Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 51 907
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
http://www.lapni.bg/offer/189/60-отстъпка-за-Женско-изкушение-с-Луксозната-Кутия-за-БИЖУТА-от-рекламна-агенция-Бисс-Адвъртайзинг-само-за-32-лв
Тази оферта е некоректна - реалната им цена он-лайн на сайта на рекламната агенция струва 75,6лв. а са завишили цената и все едно е 60% отстапката а реално не е! Писах им, но не се коригират и са ми забранили да им коментирам офертите във FB!
Не е въпроса в 2-3 лв., но защо трябва да ни лъжат с евтини търговски трикчета!

# 211
имам един ваучер за ресторант Параграф, който явно няма да успея да ползвам, ако някой иска да му го предоставя да пише на лични

# 212
Здравейте,
отдавна чета тук и се информирам навреме за подходящи оферти. До сега съм ползвала ваучери за:- процедури на лице, пици в Бон Апети -Варна. И от двете съм доволна.
Предсто ми посещение на х-л в Зл. пясъци.
Сега и аз се интересувам от х-л Фламинго СЛ. бряг за лятна почивка, ако някой има скорошни отзиви, моля да сподели.
Успех на всички в избора на изгодни оферти!

# 213
  • София
Мерси и аз ще взема два.

Записах си за утре час в салон Magic studio - като мине ще дам отзиви,  гледам че доста ваучери са разпродадени за там
Dioni, ходи ли на процедурата в Magic studio, че и аз си взех 3 ваучера и ще ми е интересно да споделиш отзиви. Praynig  bouquet
Снощи бях там. Момичето, което прави процедурите беше любезно и се опитваше да ми обясни какво прави и каква е ползата от това (макар и да имаше доста пропуски в теоретичните си знания), но на практика доста се стараеше. Не съм усетила отношение Ваучер. Аз взех и лимфен дренаж. Беше приятно . Доволна съм.
Само дето снощи се зачетох, по някакви статии и май за мен са противопоказни процедурите (заради здравословно състояние) и на 25-ти  ще говоря и с лекар, а имам доста ваучери .... Sad
Мерси за отговора, dioni! smile3525
А при теб има ли някакъв ефект от кавитацията или още е рано да се каже?

# 214
  • София
Някой ходил ли е на Колариум? Някакви отзиви? По колко минути се ползва, като солариум ли?  newsm78 http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/podmladi-kozhata-si-s-karta-za-48-minuti.html

И на мен също ми е интересно.... Thinking Подхождам с малко съмнение за ефективността на тия колариуми, но....аз към почти всички такива процедури съм така Mr. Green . За това, ако някой е ходил, да сподели. Whistling

# 215
Суши експрес с нова оферта-Грабо: 60 бр -20.80лв  Hug

# 216
  • София
Aз още се колебая за автомивка Витоша/бул. Братя Бъкстон/, която предлага пране на килими с взимане от дома. Дали изпират добре килимите? Сетих се, че същата автомивка имаше оферта за измиване на кола с хапване на гирос. Някой да се е възползвал, за да каже колко се стараят? Не е гаранция, че при килимите ще се стараят еднакво, но все пак е нещо...

# 217
  • София
Някой ходил ли е на Колариум? Някакви отзиви? По колко минути се ползва, като солариум ли?  newsm78 http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/podmladi-kozhata-si-s-karta-za-48-minuti.html

И на мен също ми е интересно.... Thinking Подхождам с малко съмнение за ефективността на тия колариуми, но....аз към почти всички такива процедури съм така Mr. Green . За това, ако някой е ходил, да сподели. Whistling

Аз съм ходила. Преди време си взех пак с ваучер карта за колариум, само че уредът им включваше 3 в 1 - колариум, солариум и вибро масаж. Аз изключвах соларните лампи и ползвах само останалите две. Колариумът е също с лампи, но червени и действието им най-общо е да стимулират образуването на колаген. Ефектът се усеща след 10тата процедура  Peace  

# 218
Aз още се колебая за автомивка Витоша/бул. Братя Бъкстон/, която предлага пране на килими с взимане от дома. Дали изпират добре килимите? Сетих се, че същата автомивка имаше оферта за измиване на кола с хапване на гирос. Някой да се е възползвал, за да каже колко се стараят? Не е гаранция, че при килимите ще се стараят еднакво, но все пак е нещо...
Имаше само за измиване и вътрешно почистване, без хапване - добре измиха колата, имаше някакво ужасно петно от неизвестна течност, излята в багажника и се изпра съвсем. Доволна съм Peace Вероятно бих отишла и на реалната цена, но преди това ще пробвам и тази автомивка, че също ми е наблизо.

# 219
Толкова много процедури, че вече тотално се обърках.Моля споделете кое е по добро и по ефективно- фото или лазерна епилация.Естествено и ефекта при кой вид е по-бързо достижим.Гледам тези обяви, а сигурно има и още...:
http://www.lapni.bg/offer/140/%D0%92%D0%98%D0%95-%D0%9F%D0%9E%D0 … B0-10%D0%BB%D0%B2
и
http://grabo.bg/sofia/tri-protzeduri-lazerna-epilatziia-na-podmi … a-za-40lv-05nsdgq

# 220
  • София

За пореден път не устоях на изкушението. Blush Ако четат тук, моля за повечко "пълнеж" този път. Laughing

# 221
  • софия

За пореден път не устоях на изкушението. Blush Ако четат тук, моля за повечко "пълнеж" този път. Laughing
И аз така, нищо, че ми се смяхте за питането за продуктите от Япония bowuu Даже толкова съм изкушена, че се замислям за 2, но пак ще пуснат  chef

# 222
  • София
А, не, повече се смяха на мен, като ти отговорих, че рибата е тукашна! Joy

# 223
Здравейте  Hug

Искам специално да поздравя салон Merilin, онзи ден закупих ваучер за изкуствени копринени мигли и веднага си го използвах  Wink, жената която ми ги постави беше изключително внимателна и мила, а миглите станаха превъзходни, промени ми се цялото изражение Simple Smile Препоръчвам ви   bouquet 

# 224
  • София
Мерси и аз ще взема два.

Записах си за утре час в салон Magic studio - като мине ще дам отзиви,  гледам че доста ваучери са разпродадени за там
Dioni, ходи ли на процедурата в Magic studio, че и аз си взех 3 ваучера и ще ми е интересно да споделиш отзиви. Praynig  bouquet
Снощи бях там. Момичето, което прави процедурите беше любезно и се опитваше да ми обясни какво прави и каква е ползата от това (макар и да имаше доста пропуски в теоретичните си знания), но на практика доста се стараеше. Не съм усетила отношение Ваучер. Аз взех и лимфен дренаж. Беше приятно . Доволна съм.
Само дето снощи се зачетох, по някакви статии и май за мен са противопоказни процедурите (заради здравословно състояние) и на 25-ти  ще говоря и с лекар, а имам доста ваучери .... Sad
Мерси за отговора, dioni! smile3525
А при теб има ли някакъв ефект от кавитацията или още е рано да се каже?
Рано е да се каже - трябват 3 - 4 процедури за видим ефект. Аз правих процедура на ръце и паласки - ще се меря тия дни и ще видя - но определено ми размърда сланинките  Wink

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 16:01 от dioni

Общи условия

Активация на акаунт