Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 10

• 50 581
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
здравейте момичета
връщам се от почивката на Мармарис от Грабоhttp://grabo.bg/pet-ili-sedem-noshtuvki-v-petzvezden-hotel-v-marmaris-0q5nu5v лично аз останах много доволна ( с един минус) времето беше много добро само 1 ден имахме дъждовен, храната ми хареса, стайте ги почистваха , хотела е хубав, но не е 5 звезди, а 4
минуса за мен беше, че не предопредиха , че ще ходим първо в кушадасъ
относно останалите хора дето бяха с мен останаха много недоволни - казаха , че стаята не им чистели , храната не била вкусна.... но вкусове хиляди

Еее,300 лв. за 5 нощувки май месец!! Къде е прИмоцията?  Thinking
До Бодрум и Мармарис 99 % се минава през Кушадасъ да оставите групичка.

# 76
Днес си направих регистрация в LAPNI, за да си купя ваучер. Регистрирах се, платих с epay и сега като исках да погледна пак офертата, не мога да се логна. Дава ми сгрешено име/парола, цъквам на забравена парола, въвеждам имейл и ми пише: посоченият имейл не е намерен в базата данни от регистрирани потребители.  Shocked И сега се чудя как ще си принтирам ваучера, за да го ползвам? Някакви идеи как да постъпя?
Офф, направих още по-голямо мазало като влязох в сайта и натиснах бутона за връзка с фейсбук. И сега най-накрая ми прати мейл на пощата да си сменя паролата, обаче мейла от фейсбук е същия мейл, с който се регистрирах като купувах ваучера. И сега влизам в "новия" си профил и естествено пише, че нямам закупени ваучери #Crazy

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:21 от setibeti

# 77
Няма ли го на мейла?
Момичета, имам един ваучер от грабо за масаж на цяло тяло шоколадова наслада в студио идар. подариха ми го за рождения ден, но няма да имам време да го използвам, а и ми е адски далече. до 6 юли е. ако, някой го иска подарявам го, поне някой да му се зарадва. около мен никой няма да може, а и ако го дам на някой, приятелката, дето ми го подари ще разбере. само да ми кажете как е минало, ако някой го иска, че да й кажа как е било Mr. Green

# 78
Mомичета,
Регистрирах се в Задружно и искам да поканя приятел, но той твърди, че с линка, който излезе при мен (refer-bla-bla-2418249981) не става нищо. Какво не е като хората?...

# 79
Прибрахме се от Костенковци - уникално място  http://grabo.bg/pochivka-za-dvama-dve-noshtuvki-i-zakuski-konna- … a-ili-atv-0fzgw3n

# 80
  • София
Да докладвам-пиците от Мама миа и бирата.. срокът на годност на бирата е 20.06. 2011( тоест 1 месец) от пицарията в Срелбище

# 81
Как така тема без мен? Запис Mr. Green

# 82
Да докладвам-пиците от Мама миа и бирата.. срокът на годност на бирата е 20.06. 2011( тоест 1 месец) от пицарията в Срелбище

демек да очакваме ново разчистване на бири  Mr. Green

Виждате ли нещо интересно за хапване навън в София?

Между другото този солариум е много силен:
http://www.lapni.bg/offer/151/%D0%97%D0%90%D0%A0%D0%95%D0%94%D0% … 0-12-%D0%BB%D0%B2

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:26 от Magnifique

# 83
Няма нищо интересно засега,мисля  Rolling Eyes Така ми се иска пак да има оферта за ресторант "Пасифик"  Praynig
..И аз това търсих,взех суши от Da_bar и Magnito,но ми се иска и нещо различно.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:41 от mi6ani

# 84
  • София
Аз пък продължавам да искам пак Бистро Фукача Simple Smile

# 85
Момичета, искам да споделя опасенията си по повод ваучер за Медите,който подарих на мои близки. Не съм била там и не знам какъв е капацитетът на хотела, но когато са се обадили за резервация са им отказали 2 предложени дати с обяснението,че стандартните стаи са заети и единственият начин е да доплатят по 20 лв на нощувка за луксозна стая. Подчертавам, че желаните дати са били в делнични дни и извън национални празници. След тази информация и пуликуваното тук за канали в баните в стаите, които миришат неприятно,вече започвам да съжалявам.  Дано не  направя лош подарък наистина.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 22:38 от Nelly1504

# 86
  • София
Аз още се чудя за офертата на http://www.zadrujno.bg/Home.aspx ама нямам мнг време да се чудя, че изтича след 2 часа.
Някой ходил ли е в този салон?

# 87
  • София
Nelly1504, не съжелявай-според мен определено си заслужава и за да не остана грешно разбрана ще доуточня-имаше миризма в деня,който пристигнахме( след като ползвахме банята миризмата почти изчезна). Като цяло и отношението на персонала и предлаганата закуска и всичко си заслужава цената от 198 лева. Идеята на поста ми беше, че реалната цена на мен ми идва скъпа, а дребните неща,които посочвам са отстраними и ако искат могат да ги отстранят.
А за заетоста-не са те излъгали-хотелът в четвъртък беше пълен и на място на една двойка пред мен(когато ни настаняваха) предложиха стая лукс.

# 88
  • София
Забравих да напиша, че резервацията я направих веднага след като купих ваучера-преди около 2,5 месеца.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт