включва и стана страшно.
Аз пропуснах да кажа, че като легна в 9:00 не заспивам веднага, а чета по един час. На мен ми е достатъчно от 10 до 5ам- седем часа сън.... е, със многократни събуждания понякога, но в последно време имаме напредък и богатирко спи по 4-5 часа без да се буди пу- пу  Grinning

# 683
Моят мъж е нощна птица, преди девет не вечеря, преди един не заспива.

ooooh! Същият. Стърчи по нощите сам и идва в леглото някъде час след като аз съм паднала там. Обикновено го усещам как разтриса пода на спалнята, дюстабанлията ми.  След това скок в леглото, завива ме, целува ме, все едно аз не спя. След това се върти още 15 минути докато не му изсъскам да спре да се върти и да заспива вече.

# 684
За сън говорите и мъже Simple Smile Моя мъж по принцип седи до късно, но снощи заспа в 8:30 на дивана докато гледахме филм  Shocked някои вечери и аз седя с него до късно, други и аз след 8-9 не ме търси .... По принцип трябва да ставаме през седмицата не по-късно от 6 часа и на мен 6-7 часа сън ми стигат; Виж ако падна под 6 часа сън и става страшно!  събота и неделя... към 8-9 и докато пия кафето и направя закуска, то станало 10-11, съчетаваме закуска и обяд.

# 685
При нас е обратното. Аз съм нощната птица... ама после си лягам тихо, тихо. И обичам да си поспивам. За съжаление не става, в 6 тръгвам за работа. А си лягам към 2 ( след задължителен разговор с БГ в 1 посреднощ)

# 686
Обикновено го усещам как разтриса пода на спалнята, дюстабанлията ми.  След това скок в леглото, завива ме, целува ме, все едно аз не спя. След това се върти още 15 минути докато не му изсъскам да спре да се върти и да заспива вече.

не е дюстабанлия, но се тресе къщата като ще си ляга, после да допълня списъка на Хиър- запалва лампата в банята и мие зъби... полудявам, аз имам особено уважение към спящия.

# 687
първа страница на местен вестник: http://www.dailyherald.com/article/20110629/news/706299923/

Радвам се Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 00:55 от Niki1

# 688
Браво на момичето  Grinning

# 689
Браво на момичето, че и в мойто градче живее  Mr. Green искам да питам в кой хайскуул е учила само?

Общи условия

Активация на акаунт