Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 563
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Това ми се струва направо гавра(great.bg):
 Срещу 148лв. ще имате неповторим шанс да бъдете свидетели на концерта на поп звездата Бон Джоуви в Истанбул......
 * ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка ; Програми по желание;  Входните такси на музеите ; Билети за концерта на БОН ДЖОУВИ в Истанбул ;  Shocked

# 31
# 32
  • софия
Ходил ли е някой на лимфен дренаж и пресотерапия? Има оферта, която ми се струва примамлива...но дали има ефект от тези процедури? http://www.imasdelka.com/premahni-celulita-svali-kilogrami-ili-p … -proceduri-bxibmo

# 33
# 34
  • Sofia
Аз не съм доволна от Колектива заради липсата на плащане с Easy Pay.

# 35
  • В страната на бурите

И аз така!

И тук да кажа, че си търся ваучери за езда - по възможност повече и ще съм благодарна, ако някой мерне някъде - да пише, че сайтовете станаха много - не мога да ги следя всички! 

# 36
# 37
Не бях доволна само от един сайт до тук-ОТБОРА, защото заради липсата им на адекватна реакция, изтървах оферта, която ме интересуваше.
Като цяло от сделките нямам разочарования, забелязвам, че ползвам основно няколко сайта - Колектива, Задружно, тук-таме Грабо, Промо оферти, клик.бг...от други съм имала еднократни покупки.

Иии, както и без това сме си чревоугодници, падна голямо ядене.  Laughing Моите ваучери забелязвам са основно такива.  Embarassed
Не смея за козметични продецури да се отпусна във взимането, но ако ми изпадне някоя за салон, който познавам, със сигурност ще се възползвам. До сега само за солариумни оферти, масаж, съм се престрашила.

Успех на всички в колективното пазарене.  Peace

# 38
  • София
Ima Li nqkoi zakupil I nepotrebil voucher za domashna sladjarnica v kvartal Strelbishte/Kolektiva? Ako da, to iskam da vi informiram che tq e falirala! Az imam 3 neizpolzvani vchera,sega shte im pishe na kolektiva da vidim Kakvo shte predpriemat. (Izvinete za shliokavicata- prez telefon sym).

# 39
  • София
 Zvanche, отново страхотна тема   bouquet
 Аз гласувах за Грабо и Колектива, едните заради грубата цензура, а другите заради липсата на каквито й да е коментари, а и взеха да пускат оферти, които са си подигравка направо, взеха ни за ''мезе''  Crossing Arms  И аз успях да грабна ваучер за Гаврош  Heart Eyes

# 40
Момичета как следите толкова сайтове?Имам чувството,че в сайта Всички оферти се лансират 4-5сайта и офертите не са чак толкова изгодни ThinkingКъде да гледам за максимално на брой оферти и сайтове?

# 41
Цитат
Момичета, гледам че от един сайт 888.бг почти никой не пазарува

На мен специално там са ми харесвали много от офертите, но
не мога да платя с кредитната си карта. Имам няколко опита за покупка на ваучери,
които си седят със статус неплатени (а всичко е ок с картата ми). Скоро след като сайтът стратира,
говорих с техен служител, беше много учтив, тогава ми обясни, че опцията за плащане с карта се разработва (или нещо такова беше). От тагова мина доста време, но специално аз не съм успяла да платя каквото и да било, затова вече и не пробвам.

# 42
Цитат
И тук да кажа, че си търся ваучери за езда - по възможност повече и

Wonder woman,
Ако си ходила в "Св. Георги" с ваучер, може да питаш за карта за езда,
на тези, които са ходили там с ваучер, предлагат отстъпка  - 10 урока за 200 лв.,
поне не мен ми бяха предложени такива условия.

# 43

Аз също  Peace макар че имат много добри оферти за Варна и си вземам....

# 44
  • софия
Здравейте и от мен!Аз също се зарибих по тези ваучери и вече ползвах няколко,от повечето съм доволна,предимно за храна и почивки,за процедури и аз не се престрашавам още.Предпочитам плащане с изипей и затова колектива го изключвам за момента.
А сега една молба,ако някой има ваучер за смяна на гуми и няма да го ползва,нека ми пише на лични!

Общи условия

Активация на акаунт