София МЛАДОСТ (16)

• 59 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Да, съм ЗА, ще дойда с цялото семейство, ако се организира какъвто и да е протест.  Peace

# 106
  • София
Ужас!!!
Аз съм готова!!!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:06 от luss

# 107
  • София
Не искам детето да ми минава покрай църквата с просяци и др. Без това всичко е толкова застроено. Ако искат църквата да я направят на полето зад блок 356, тамън да няма кучета!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:07 от luss

# 108
Трябва ни обаче едно мнение/изявление около, което да се обединим. Защото ще се спекулира, че сме против църква, а реално сме против развалянето на част от парка. Наистина имаме достатъчно буренясали поляни, подходящи за целта.

# 109
  • София
Трябва ни обаче едно мнение/изявление около, което да се обединим. Защото ще се спекулира, че сме против църква, а реално сме против развалянето на част от парка. Наистина имаме достатъчно буренясали поляни, подходящи за целта.

Запазете зелената площ!

# 110
Именно - аз вече посочих поляната зад ХИТ, също така безбрежните поля зад блок 368 между Младост и Метро, поляните срещу Бизнес парка до школата на МВР,  ако щете дори до Билла - там където вдигат нон стоп цирка, изобщо места има достатъчно, не е нужно да се посяга на малкото зеленина.
НЕ СМЕ ПРОТИВ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЪРКВА!
ИСКАМЕ ДА ИМА!
НО НЕ И НА ЕДНО ОТ МАЛКОТО ЗЕЛЕНИ МЕСТА В КВАРТАЛА!

# 111
Ама Лус е много права ! Защо не я направят там където беше колелото на 305? И без друго там има грозни гаражи , надали са законни...
На 05..06 всички в градинката!

# 112
  • София
Именно - аз вече посочих поляната зад ХИТ, също така безбрежните поля зад блок 368 между Младост и Метро, поляните срещу Бизнес парка до школата на МВР,  ако щете дори до Билла - там където вдигат нон стоп цирка, изобщо места има достатъчно, не е нужно да се посяга на малкото зеленина.
НЕ СМЕ ПРОТИВ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЪРКВА!
ИСКАМЕ ДА ИМА!
НО НЕ И НА ЕДНО ОТ МАЛКОТО ЗЕЛЕНИ МЕСТА В КВАРТАЛА!

Трябва да измислим по друг начин! Има много НЕ.
Например, не трябва да се пише - ние сме против война, а вярното е - ние сме за мир!

Нещо от рода!

# 113
  • София
Ама Лус е много права ! Защо не я направят там където беше колелото на 305? И без друго там има грозни гаражи , надали са законни...
На 05..06 всички в градинката!

Правилно! В колко - да определим точен час!!!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:07 от luss

# 114
10ч. е добър час, но ме притеснява, че е почивен ден. По-добре за понеделник.

# 115
  • София
Сега дъщеря ми ще се връща от матурата и ще снима плаката.
Ще пратя където може - в БТВ, господари на ефира, списание Т-бокс

# 116
  • София
Лени, писах и в другата тема - нямаме време да пишем мейл днес, в петък.
Кой знае дали ще го прочетат до края на работния ден.
Пък и трябва да е подкрепен поне с подписка.
А събитието е в неделя - 5.06.
Дали да не отидем направо при кмета?

# 117
  • София
10ч. е добър час, но ме притеснява, че е почивен ден. По-добре за понеделник.

Неделя е по-добре!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:08 от luss

# 118
Има програма  на ъгъла на парка , нали знаеш виждам го от балкона , сега като изляза , ако се случи , де, ще прочета. Програмата започва в 10 часа, Водещ ще е Петър Вучков , някакъв духов оркерстър ще свири , но не пише в колко ще е копката.
В 10 да се съберем? А?

# 119
  • София

А събитието е в събота - 5.06.
Дали да не отидем направо при кмета?

05.06 - е неделя

Общи условия

Активация на акаунт