София МЛАДОСТ (16)

• 60 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Някой може ли да ми каже дали детския клуб в Младост 1А, бл. 529 работи? Телефоните им не отговарят, скайпа не работи... спешно трябва да оставя Митко за 1 час.

# 601
Някой може ли да ми каже дали детския клуб в Младост 1А, бл. 529 работи? Телефоните им не отговарят, скайпа не работи... спешно трябва да оставя Митко за 1 час.
Не, не работи.

# 602
  • София-Младост
Никак не е по темата, но все пак...имам ел. кантар с дисплей, обаче нещо отказа... някой ако е ремонтирал подобен уред да сподели къде?  newsm78
Сменях два пъти батериите, но не е от тях.

# 603
някой ако е ремонтирал подобен уред да сподели къде?  newsm78

Пан Сервиз?

# 604
  • София
 hahaha И аз се боря със същия проблем в момента. На Сапир е кантара, и всеки път за да го ползвам трябва да го включвам и изключвам, не става с побутване както беше досега. Много ме е яд, че в Кауфланд имаше някакви супер-намалени, верно куча-марка, ама бяха по 10 лв. /пак стъклен електронен/... ама защо не купих и аз не знам.  Mr. Green
Иначе пан-сервиз, да, там ремонтират такива дребни уреди.  Peace

# 605
  • София-Младост
Благодаря ви, ще проверя, да видим дали си заслужава да се ремонтира. Най-евтино съм виждала по 20лв подобни.
Ника при мен изобщо отказа , може да е нещо от дисплея...

# 606
Здравейте! Аз успешно намерих бюрото по труда и подадох документи за Аз мога повече. Сега ми предстои да избера къде да уча, ако ме удобрят затова да ви питам - за Младост имате ли добри впечатления - лични или от познати, за обучение по английски език за възрастни?

Аз съм много доволна от Аво Бел-(те работят с тази програма), по-скоро от преподавателката-Ани-младичка, но работи професионално и така те предразполага. В часовете се говори само на английски.  Но не са в Младост за съжаление.

# 607
Благодаря ви, ще проверя, да видим дали си заслужава да се ремонтира. Най-евтино съм виждала по 20лв подобни.
Ника при мен изобщо отказа , може да е нещо от дисплея...

Нашият е електронен, като спря да работи му сменихме батериите Simple Smile...малко са глупави тези кантарчета, за да се включат им трябва подбутване....

# 608
Здравейте, момичета,
Обръщам се с молба към всички, които живеят в Младост 3, бл. 303, вх. 1 и вх. 2, или познават майчета, които живеят там, да се свържат с мен на лични съобщения! Благодаря!
Успешна седмица на всички!

# 609
  • София
Здравейте ,момичета!
Да ви попитам ,знаете ли от къде в района мога да купя 2-3 балона с хелий?

# 610
Балони с хелий продават в Дъ Мол, малко магазинче за подаръци, украси и такива подобни. Но в момента не мога да обясня в близост до какво е.

# 611
Привет, момичета! Аз съм една нова мама от Младост, но за първи път пиша в тази темичка. Поздрави!  Hug

Балони с хелий продават в Дъ Мол, малко магазинче за подаръци, украси и такива подобни. Но в момента не мога да обясня в близост до какво е.
Доколкото си спомням е на партерния етаж до Севън Секъндс.  Blush

# 612
  • София
Моля, някоя мама ако ходи при добър масажист/ка в Младост, да ми даде координати. Искам антицелулитни масажи. Но ръчни масажи, а не с машини.
Предварително благодаря   bouquet

# 613
Моля за помощ, къде в Младост 1 мога да разпечатам документи, т.е. къде предлагат такива услуги?

# 614
Касита, в книжарницата на ул.Йерусалим до Венера фешън.

Общи условия

Активация на акаунт